Рецепт Різотто з ячменем, спаржею і горошком

Рецепт Різотто з ячменем, спаржею і горошком
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування різотто з ячменем, цибулею, білим вином, спаржею, зеленим горошком, пармезаном і м'ятою.

опис приготування:

У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати ячмінь і цибулю-порей, смажити до м'якості, від 5 до 7 хвилин. Додати вино, варити до випаровування рідини, близько 5 хвилин. Додати 2 чашки води, довести до кипіння і приправити сіллю і перцем. зменшити вогонь, варити, поки рідина не поглине, близько 10 хвилин.

Додати бульйон і продовжувати варити, помішуючи, поки ячмінь не стане ніжним, близько 10 хвилин. Додати спаржу, готувати до м'якості, близько 5 хвилин. Додати зелений горошок, смажити, поки не нагріється. Додати пармезан і м'яту, приправити сіллю і перцем. Прикрасити листям м'яти і відразу подавати.


  • оливкового масла— 2 Ст. ложки
  • лука-порей— 2 штуки
  • сухого білого вина або води— 1/2 склянки
  • сіль і мелений перець— — За смаком
  • овочевого бульйону— 600 мілілітрів
  • спаржі— 450 грам
  • зеленого горошку— 300 грам
У великій каструлі нагріти масло на середньому вогні. Додати ячмінь і цибулю-порей, смажити до м'якості, від 5 до 7 хвилин. Додати вино, варити до випаровування рідини, близько 5 хвилин. Додати 2 чашки води, довести до кипіння і приправити сіллю і перцем. зменшити вогонь, варити, поки рідина не поглине, близько 10 хвилин.

Додати бульйон і продовжувати варити, помішуючи, поки ячмінь не стане ніжним, близько 10 хвилин. Додати спаржу, готувати до м'якості, близько 5 хвилин. Додати зелений горошок, смажити, поки не нагріється. Додати пармезан і м'яту, приправити сіллю і перцем. Прикрасити листям м'яти і відразу подавати.


Подібні рецепти

Різотто зі спаржею

Грибний суп з ячменем

Рецепт приготування різотто зі спаржею. опис приготування: Срежте тверді краю спаржі. Поріжте стебла на шматки 1 см. Доведіть бульйон до кипіння. sparzha— 450 грам оливкова олія— 2 Ст. ложки вершкове масло— 2 + 2 Ст. ложки цибуля— 100 грам(нарізаний) рис арборіо— 300 грам тертого сиру пармез...

Різотто з горошком і креветками

Різотто з горошком і креветками

До сих пір не вмієте готувати різотто? Тоді беріть на замітку цей рецепт. він класичний, в ньому зрозуміло описано, як це зробити. У вас точно все вийде, і ви здивуєте себе і своїх близьких. опис приготування: Запишіть собі, як приготувати різотто з горошком і креветками. Таке свіже і ситне га...

Піца зі спаржею та цибулею

Піца зі спаржею та цибулею

Рецепт приготування піци зі спаржею, цибулею-шалот, сиром Пармезан і Моцарелла. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде 1 тонка піца діаметром 30 см. Тісто для піцци— — частин спаржі— 220 грам сиру Пармезан— 1/4 склянки сиру моцарелла— 220 грам оливкового масла— 2 чайних ложки солі— ...

Салат з картоплею, маринованою цибулею і спаржею

Салат з картоплею, маринованою цибулею і спаржею

Рецепт приготування салату з картоплею, спаржею, зеленою квасолею, Redis, маринованою цибулею, оливковою олією і гірчицею. опис приготування: Корисний овочевий салат з пікантною гірчичною заправкою може цілком служити самостійною стравою. дрібної картоплі— 900 грам спаржі— 450 грам зеленої ...

Піца зі спаржею

Піца зі спаржею

Рецепт приготування піци зі спаржею, сиром Моцарелла і сиром бурси. опис приготування: Легка і проста в приготуванні піца ідеальна для літнього перекусу. Для її приготування вам буде потрібно всього шість інгредієнтів. Замість сиру бурси ви можете використовувати інший м'який сир з травами і ч...