Рецепт пишних булочок з цукром

Рецепт пишних булочок з цукром
Кількість порцій: 12 Час приготування: 4 г. 40 хв.
Перепробували безліч рецептів, але у вас не виходить спекти пишні і ароматні булки до чаю? Це зовсім не біда, розповім вам рецепт пишних булочок з цукром. Можете зробити їх про запас.

опис приготування:

Булочки можна зробити з сиром, з пластівцями червоного перцю, з маком. Для замішування тіста використовую хлібопічку, а ось випікаю булочки в розігрітій духовці. Булочки відразу посипаю цукром, а потім відправляю в духовку. Ви можете подавати їх після охолодження або розігріти в мікрохвильовці (тоді вони будуть м'які).

  • вода— 150 мілілітрів
  • яйця— 1 штука
  • борошно— 300 грам
  • цукор— 45 грам(+для посыпки)
  • Сухе молоко— 20 грам
  • сіль— 1 щіпка
  • Сухі швидкодіючі дріжджі— 4,5 грами
  • Вершкове масло— 45 грам
1 В чашу хлібопічки додайте воду, половину яйця, борошно, цукор, сухе молоко, щіпку солі.

2 Зробіть поглиблення по центру, але не розмішуйте інгредієнти, переконайтеся, що ви не дістали до води, всипте сухі дріжджі.

3 Увімкніть режим «Замішування» і не закривайте кришку, через 10 хвилин від початку роботи додайте вершкове масло. Потім закрийте кришку.

4 Процес замішування займає 90 хвилин, потім не поспішайте діставати його, а залиште ще на 90 хвилин.

5 Дістаньте тісто і викладіть його на присипану борошном робочу поверхню, сформуйте невеликі кульки (по 50 грам кожен).

6 Викладіть тісто у форму для випічки або на деко, накрийте плівкою і залиште на 45 хвилин.

7 Половину яйця розмішайте гарненько і змастіть їм кожну булочку, посипте трохи цукром і відправте на 20 хвилин при температурі 170 градусів.

8 Булочки виходять м'які і пишні, їжте їх відразу або залиште на потім.

Подібні рецепти

Помадки для булочок

Рецепт смачних булочок з цукром

Помадкою можна прикрасити будь-яку випічку: торти, тістечка, булочки, пончики, а також вона приховає недоліки форми. Є безліч варіацій, розповім про одну, як приготувати помадки для булочок. опис приготування: Дуже популярна помадка з цукрової пудри, таку часто роблять для пасок. Для пончиків ...

Салат з серця з копченим сиром і цукром

Салат з серця з копченим сиром і цукром

Рецепт приготування салату з серця з цукром і копченим сиром. Даний салат буде справжньою окрасою новорічного вечора або будь-якого іншого свята. опис приготування: В результаті приготування серця з копченим сиром виходить дуже смачна страва. Оливкова олія служить нам гарною заправкою до салат...

Здобні булочки з цукром

Здобні булочки з цукром

Якщо ви хочете порадувати своїх домочадців смачною випічкою, але ще не визначилися, що приготувати, цей простий рецепт здобних булочок з цукром вам сподобається. Вони виходять м'якими і пишними. опис приготування: Придивіться до цього рецепту здобних булочок з цукром. Вони готуються на теплом...

Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)

Рецепт соусу до салату «Цезар» (простий рецепт)

Багато обожнюють салат "; Цезар ";, проте мало хто знає, як приготувати справжній соус для цього салату. Сьогодні я розповім оригінальний рецепт приготування цього соусу. приступаємо! опис приготування: Такий соус чудово підкреслить смак всіх інгредієнтів, які входять до складу салату "; Цезар...

Простий рецепт крем-брюле

Простий рецепт крем-брюле

Покроковий рецепт приготування популярного ресторанного десерту. кількість порцій: 6 ванільний екстракт— 1 Ст. ложка яєчний жовток— 10 штук цукор— 3/4 склянки великий цукор— 6 Ст. ложок Залити вершки в каструлю і додати ванільний екстракт. Нагрійте суміш на слабкому вогні. Покл...