Рецепт Рис в ананасі
Оригінальна і просто страву, яке стане чудовою прикрасою вашого святкового столу.
опис приготування:
Ставимо на вогонь каструльку з рисом і варимо його до готовності.
Нагріваємо в воке або в сковороді з високими бортами 1 столову ложку масла (рослинного або оливкового). Беремо зубчик часнику, дрібно ріжемо і обсмажуємо до того, як він пустить аромат.
Викладаємо в Скородом з часником креветки і готуємо їх хвилин 15.
Коли креветки готові, викладаємо з сковороди і нагріваємо ще 2,5 столових ложки масла. На цьому маслі обсмажуємо попередньо нарізану цибулю-шалот і ще два зубчики часник.
Додаємо нарізану моркву і червоний перець.
Беремо цілий ананас, розрізаємо його навпіл і з середини половинки вирізаємо всю м'якоть. Нарізаємо м'якоть на маленькі шматочки.
Викладаємо в сковороду з цибулею і часником приготований холодний рис. Додаємо в нього родзинки і шматочки ананаса, вирізані з серцевини.
Готуємо всю суміш на середньому вогні, постійно перемішуючи вміст.
додаємо каррі, соєвий соус, сіль і перець і готуємо хв 10. Весь рис стане жовтим, а на смак просочиться усіма прянощами. При необхідності додайте ще спецій за смаком.
В самому кінці посипаємо готовий рис горішками кешью і приготованими креветками. Збільшуємо вогонь і тримаємо на ньому рис ще пару хвилин, постійно перемішуючи.
Заповнюємо ананасовий половинку готовим рисом з креветками, прикрашаємо зеленою цибулею або кінзою і подаємо на стіл гарячим. Смачного!
- Мал— 1 Склянка
- креветки— 12 штук
- ананас— 1 штука
- часник— 3 зубчики
- каррі— — За смаком
- Luk-salotų— 2 штуки
- морква— 0,5 штуки
- Червоний перець— 1 штука
- родзинки— 2 Ст. ложки
- соєвий соус— 1 Ст. ложка
- сіль— — За смаком
- кешью (обсмажені) — 0,5 склянки
- цибуля зелена— — За смаком
- Braai— — За смаком
Нагріваємо в воке або в сковороді з високими бортами 1 столову ложку масла (рослинного або оливкового). Беремо зубчик часнику, дрібно ріжемо і обсмажуємо до того, як він пустить аромат.
Викладаємо в Скородом з часником креветки і готуємо їх хвилин 15.
Коли креветки готові, викладаємо з сковороди і нагріваємо ще 2,5 столових ложки масла. На цьому маслі обсмажуємо попередньо нарізану цибулю-шалот і ще два зубчики часник.
Додаємо нарізану моркву і червоний перець.
Беремо цілий ананас, розрізаємо його навпіл і з середини половинки вирізаємо всю м'якоть. Нарізаємо м'якоть на маленькі шматочки.
Викладаємо в сковороду з цибулею і часником приготований холодний рис. Додаємо в нього родзинки і шматочки ананаса, вирізані з серцевини.
Готуємо всю суміш на середньому вогні, постійно перемішуючи вміст.
додаємо каррі, соєвий соус, сіль і перець і готуємо хв 10. Весь рис стане жовтим, а на смак просочиться усіма прянощами. При необхідності додайте ще спецій за смаком.
В самому кінці посипаємо готовий рис горішками кешью і приготованими креветками. Збільшуємо вогонь і тримаємо на ньому рис ще пару хвилин, постійно перемішуючи.
Заповнюємо ананасовий половинку готовим рисом з креветками, прикрашаємо зеленою цибулею або кінзою і подаємо на стіл гарячим. Смачного!
Подібні рецепти
Просочення для торта з коньяком
Цей салат відрізняється від звичайного фруктового незвичайною подачею кількість порцій: 2 персики консервовані— 2 штуки банани— 2 штуки мандарини— 4 штуки ананас— 1 штука виноград— 100 грам яблуко— 1 штука сироп від консервованих персиків— За смаком Ананас розрізати навпіл викорчуват...
Розсипчастий рис в мультиварці
Приготувати дивовижний розсипчастий рис в мультиварці легко! Але завжди знайдеться пара секретів здатних додати родзинку в це просте блюдо. Про маленькі таємниці приготування в цьому рецепті. опис приготування: Розсипчастий рис приготований в мультиварці — це не тільки смачний гарнір. Це ще і ...
Рис по-монастирськи
Сьогодні я розповім, як приготувати пісне блюдо "; рис по-монастирськи ";. Виходить дуже смачно і ситно. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: Рис по-монастирськи готується просто і швидко, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям. Набір овочів і приправ може бути найрізномані...
Рис по-турецьки
Рис є фаворитом багатьох національних кухонь світу і всюди його готують по-своєму, не виняток і Туреччина, де його готують зі своїми особливостями. Рецепт дуже цікавий, рекомендую спробувати. опис приготування: Якщо вам набридли звичні гарніри або хочеться внести різноманітність в звичну кухню...
Рис з ананасом
Рис з ананасом — це традиційний гарнір у багатьох екзотичних і східних кухнях, проте правильно готувати його вміють не всі. Що ж, латаємо дірки в знаннях — розповідаю, як готувати рис з ананасом. опис приготування: За своєю суттю, рис з ананасом — це універсальний гарнір, який у багатьох кухня...