Рецепт Реберця з паприкою та корицею

Рецепт Реберця з паприкою та корицею
Кількість порцій: 4 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Рецепт приготування реберець з часниковим порошком, паприка, гвоздикою, корицею і копченим перцем.

опис приготування:

Паприка і кориця надають реберцям приємний солодкуватий присмак. На гарнір до реберцям добре подавати картопля або овочі.

  • реберець— 2,2 кілограма
  • порошку чилі або паприки— 2 Ст. ложки
  • солі— 2 чайних ложки
  • часникового порошку— 2 чайних ложки
  • меленої гвоздики— 1/4 чайних ложки
  • меленої кориці— 1/2 чайних ложки
  • копченого іспанського перцю— 2 чайних ложки
  • червоного або білого винного оцту— 1 Ст. ложка
Реберця з паприкою та корицею - фото крок 1 1. Духовку розігріти до 95 градусів. У мисці об'єднати коричневий цукор, мелений червоний перець або паприка, сіль, часниковий порошок, гвоздику і корицю. Ви можете перемішати всі спеції виделкою.

Реберця з паприкою та корицею - фото крок 2 2. Викласти кожен шматок ребра на шматок фольги, достатньо великий, щоб обернути ребра. Посипати ребра сумішшю спецій, ретельно втираючи її з усіх боків.

Реберця з паприкою та корицею - фото крок 3 3. Загорнути ребра в фольгу і помістити на деко.

Реберця з паприкою та корицею - фото крок 4 4. Випікати реберця протягом 4 годин при 95 градусах, потім знизити температуру до 80 градусів і випікати ще 2 годину, поки м'ясо не буде легко протикати виделкою.

Реберця з паприкою та корицею - фото крок 5 5. Розгорнути фольгу і вилити утворився від реберець сік в каструлю. Довести до кипіння і варити, поки рідина не зменшиться наполовину. У вас вийде солодкий соус, який легко перемішати ложкою. Перемішати соус з копченим перцем і оцтом.

Реберця з паприкою та корицею - фото крок 6 6. Готові реберця викласти на блюдо і або полити соусом, або подавати соус окремо.

Реберця з паприкою та корицею - фото крок 7 7. Також ви можете перед подачею обсмажити ребра на грилі, полив їх соусом, протягом декількох хвилин.

Подібні рецепти

Пиріг з корицею «Travis Arte»

Салат «баклажанний рай»

Покроковий рецепт приготування африканського пирога з корицею. Просто і дуже смачно! кількість порцій: 1 мука— 150 грам(інгредієнти для тесту:) вершкове масло— 100 грам цукрова пудра— 50 грам ванільний цукор— 1 Чайна ложка яєчний жовток— 1 штука Мал— 250 грам(інгредієнти для заправки:) молоко— ...

Пиріг з великими зливами та корицею

Пиріг з великими зливами та корицею

Замість слив в цьому пирозі ви також можете використовувати абрикоси, персики, нектарини або вишні і замінити апельсинову цедру цедрою лимона, лайма чи грейпфрута, а також додати додаткові спеції. кількість порцій: 8-10 розпушувач— 2 чайних ложки сіль— 0,25 чайних ложки кориця мелена— 0,25 чайн...

Помідори з корицею на зиму

Помідори з корицею на зиму

Смачні помідори з корицею — ідеальний рецепт зимової заготовки. Пікантна закуска займе центральне місце на вашому столі. Беріть на замітку! опис приготування: Помідори з корицею на зиму — це незвичайна і дуже оригінальна заготівля. Якщо у вас ще немає рецепта, поспішаю поділитися перевіреним в...

Пиріг з корицею і горіховою посипкою

Пиріг з корицею і горіховою посипкою

Рецепт приготування пирога з корицею, какао і посипанням з борошна, коричневого сахара, горіхів пекан і вершкового масла. опис приготування: Цей апетитний пиріг добре подавати на сніданок з кавою. солі— 1/2 чайних ложки(посипання) охолодженого вершкового масла— 6 Ст. ложок(посипання) несолод...

Рахат-лукум з корицею

Рахат-лукум з корицею

Якщо вам до смаку східні солодощі, тоді обов'язково рекомендую взяти на замітку цей зовсім нескладний рецепт. ароматний, натуральний рахат-лукум в домашніх умовах без особливих клопотів - це смачно! опис приготування: хочете дізнатися, як приготувати рахат-лукум з корицею на власній кухні? Най...