Рецепт Реберця ягняти

Рецепт Реберця ягняти
Кількість порцій: 2-3 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Просте в приготуванні, в той же час неймовірно смачна страва, яке я приготував на день народження дружини. Ваші домочадці і гості будуть в захваті, поза всяким сумнівом! пробуємо!

опис приготування:

Під час приготування реберець ягняти, Будьте уважні, щоб не перепечеться м'ясо. Залежно від кількості м'яса на порібнині ви можете скоротити час обсмажування. Якщо ж м'яса багато - то після закінчення готування реберця можна скласти в каструлю і кілька хвилин протушкувати в духовці при 200 градусах.

Отже, приступимо.

1. У невеликій мисці змішайте розмарин, сіль, перець, часник і 2 столові ложки оливкової олії. У цій суміші ми будемо маринувати реберця. Обваляйте в ній кожне реберце окремо, при цьому намагайтеся втирати суміш в м'ясо. Залиште реберця маринуватися на 30-40 хвилин під закритою кришкою.

2. Решта 2 столових ложки оливкової олії розігрійте в сковороді. Обсмажте реберця з усіх боків, по 2-3 хвилини для кожної сторони.

3. Тепер дайте реберцям «дійти». Залиште їх в каструлі на гарячій плиті на 5-10 хвилин. або ж, ка ми говорили на початку, - протушкувати в духовці.

Тепер реберця ягняти можна подавати на стіл. Смачного!

  • реберця ягняти— 0,5 кілограма
  • подрібнений розмарин— 2 Ст. ложки
  • сіль— 2 чайних ложки
  • Мелений чорний перець— 1 Чайна ложка
  • подрібнений часник— 1 Чайна ложка
  • Оливкова олія— 4 Ст. ложки
Під час приготування реберець ягняти, Будьте уважні, щоб не перепечеться м'ясо. Залежно від кількості м'яса на порібнині ви можете скоротити час обсмажування. Якщо ж м'яса багато - то після закінчення готування реберця можна скласти в каструлю і кілька хвилин протушкувати в духовці при 200 градусах.

Отже, приступимо.

1. У невеликій мисці змішайте розмарин, сіль, перець, часник і 2 столові ложки оливкової олії. У цій суміші ми будемо маринувати реберця. Обваляйте в ній кожне реберце окремо, при цьому намагайтеся втирати суміш в м'ясо. Залиште реберця маринуватися на 30-40 хвилин під закритою кришкою.

2. Решта 2 столових ложки оливкової олії розігрійте в сковороді. Обсмажте реберця з усіх боків, по 2-3 хвилини для кожної сторони.

3. Тепер дайте реберцям «дійти». Залиште їх в каструлі на гарячій плиті на 5-10 хвилин. або ж, ка ми говорили на початку, - протушкувати в духовці.

Тепер реберця ягняти можна подавати на стіл. Смачного!

Подібні рецепти

Реберця ягняти з апельсиновим соусом

Підлива з курячого філе зі сметаною

Рецепт реберця з соусом — приготування реберець ягняти з соусом з апельсинової цедри, соку і петрушки. Класичне іспанське блюдо на святкову вечерю. опис приготування: Розігріти духовку до 200 градусів. Приправити ягняти сіллю і перцем. Нагріти велику сковороду на середньому вогні. Додати 2 сто...

Реберця ягняти, тушковані з картоплею

Реберця ягняти, тушковані з картоплею

Як я люблю радувати свою сім'ю під час вечерь чимось особливим! Ось і пропоную вам такий рецепт. А як приготувати реберця ягняти, тушкована з картоплею, ви дізнаєтеся нижче. Будьте уважні! опис приготування: Я вибрала саме м'ясо молодого ягняти, так як воно виходить ніжним. Хоча можна робити б...

Реберця ягняти в духовці

Реберця ягняти в духовці

Ох, цей запах запеченого ягняти…він просто зводить з розуму всіх любителів м'яса! Так і хочеться зібрати всіх своїх близьких за столом, щоб разом розкуштувати неповторний смак. опис приготування: У мене є свій фірмовий рецепт, як приготувати реберця ягняти в духовці. Вони виходять такими арома...

Реберця ягняти в мультиварці

Реберця ягняти в мультиварці

Страви в мультиварці стали вже для нас звичною справою. У ній можна і смажити, і тушкувати, і піч. Я сама часто їй користуюся і дуже вдячна чоловікові за те, що він мені її подарував. Покажу класний рецепт. опис приготування: На мій погляд, це один з найпростіших рецептів, як приготувати ребер...

Реберця барбекю, запечені в духовці

Реберця барбекю, запечені в духовці

реберця, запечені в духовці, — дуже смачні ласощі, яке ми часто робимо взимку будинку, так як на природу вже не виїжджаємо. Прекрасний маринад робить блюдо чудово пахучим. Спробуйте! опис приготування: Цей складний маринад ідеально підходить для реберець, запечених в духовці. Незрівнянний аро...