Рецепт Пряний курячо-картопляний салат «примітив»

Рецепт Пряний курячо-картопляний салат «примітив»
Кількість порцій: 8 Час приготування: 1 г. 15 хв.
Всі знаєте про салатах з картоплею? Спробуйте використовувати батат і додайте спеції, тоді у вас вийде смачна страва. розповім, як приготувати пряний курячо-картопляний салат "; Примітив ";.

опис приготування:

Всі інгредієнти для салату готують окремо, а потім з'єднайте в одній тарілці і подавайте. Курку і картоплю можна запекти або обсмажити на сковороді. Використовуйте готовий набір улюблених спецій або змішайте декілька відповідних. Можна додати більше гостроти, якщо любите, щоб додати страві пікантності.

  • Курячі грудки— 1 кілограм
  • суміш спецій— 2 Ст. ложки
  • Оливкова олія— 2-3 Ст. ложок
  • Картопля солодкий— 3 штуки(захід)
  • брокколі— 0,8 кілограма
  • сіль велика— За смаком
Пряний курячо-картопляний салат 1. Наріжте курку без кісток і шкіри невеликими шматочками. Обваляйте курку в суміші спецій і викладіть на деко, полийте декількома краплями оливкової олії. Надішліть курку в холодильник на півгодини.

Пряний курячо-картопляний салат 2. вимийте брокколі, очистіть картопля і наріжте його невеликими кубиками.

Пряний курячо-картопляний салат 3. Викладіть курку і брокколі на окремих листах, відправте в розігріту до 220 градусів духовку на 10-15 хвилин, потім викладіть на деко до курки солодка картопля і перемішайте, запікайте ще 15 хвилин.

Пряний курячо-картопляний салат 4. Розкладіть всі інгредієнти по тарілках і подавайте до столу.

Подібні рецепти

Пряний гороховий суп

Часниковий сир

Неймовірно смачний густий зимовий суп з овочів під пряним соусом Харисса. Популярна страва в Європі і магрибских країнах (Марокко, Туніс і TD). кількість порцій: 4 грибний відвар— 4 склянки(або вегетаріанський бульйон) пряної Харисса— 2 Ст. ложки часник— 2 Ст. ложки(дрібно нарізаний) сироп агав...

Пряний лимонний пиріг з глазур'ю

Пряний лимонний пиріг з глазур'ю

Рецепт приготування пирога з тертою лимонною цедрою, лимонним соком, меленим кардамоном і глазур'ю з цукрової пудри і лимонного соку. опис приготування: Цей ніжний соковитий пиріг заповнить ваш будинок терпким ароматом лимона і кардамону. паличка несолоного вершкового масла кімнатної темпера...

Пряний пиріг з ревенем

Пряний пиріг з ревенем

Рецепт приготування пирога з ревенем, корицею і імбиром. опис приготування: Цей пиріг ідеально підходить до чашечки кави. велике яйце— 1 штука велике яйце, жовток— 1 штука ванільного екстракту— 2 чайних ложки соди— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки розпушувача— 1/2 чайних ложки ...

Пряний пудинг з гарбуза і яблук

Пряний пудинг з гарбуза і яблук

Гарбуз з яблуками приправимо імбиром і корицею запікати будемо в духовці. Смак гарбуза ледве вгадується, пудинг виходить ароматним, соковитим і ніжним. Горіхи з родзинками надають насичений смак. приступимо! опис приготування: Смак страви залежить від гарбуза і яблук, які ви використовуєте. ви...

Пряний суп-пюре з нуту

Пряний суп-пюре з нуту

Якщо не знаєте, що приготувати з нуту, спробуйте пряний суп-пюре з нуту. Суп виходить дуже густий і пряний, в східному стилі. Дуже оригінальний смак — спробуйте! опис приготування: Пряний суп-пюре з нуту — дуже незвичайний і оригінальний супчик, смакова гамма якого має деякий східний відтінок....