Рецепт Реберця в ромової глазурі

Рецепт Реберця в ромової глазурі
Кількість порцій: 6 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Рецепт приготування реберець в глазурі з рому, Мальти, кориці, гвоздики, апельсинового і лимонного соку і цедри і цукру.

опис приготування:

Неповторний пряний аромат цих реберець буквально зачарує вас.

  • Мальти— 720 грам
  • пасти з гуави— 3 чайних ложки
  • лавровий лист— 1 штука
  • вустерширського соусу— 2 чайних ложки
  • соусу Адоб— 1 Чайна ложка
  • гвоздики— 6 штук
  • паличка кориці— 1 штука
  • горошин перцю— 8 штук
  • апельсин— 1 штука
  • лимон— 1 штука
  • ванільного екстракту— 1 Чайна ложка
  • рому зі спеціями— 1 Склянка
  • цукру— 1 Склянка
Реберця в ромової глазурі - фото крок 1 1. Щоб зробити глазур, помістити всі інгредієнти для глазурі у велику каструлю і готувати на сильному вогні. Довести вміст каструлі до кипіння, часто помішуючи, до розчинення цукру. Після того, як суміш закипить, зменшити вогонь до середнього і варити приблизно від 25 до 30 хвилин. Зняти глазур з вогню і процідити через сито з дрібною сіткою. Тримати глазур в теплі до використання.

Реберця в ромової глазурі - фото крок 2 2. Розігріти духовку до 135 градусів. Викласти реберця на деко з сіткою. Посипати рівномірно приправою Адоб. Втерти приправу в м'ясо і дати йому постояти принаймні 20 хвилин.

Реберця в ромової глазурі - фото крок 3 3. Влити курячий бульйон на деко. Випікати в духовці протягом 1 1/2-2 годин, доти, поки реберця не стануть дуже ніжними.

Реберця в ромової глазурі - фото крок 4 4. Прибрати реберця з духовки і дати охолонути від 15 до 20 хвилин. За допомогою кисті змастити реберця приготовленої глазур'ю, приблизно 3 столові ложки глазурі на кожне. Помістити деко назад в духовку і випікати до тих пір, поки реберця не підрум'яниться і не стануть карамелевими, близько 5 хвилин.

Реберця в ромової глазурі - фото крок 5 5. Прибрати реберця з духовки і викласти на обробну дошку. Використовуючи гострий ніж, розрізати реберця і полити додатково глазур'ю при бажанні.

Подібні рецепти

Пряна курка в абрикосовою глазурі.

Помадка для «ромової баби»

соус, що складається всього з двох інгредієнтів, робить звичайну курку неймовірно смачною і ароматною. Спробуйте! опис приготування: У невеликій мисці змішайте разом абрикосовий джем і червоний перець пластівцями, відкладіть глазур в сторону. Вистелити деко фольгою. Натріть курку сіллю і перце...

Пряники в глазурі

Пряники в глазурі

Пряники в глазурі чудово підійдуть для чаювання. Коли за вікном — холодно, а вдома — тепло і затишно. Я навчу вас робити сніжно-білу глазур і смачне тісто для пряників. опис приготування: Пряники в глазурі готуються просто. Основна частка часу йде на те, щоб спекти пряники і на застигання глаз...

Реберця Джек Деніелс

Реберця Джек Деніелс

Багатьом знайоме блюдо під назвою "; реберця Джек Деніелс ";. Реберця славляться своєю чудовою глазур'ю. Давайте спробуємо приготувати такі реберця в домашніх умовах. опис приготування: Ви відчуєте себе справжнім шеф-кухарем, приготовив блюдо, як в крутому ресторані. А вже як приємно здивуютьс...

Реберця, фаршировані виноградом

Реберця, фаршировані виноградом

Любителі оригінальних м'ясних страв напевно оцінять цей рецепт. М'ясо на реберцях виходить дуже ніжним, ароматним і смачним. М'ясо і виноград відмінно поєднуються, повірте! опис приготування: Це смачне і незвичайне м'ясне блюдо гідно зайняти центральне місце на святковому столі. Поєднання м'яс...

Реберця яловичі на сковороді

Реберця яловичі на сковороді

Яловичі ребра готуються значно довше, ніж свинячі, тому і готують їх рідко. Але якщо у вас є час, обов'язково приготуйте яловичі реберця за цим рецептом. Результат вас приємно здивує! опис приготування: Щоб якнайкраще розкрити смак і аромат яловичини, її потрібно правильно приготувати. Найкращ...