Рецепт Реберця з квасолею

Рецепт Реберця з квасолею
Кількість порцій: 4-7 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Класичний рецепт реберець з квасолею допоможе вам нагодувати самого голодного чоловіка! це просте, смачне і дуже поживне блюдо дуже люблять в нашій родині - сподіваюся, і вам воно сподобається!

опис приготування:

реберця (звичайно, свіжі, тільки що принесені з ринку - тільки такі і має сенс готувати!) промиваємо під проточною водою і обсушуємо серветками. Розрізаємо вздовж кістки на порційні шматочки.

часник, цибулю і моркву чистимо. Лук ріжемо великими півкільцями, морква - довільно, можна навіть кружечками.

Часточки часнику розчавлює лезом ножа.

На сильно вогні розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо в нього часник і обсмажуємо буквально хвилинку, поки не стане золотистим.

Виймаємо часник шумівкою і відкладаємо на блюдце.

У киплячу олію кидаємо зерна гірчиці і відразу закриваємо кришкою.

Коли гірчиця «відстріляється», зменшуємо вогонь, відкриваємо сковороду і викладаємо реберця, намагаючись зробити це якомога компактніше, щоб всім шматочках знайшлося місце. В іншому випадку, смажимо двома або трьома порціями.

Обсмажуємо реберця з двох боків до золотистої скоринки. В процесі солимо їх з кожного боку.

Додаємо цибулю і моркву, перемішуємо і смажимо хвилин 10-15 на середньому вогні, постійно помішуючи.

Викладаємо в сковороду заздалегідь відварену до напівготовності квасолю, заливаємо томатною пастою, змішаної з водою, цукром і спеціями, додаємо обсмажену часник, накриваємо кришкою і тушкуємо до тих пір, поки квасоля не стане м'якою, а реберця будуть легко відділятися від кістки.

Готову страву подаємо гарячим, з пилу-з жару, посипавши дрібно нарізаною зеленню петрушки і кропу. Ідеальне доповнення до нього - зелений салат, прісні коржі і білий соус.

  • реберця свинячі— 1 кілограм
  • квасоля— 0,5 кілограма
  • Цибуля ріпчаста— 2-3 штук
  • морква— 2-3 штук
  • часник— 4-5 зубчиків
  • Рослинна олія— 2 Ст. ложки
  • зерна гірчиці— 1 Ст. ложка(можна білої, можна чорної)
  • Томатна паста— 4 Ст. ложки
  • вода— 3-4 склянок
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • Хміль-сунелі— 2 чайних ложки
  • сіль— За смаком
  • свіжа зелень— 3-4 Ст. ложок
реберця (звичайно, свіжі, тільки що принесені з ринку - тільки такі і має сенс готувати!) промиваємо під проточною водою і обсушуємо серветками. Розрізаємо вздовж кістки на порційні шматочки.

часник, цибулю і моркву чистимо. Лук ріжемо великими півкільцями, морква - довільно, можна навіть кружечками.

Часточки часнику розчавлює лезом ножа.

На сильно вогні розігріваємо сковороду з рослинним маслом. Викладаємо в нього часник і обсмажуємо буквально хвилинку, поки не стане золотистим.

Виймаємо часник шумівкою і відкладаємо на блюдце.

У киплячу олію кидаємо зерна гірчиці і відразу закриваємо кришкою.

Коли гірчиця «відстріляється», зменшуємо вогонь, відкриваємо сковороду і викладаємо реберця, намагаючись зробити це якомога компактніше, щоб всім шматочках знайшлося місце. В іншому випадку, смажимо двома або трьома порціями.

Обсмажуємо реберця з двох боків до золотистої скоринки. В процесі солимо їх з кожного боку.

Додаємо цибулю і моркву, перемішуємо і смажимо хвилин 10-15 на середньому вогні, постійно помішуючи.

Викладаємо в сковороду заздалегідь відварену до напівготовності квасолю, заливаємо томатною пастою, змішаної з водою, цукром і спеціями, додаємо обсмажену часник, накриваємо кришкою і тушкуємо до тих пір, поки квасоля не стане м'якою, а реберця будуть легко відділятися від кістки.

Готову страву подаємо гарячим, з пилу-з жару, посипавши дрібно нарізаною зеленню петрушки і кропу. Ідеальне доповнення до нього - зелений салат, прісні коржі і білий соус.

Подібні рецепти

Пікантний суп-пюре з консервованої квасолею

Печінка по-строгановськи в мультиварці

Супи-пюре дуже легко готувати. Не потрібно морочитися з акуратною нарізкою овочів. А використання консервованих овочів ще більше полегшить і прискорить приготування. опис приготування: Ніжний пікантний суп з ароматом копченої грудинки, оксамитовий і поживний…його однозначно варто спробувати х...

Підлива з ковбасок з квасолею

Підлива з ковбасок з квасолею

Основа страви - квасоля в соусі з томата з цибулею, морквиною і спеціями. Але рецепт можна доповнювати і урізноманітнити, додаючи шматочки м'яса, купати або ковбаски. Ситне і зігріваючі блюдо. опис приготування: Квасоля за смаком чудово поєднується з копченостями, тому підлива з квасолі з ковб...

Пісний суп з квасолею

Пісний суп з квасолею

думаю, цей рецепт приготування пісного супу з квасолею може стати в нагоді не тільки дотримують пост. В першу чергу — увазі вегетаріанців, але і всіх інших ласкаво просимо за наш столик!:) опис приготування: такі рецепти, як цей, я називаю "; в скарбничку безладної господині" :). Якщо ви часто...

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику

Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику

рагу — відмінне рішення для тих, хто любить готувати страви в глиняному посуді. Знайомтеся з дуже простим рецептом рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику. опис приготування: Рагу з м'ясом і стручкової квасолею в горщику — страва дуже смачна, ароматне і апетитне. Багато що в приготуванні...

Пісний салат з квасолею і кукурудзою

Пісний салат з квасолею і кукурудзою

В піст не обійтися без таких салатів: ситних і поживних, але з дозволених продуктів. Майонез я використовую пісний, без яєць. Дивіться детальний рецепт! опис приготування: Зараз я покажу вам, як приготувати пісний салат з квасолею і кукурудзою. Для салату можна вибрати квасоля консервовану або...