Рецепт Рибний суп в мультиварці «Pyedmond»
Рибний суп в мультиварці "; Pедмонд" — це простий, але смачний, легко готується рибний суп, який я готую з тріскою, кабачком і іншими овочами в зручній мультиварці "; Редмонд М11 ";.
опис приготування:
Готується рибний суп в мультиварці "; Pедмонд" дуже просто. Я Вам пропоную найлегший рецепт на світлі. Потрібно все інгредієнти порізати кубиками і скласти в чашу, посолити, поперчити, додати води, томатної пасти, а решта за Вас зробимо мультиварка. Через годину Ваш суп буде готовий і Ви зможете насолодитися смачним, легким рибним супом.
Успіхів і приємного апетиту!
- лихоманка— 300 грам
- Цибуля— 1 штука
- картопля— 2 штуки
- морква— 1 штука
- Кабачок— 1/2 штуки
- вода— 1 літр
- Томатна паста— 2 Ст. ложки
- сіль, перець— За смаком
Цибуля Мельк narezhem. Кладем в мультиварку.
Далее кубиками режем картофель и морковь, кладемо в чашу мультиварки.
Кабачок очищаем от кожуры и нарезаем кубиками.
Тресу промываем, нарезаем небольшими кусочками и очищаем от костей.
Кладем все в мультиварку.
додаємо сіль, приправ, перец по вкусу и заливаем водой и все перемешиваем.
Додаємо томатну пасту, перемішуємо.
выбираем режим "суп" з 1 час и ждем!
Добавляем зелень и подаем к столу. смачного!
Подібні рецепти
Тефтелі по-італійськи
Риба в мультиварці "; Pедмонд" — це чудове дієтичне і дуже смачна страва. Одним махом ми готуємо рис і червону рибу на пару. Дуже зручно, заощаджує час, а рис просочується соком риби. опис приготування: Приготована риба в мультиварці "; Pедмонд" — це завжди дуже смачна, соковита і корисна риба...
Прозорий рибний суп
Прозорий рибний суп — це дуже простий і красивий рибний суп, який приготувати не складе ніяких труднощів. Особисто я дуже люблю його за зовнішній вигляд. Виглядає цей суп супер апетитно! опис приготування: Прозорий рибний суп готується дуже просто. Для початку нам потрібно приготувати смачний ...
Рибний суп з голови желтохвост і овочів
Želtohvost або (lakedra) відмінно підходить для приготування перших страв. Смак і запах у цієї риби ніжний. Овочі, спеції і прянощі доповнять готову страву і додадуть гармонійності смаку. опис приготування: Для приготування рибного супу можна використовувати не тільки Лакедра, але і іншу морсь...
Рибний суп класичний
У класичному варіанті приготування супу використовується два види риби: для варіння бульйону і для подачі супу. Віддавайте перевагу рибі без кісток і ретельно проціджують готовий бульйон! приступимо. опис приготування: Зараз я докладно розповім, як приготувати рибний суп класичний дуже смачним...
Рибний суп Буйабес (попурі)
У Росії цей суп називають — Марсельська вуха. Традиційне провансальське блюдо дуже популярне в Марселі, Франція. опис приготування: 1. Нагріти велику каструлю або казанок. Гасити цибулю і часник в оливковій олії на повільному вогні. 2. Додати нарізані помідори і томатний концентрат. Збільшити ...