Рецепт Реберця з квасолею
Класичний рецепт реберець з квасолею допоможе вам нагодувати самого голодного чоловіка! це просте, смачне і дуже поживне блюдо дуже люблять в нашій родині - сподіваюся, і вам воно сподобається!
опис приготування:
реберця (звичайно, свіжі, тільки що принесені з ринку - тільки такі і має сенс готувати!) промиваємо під проточною водою і обсушуємо серветками. Розрізаємо вздовж кістки на порційні шматочки.
часник, цибулю і моркву чистимо. Лук ріжемо великими півкільцями, морква - довільно, можна навіть кружечками.
Часточки часнику розчавлює лезом ножа.
На сильно вогні розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо в нього часник і обсмажуємо буквально хвилинку, поки не стане золотистим.
Виймаємо часник шумівкою і відкладаємо на блюдце.
У киплячу олію кидаємо зерна гірчиці і відразу закриваємо кришкою.
Коли гірчиця «відстріляється», зменшуємо вогонь, відкриваємо сковороду і викладаємо реберця, намагаючись зробити це якомога компактніше, щоб всім шматочках знайшлося місце. В іншому випадку, смажимо двома або трьома порціями.
Обсмажуємо реберця з двох боків до золотистої скоринки. В процесі солимо їх з кожного боку.
Додаємо цибулю і моркву, перемішуємо і смажимо хвилин 10-15 на середньому вогні, постійно помішуючи.
Викладаємо в сковороду заздалегідь відварену до напівготовності квасолю, заливаємо томатною пастою, змішаної з водою, цукром і спеціями, додаємо обсмажену часник, накриваємо кришкою і тушкуємо до тих пір, поки квасоля не стане м'якою, а реберця будуть легко відділятися від кістки.
Готову страву подаємо гарячим, з пилу-з жару, посипавши дрібно нарізаною зеленню петрушки і кропу. Ідеальне доповнення до нього - зелений салат, прісні коржі і білий соус.
- реберця свинячі— 1 кілограм
- квасоля— 0,5 кілограма
- Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
- морква— 2-3 штук
- часник— 4-5 зубчиків
- Рослинна олія— 2 Ст. ложки
- зерна гірчиці— 1 Ст. ложка(можна білої, можна чорної)
- Томатна паста— 4 Ст. ложки
- вода— 3-4 склянок
- цукор— 1 Чайна ложка
- Хміль-сунелі— 2 чайних ложки
- сіль— За смаком
- свіжа зелень— 3-4 Ст. ложок
часник, цибулю і моркву чистимо. Лук ріжемо великими півкільцями, морква - довільно, можна навіть кружечками.
Часточки часнику розчавлює лезом ножа.
На сильно вогні розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо в нього часник і обсмажуємо буквально хвилинку, поки не стане золотистим.
Виймаємо часник шумівкою і відкладаємо на блюдце.
У киплячу олію кидаємо зерна гірчиці і відразу закриваємо кришкою.
Коли гірчиця «відстріляється», зменшуємо вогонь, відкриваємо сковороду і викладаємо реберця, намагаючись зробити це якомога компактніше, щоб всім шматочках знайшлося місце. В іншому випадку, смажимо двома або трьома порціями.
Обсмажуємо реберця з двох боків до золотистої скоринки. В процесі солимо їх з кожного боку.
Додаємо цибулю і моркву, перемішуємо і смажимо хвилин 10-15 на середньому вогні, постійно помішуючи.
Викладаємо в сковороду заздалегідь відварену до напівготовності квасолю, заливаємо томатною пастою, змішаної з водою, цукром і спеціями, додаємо обсмажену часник, накриваємо кришкою і тушкуємо до тих пір, поки квасоля не стане м'якою, а реберця будуть легко відділятися від кістки.
Готову страву подаємо гарячим, з пилу-з жару, посипавши дрібно нарізаною зеленню петрушки і кропу. Ідеальне доповнення до нього - зелений салат, прісні коржі і білий соус.
Подібні рецепти
Печінка по-строгановськи в мультиварці
Супи-пюре дуже легко готувати. Не потрібно морочитися з акуратною нарізкою овочів. А використання консервованих овочів ще більше полегшить і прискорить приготування. опис приготування: Ніжний пікантний суп з ароматом копченої грудинки, оксамитовий і поживний…його однозначно варто спробувати х...
Підлива з ковбасок з квасолею
Основа страви - квасоля в соусі з томата з цибулею, морквиною і спеціями. Але рецепт можна доповнювати і урізноманітнити, додаючи шматочки м'яса, купати або ковбаски. Ситне і зігріваючі блюдо. опис приготування: Квасоля за смаком чудово поєднується з копченостями, тому підлива з квасолі з ковб...
Пісний суп з квасолею
думаю, цей рецепт приготування пісного супу з квасолею може стати в нагоді не тільки дотримують пост. В першу чергу — увазі вегетаріанців, але і всіх інших ласкаво просимо за наш столик!:) опис приготування: такі рецепти, як цей, я називаю "; в скарбничку безладної господині" :). Якщо ви часто...
Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику
рагу — відмінне рішення для тих, хто любить готувати страви в глиняному посуді. Знайомтеся з дуже простим рецептом рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику. опис приготування: Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику — страва дуже смачна, ароматне і апетитне. Багато що в приготуванні...
Пісний салат з квасолею і кукурудзою
В піст не обійтися без таких салатів: ситних і поживних, але з дозволених продуктів. Майонез я використовую пісний, без яєць. Дивіться детальний рецепт! опис приготування: Зараз я покажу вам, як приготувати пісний салат з квасолею і кукурудзою. Для салату можна вибрати квасоля консервовану або...