Рецепт «Пташине молоко» суфле

Рецепт «Пташине молоко» суфле
Кількість порцій: 8 Час приготування: 6 г. 0 хв.
Хто ж не знає смак «Пташиного молока» — неймовірно ніжний, повітряний десерт. Це суфле готують у вигляді цукерок, як частина прошарку для торта. розповідаю, як приготувати «Пташине молоко» суфле.

опис приготування:

Дорослі напевно пам'ятають смак цього десерту, а ось більшість дітей і не знають, що це таке. Якщо ви хочете поласувати найніжнішим суфле, то рекомендую зробити його самостійно.

  • желатин— 21 грам
  • молоко— 1,5 склянки(1 стакан для суфле, 5 столових ложок для шоколадного начинки)
  • крем— 450 грам
  • вершки— 450 грам
  • какао— 5 Ст. ложок
  • цукор— 1,5 склянки(1 стакан для суфле, 5 столових ложок для шоколадного начинки)
  • вода— 200 мілілітрів
1 В сотейник вылейте 1 стакан молока і додайте до нього 14 грам желатину, надішліть сотейник на середній вогонь і збивайте віночком, не доводьте суміш до кипіння, а як з'явилися дрібні бульбашки, відразу зніміть з вогню.

2 У чашу міксера викладіть охолоджену сметану і вершки, додайте 1 стакан цукру і збивайте до утворення пишної маси.

3 Продовжуйте збивати і повільної цівкою введіть молочно-желатинову суміш.

4 Скляну форму змажте рослинним маслом і викладіть в неї масу, лопаткою розподіліть суміш по всій формі, накрийте її плівкою і відправте в холодильник.

5 У сотейник викладіть какао, цукор, що залишився, 7 грам желатину, влийте воду і молоко, перемішайте віночком.

6 Надішліть суміш на середній вогонь і доведіть її до кипіння, весь час збивайте віночком. Потім приберіть сотейник з вогню і залиште на 1 час.

7 Дістаньте форму з холодильника і влийте шоколадну масу, відправте в холодильник на 4-5 годин.

8 Наріжте суфле невеликими шматочками і подайте до столу.

Подібні рецепти

Просте суфле «Пташине молоко»

Десерт «Пташине молоко»

Найпростіший десерт "; Пташиної молоко" готується з яєць, желатин і пісочний. Він виходить низькокалорійним, що ідеально підходить тим, хто стежить за своєю фігурою. Повітряне і смачні ласощі! опис приготування: Перед вами - простий рецепт приготування суфле "; Пташине молоко ";. Десерт готуєт...

«Пташине молоко» без випічки

«Пташине молоко» без випічки

Так склалось, що такий ніжний десерт у нас люблять поголовно все ще з радянських часів. Але я вам сьогодні розповім, як приготувати "; Пташине молоко" без випічки набагато швидше, але так само смачно! опис приготування: як вид, & Quot; Пташине молоко" без випічки в домашніх умовах можна і наві...

Салат «Пташине гніздо»

Салат «Пташине гніздо»

Салат з такою назвою дає можливість для фантазії кулінара. Такий салат можна оформити різноманітно. Наприклад так.как приготувати салат " Пташине гніздо ";? опис приготування: Приготуйте такий салат на Новий рік. Думаю він буде доречним, адже ми зустрічатиме рік Півня. Такий салат цілком симв...

Пряне гарбузове суфле з висівками

Пряне гарбузове суфле з висівками

легке, з приємною цитрусової і пряними нотками суфле прекрасно підійде для дієтичного столу. Для десерту вибирайте солодку і яскраву гарбуз десертних сортів (таких, як "; Арабатська" або "; Мускатна ";). опис приготування: Не буду обтяжувати вашу увагу користю і шкодою висівок для нашого орган...

Рибне суфле

Рибне суфле

Якщо в руки попалася гарна свіжа риба, але немає ідей, як її приготувати — пропоную рецепт суфле з риби. рибне суфле — дуже хороший спосіб приготування риби, подобається навіть дітям. опис приготування: рибне суфле — блюдо дуже зручне в тому відношенні, що навіть люди, яким не дуже подобається...