Рецепт Реберця в ромової глазурі
Рецепт приготування реберець в глазурі з рому, Мальти, кориці, гвоздики, апельсинового і лимонного соку і цедри і цукру.
опис приготування:
Неповторний пряний аромат цих реберець буквально зачарує вас.
- Мальти— 720 грам
- пасти з гуави— 3 чайних ложки
- лавровий лист— 1 штука
- вустерширського соусу— 2 чайних ложки
- соусу Адоб— 1 Чайна ложка
- гвоздики— 6 штук
- паличка кориці— 1 штука
- горошин перцю— 8 штук
- апельсин— 1 штука
- лимон— 1 штука
- ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
- рому зі спеціями— 1 Склянка
- цукру— 1 Склянка
2. Розігріти духовку до 135 градусів. Викласти реберця на деко з сіткою. Посипати рівномірно приправою Адоб. Втерти приправу в м'ясо і дати йому постояти принаймні 20 хвилин.
3. Влити курячий бульйон на деко. Випікати в духовці протягом 1 1/2-2 годин, доти, поки реберця не стануть дуже ніжними.
4. Прибрати реберця з духовки і дати охолонути від 15 до 20 хвилин. За допомогою кисті змастити реберця приготовленої глазур'ю, приблизно 3 столові ложки глазурі на кожне. Помістити деко назад в духовку і випікати до тих пір, поки реберця не підрум'яниться і не стануть карамелевими, близько 5 хвилин.
5. Прибрати реберця з духовки і викласти на обробну дошку. Використовуючи гострий ніж, розрізати реберця і полити додатково глазур'ю при бажанні.
Подібні рецепти
Помадка для «ромової баби»
соус, що складається всього з двох інгредієнтів, робить звичайну курку неймовірно смачною і ароматною. Спробуйте! опис приготування: У невеликій мисці змішайте разом абрикосовий джем і червоний перець пластівцями, відкладіть глазур в сторону. Вистелити деко фольгою. Натріть курку сіллю і перце...
Пряники в глазурі
Пряники в глазурі чудово підійдуть для чаювання. Коли за вікном — холодно, а вдома — тепло і затишно. Я навчу вас робити сніжно-білу глазур і смачне тісто для пряників. опис приготування: Пряники в глазурі готуються просто. Основна частка часу йде на те, щоб спекти пряники і на застигання глаз...
Реберця Джек Деніелс
Багатьом знайоме блюдо під назвою "; реберця Джек Деніелс ";. Реберця славляться своєю чудовою глазур'ю. Давайте спробуємо приготувати такі реберця в домашніх умовах. опис приготування: Ви відчуєте себе справжнім шеф-кухарем, приготовив блюдо, як в крутому ресторані. А вже як приємно здивуютьс...
Реберця, фаршировані виноградом
Любителі оригінальних м'ясних страв напевно оцінять цей рецепт. М'ясо на реберцях виходить дуже ніжним, ароматним і смачним. М'ясо і виноград відмінно поєднуються, повірте! опис приготування: Це смачне і незвичайне м'ясне блюдо гідно зайняти центральне місце на святковому столі. Поєднання м'яс...
Реберця яловичі на сковороді
Яловичі ребра готуються значно довше, ніж свинячі, тому і готують їх рідко. Але якщо у вас є час, обов'язково приготуйте яловичі реберця за цим рецептом. Результат вас приємно здивує! опис приготування: Щоб якнайкраще розкрити смак і аромат яловичини, її потрібно правильно приготувати. Найкращ...