Рецепт Риба під морквою
Тушкована риба під морквою — це ідеальний варіант корисного обіду або вечері. Приготувати це блюдо можна заздалегідь і подавати як гарячим, так і холодним.
опис приготування:
Рецепт приготування риби під морквою досить простий, а приголомшливий смак страви вражає навіть найвибагливіших гурманів.
1. рибу промити, почистити і відокремити філе.
2. Порізати порційними шматочками і замаринувати в соку 1 лимона (30-60 хвилин).
3. Цибулю і часник почистити, дрібно нарізати.
4. Нагріти на сковороді олію і відправити туди цибулю з часником. Смажити до золотистого кольору.
5. Моркву почистити і дрібно нарізати (можна потерти на тертці).
6. селера подрібнити.
7. Коли цибуля підсмажиться, додати моркву і селеру.
8. Помідори очистити від шкіри і порізати маленькими шматочками.
9. Додати на сковороду до овочів.
10. Посолити і поперчити за смаком. Додати лавровий лист і запашний перець.
11. Покласти томатну пасту і налити трохи гарячої води. Гасити на повільному вогні поки овочі не будуть м'якими.
12. Замариновану рибу трохи просушити, посолити і поперчити за смаком.
13. Обваляти з двох сторін у борошні і відправити на окрему сковороду. Смажити до апетитної скориночки.
14. Готову рибу акуратно перекласти в сковороду до овочів. Можна побризкати лимонним соком. Накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 5.
Рибу під морквою в домашніх умовах можна подавати відразу, але це блюдо залишається смачним і на наступний день, при чому в холодному вигляді.
- риба— 1 кілограм
- морква— 4-5 штук
- лимон— 1 штука
- цибулина— 2 штуки
- часник— 3 зубчики
- Корінь селери— 1 штука
- помідори— 300-350 грам
- Томатна паста— 2-3 Ст. ложок
- Оливкова олія— 3 Ст. ложки
- сіль— 1 щіпка
- перець— 1 щіпка
- Лавровий лист— 4-5 штук
- Запашний перець— 6 штук
- борошно— 100 грам
1. рибу промити, почистити і відокремити філе.
2. Порізати порційними шматочками і замаринувати в соку 1 лимона (30-60 хвилин).
3. Цибулю і часник почистити, дрібно нарізати.
4. Нагріти на сковороді олію і відправити туди цибулю з часником. Смажити до золотистого кольору.
5. Моркву почистити і дрібно нарізати (можна потерти на тертці).
6. селера подрібнити.
7. Коли цибуля підсмажиться, додати моркву і селеру.
8. Помідори очистити від шкіри і порізати маленькими шматочками.
9. Додати на сковороду до овочів.
10. Посолити і поперчити за смаком. Додати лавровий лист і запашний перець.
11. Покласти томатну пасту і налити трохи гарячої води. Гасити на повільному вогні поки овочі не будуть м'якими.
12. Замариновану рибу трохи просушити, посолити і поперчити за смаком.
13. Обваляти з двох сторін у борошні і відправити на окрему сковороду. Смажити до апетитної скориночки.
14. Готову рибу акуратно перекласти в сковороду до овочів. Можна побризкати лимонним соком. Накрити кришкою і тушкувати ще хвилин 5.
Рибу під морквою в домашніх умовах можна подавати відразу, але це блюдо залишається смачним і на наступний день, при чому в холодному вигляді.
Подібні рецепти
Кексики на згущеному молоці
Простий рецепт смачного страви — риби з морквою. Підійде і на святковий стіл, і на кожен день. Просте в приготуванні, але дуже смачна страва. опис приготування: риба — це смачно і корисно! Цю просту істину я засвоїла ще в дитинстві, коли тато смажив донських лящів. Ось і тепер я намагаюся не в...
Риба з цибулею і морквою
просте, корисне і смачне друга страва з риби, яка не вдарить по вашому гаманцю. А приготуєте ви рибу з цибулею і морквою дуже швидко. опис приготування: Простий рецепт приготування риби з цибулею і морквою припаде до вподоби всім. Ну а як інакше? Адже він легкий в приготуванні, не вимагає особ...
Риба з морквою і цибулею в духовці
рецепт простий, але виходить на виході дуже смачне і яскраве блюдо. Підійде для сімейної вечері або для святкового столу. опис приготування: Для того, щоб приготувати рибу з морквою і цибулею в духовці, можна використовувати будь-які види риб. Причому можна взяти як готове філе, так і підготув...
Риба в маринаді з морквою
Хочу поділитися простим рецептом риби в маринаді з морквою! Страва дуже ситна і соковите, так що рекомендую спробувати і урізноманітнити свій обід або вечерю. Подавайте з рисом або картоплею, смачно! опис приготування: Цей рецепт риби в маринаді з морквою можна навіть назвати дієтичним. Якщо в...
Риба під білим соусом
Така риба під білим соусом може стати вашим коронною стравою навіть у свята. Готується вона легко, а її ніжний смак доповнюється чудовим вершковим соусом. опис приготування: відмінне блюдо, яке можна подавати як самостійно, так і в парі з гарніром (Мал, булгур і т.п.). Благодаря соусу, риба ви...