Рецепт Реберця ягняти
Просте в приготуванні, в той же час неймовірно смачна страва, яке я приготував на день народження дружини. Ваші домочадці і гості будуть в захваті, поза всяким сумнівом! пробуємо!
опис приготування:
Під час приготування реберець ягняти, Будьте уважні, щоб не перепечеться м'ясо. Залежно від кількості м'яса на порібнині ви можете скоротити час обсмажування. Якщо ж м'яса багато - то після закінчення готування реберця можна скласти в каструлю і кілька хвилин протушкувати в духовці при 200 градусах.
Отже, приступимо.
1. У невеликій мисці змішайте розмарин, сіль, перець, часник і 2 столові ложки оливкової олії. У цій суміші ми будемо маринувати реберця. Обваляйте в ній кожне реберце окремо, при цьому намагайтеся втирати суміш в м'ясо. Залиште реберця маринуватися на 30-40 хвилин під закритою кришкою.
2. Решта 2 столових ложки оливкової олії розігрійте в сковороді. Обсмажте реберця з усіх боків, по 2-3 хвилини для кожної сторони.
3. Тепер дайте реберцям «дійти». Залиште їх в каструлі на гарячій плиті на 5-10 хвилин. або ж, ка ми говорили на початку, - протушкувати в духовці.
Тепер реберця ягняти можна подавати на стіл. Смачного!
- реберця ягняти— 0,5 кілограма
- подрібнений розмарин— 2 Ст. ложки
- сіль— 2 чайних ложки
- Мелений чорний перець— 1 Чайна ложка
- подрібнений часник— 1 Чайна ложка
- Оливкова олія— 4 Ст. ложки
Отже, приступимо.
1. У невеликій мисці змішайте розмарин, сіль, перець, часник і 2 столові ложки оливкової олії. У цій суміші ми будемо маринувати реберця. Обваляйте в ній кожне реберце окремо, при цьому намагайтеся втирати суміш в м'ясо. Залиште реберця маринуватися на 30-40 хвилин під закритою кришкою.
2. Решта 2 столових ложки оливкової олії розігрійте в сковороді. Обсмажте реберця з усіх боків, по 2-3 хвилини для кожної сторони.
3. Тепер дайте реберцям «дійти». Залиште їх в каструлі на гарячій плиті на 5-10 хвилин. або ж, ка ми говорили на початку, - протушкувати в духовці.
Тепер реберця ягняти можна подавати на стіл. Смачного!
Подібні рецепти
Підлива з курячого філе зі сметаною
Рецепт реберця з соусом — приготування реберець ягняти з соусом з апельсинової цедри, соку і петрушки. Класичне іспанське блюдо на святкову вечерю. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Приправити ягняти сіллю і перцем. Нагріти велику сковороду на середньому вогні. Додати 2 сто...
Реберця ягняти, тушковані з картоплею
Як я люблю радувати свою сім'ю під час вечерь чимось особливим! Ось і пропоную вам такий рецепт. А як приготувати реберця ягняти, тушкована з картоплею, ви дізнаєтеся нижче. Будьте уважні! опис приготування: Я вибрала саме м'ясо молодого ягняти, так як воно виходить ніжним. Хоча можна робити б...
Реберця ягняти в духовці
Ох, цей запах запеченого ягняти…він просто зводить з розуму всіх любителів м'яса! Так і хочеться зібрати всіх своїх близьких за столом, щоб разом розкуштувати неповторний смак. опис приготування: У мене є свій фірмовий рецепт, як приготувати реберця ягняти в духовці. Вони виходять такими арома...
Реберця ягняти в мультиварці
Страви в мультиварці стали вже для нас звичною справою. У ній можна і смажити, і тушкувати, і піч. Я сама часто їй користуюся і дуже вдячна чоловікові за те, що він мені її подарував. Покажу класний рецепт. опис приготування: На мій погляд, це один з найпростіших рецептів, як приготувати ребер...
Реберця барбекю, запечені в духовці
реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...