Рецепт Рагу з вугра

Рецепт Рагу з вугра
Кількість порцій: 6 Час приготування: 1 г. 0 хв.
Рагу з вугра — це смачно, швидко і вигідно! В одному рецепті ви одночасно готуєте і основний інгредієнт, і гарнір. Мінімум зусиль і брудного посуду — і дуже гідний результат у вашій тарілці!

опис приготування:

яскраве, смачне, ніжне, з чудовим букетом ароматів… Не дарма "; рагу" — це, в перекладі з французького, & Quot; збуджує апетит ";. Я думаю, що цей простий рецепт рагу з вугра доведеться вам до душі. Блюдо виходить легким, всі овочі віддають рибі свої смак і аромат. Цей класичний рецепт стане в нагоді тим, хто звик рахувати калорії. Ви можете змінювати набір овочів за своїм бажанням — дайте волю своїй фантазії.

Ну, досить просторікувати — перейдемо до справи. розповідаю, як приготувати рагу з вугра. Удачі в приготуванні!


  • вугор— 1 кілограм
  • морква— 2 штуки
  • Перець болгарський— 1 штука
  • помідори— 3 штуки
  • цукіні— 2 штуки
  • Цибуля— 2 штуки
  • часник— 2-3 зубчиків
  • борошно— 3-4 Ст. ложок
  • Рослинна олія— 150 мілілітрів
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений— 2-3 Щепоток
  • зелень кропу, петрушки— 50 грам
Рагу з вугра - фото крок 1 чистим угря. Крупной солью счищаем с него слизь. Кожу снимаем(можна і не знімати). Ріжемо на шматочки. солимо.

Рагу з вугра - фото крок 2 Обваливаем кусочки угря в муке и слегка обжариваем на растительном масле.

Рагу з вугра - фото крок 3 До золотистого цвета обжариваем нарезанный лук.

Рагу з вугра - фото крок 4 Добавляем в компанию к луку нарезанные перец и чеснок.

Рагу з вугра - фото крок 5 Туда же отправляем морковь .

Рагу з вугра - фото крок 6 Следом на сковородку добавляем цуккини. Овощи режем как нравится. У мене ось так.

Рагу з вугра - фото крок 7 В останню чергу додаємо помідори. Если помидоры у вас спелыекожицу с них лучше снять.

Рагу з вугра - фото крок 8 Тушим овощное ассорти буквально несколько минут, солимо і перчимо. Если в нем мало сока — можна додати трохи води.

Рагу з вугра - фото крок 9 Теперь решайтегде вы будете дальше продолжать процесс. Рагу можно запечь в духовке или протушить на плите. В любом случае нижним слоем будет рыба. На рыбу выкладываем наше овощное великолепие, посипаємо нарізаною зеленню, накрываем крышкой и отправляем минут на 15-20 або в духовку, либо на плиту.

Подібні рецепти

Салат з вугра і раків

Деруни з крабовими паличками

Один з варіантів знаменитого салату під назвою Олів'є — з вугром і раками. М'ясо раку і копченого вугра привнесуть нові нотки в давно знайомий рецепт. розповідаю, як приготувати цей салат. опис приготування: Звичайний Олів'є багатьом вже набрид, тому пропоную приготувати альтернативну версію ц...

Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...

Рагу з баклажанів в мультиварці

Рагу з баклажанів в мультиварці

Ніжні і смачні шматочки овочів прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, будь то картопля або рисова каша. Корисно і смачно. легко готувати! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати рагу з баклажанів в мультиварці. Це дуже корисне і смачне блюдо, яке можна подати і до м'яса, і ...

Рагу швидко-смачно-красиво

Рагу швидко-смачно-красиво

Ця страва готую в мікрохвильовці. Дуже підходить до нежданому приходу гостей або при нестачі часу. час готування 30-40 хв. Мені подобається експериментувати з різними овочами, приправами. опис приготування: приготування: 1. У форму для мікрохвильовки налити масло, скласти всі овочі шарами. 2....

Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах

Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах

Рецепт приготування рагу з цукіні, лука і помідорів з яйцями в грибах портобелло, Motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Це ситне італійська страва багате білками і містить мало калорій. оливкового масла— 2 чайних ложки цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчики червоного перцю пластівцями— 1...