Рецепт Пряна квасоля

Рецепт Пряна квасоля
Кількість порцій: 4 Час приготування: 40 хв.
Рецепт пряна квасоля — просте приготування стручкової квасолі з часником і чорним перцем. Готову квасолю можна подавати як гарнір до основної страви, так і окремо.

опис приготування:

Видаліть бічні прожилки у квасолі, а великі стручки розріжте навпіл. Картопля ріжеться кубиками, цибуля, часник і чабер дуже дрібно. Наріжте часник з цибулею.

Масло нагрійте в глибокій сковороді, або ж в сотейнику. Обсмажуйте цибулю і часник періодично помішуючи, доти, поки обидва інгредієнта не придбають прозорий відтінок. Додайте до них картопля і обсмажуйте протягом 5 хвилин. Потім додайте до овочів чабер і квасоля і продовжуйте готувати ще 5 хвилин, постійно перемішуючи.

додайте помідори (перш товчені виделкою), забезпечите перцем і сіллю за смаком, тушкуйте протягом 20 хвилин. Якщо суміш буде сухою - додайте трохи води.

Подавати квасоля з сиром фета або твердим сиром.


  • стручковая фасоль— 800 грам
  • картопля— 2 штуки
  • помідори— 400 грам(консервовані у власному соку )
  • цибуля— 1 штука
  • часник— 2 зубчики
  • кейбер— 3 штуки
  • оливкова олія— 150 мілілітрів
  • перець чорний мелений і сіль— — За смаком
Видаліть бічні прожилки у квасолі, а великі стручки розріжте навпіл. Картопля ріжеться кубиками, цибуля, часник і чабер дуже дрібно. Наріжте часник з цибулею.

Масло нагрійте в глибокій сковороді, або ж в сотейнику. Обсмажуйте цибулю і часник періодично помішуючи, доти, поки обидва інгредієнта не придбають прозорий відтінок. Додайте до них картопля і обсмажуйте протягом 5 хвилин. Потім додайте до овочів чабер і квасоля і продовжуйте готувати ще 5 хвилин, постійно перемішуючи.

додайте помідори (перш товчені виделкою), забезпечите перцем і сіллю за смаком, тушкуйте протягом 20 хвилин. Якщо суміш буде сухою - додайте трохи води.

Подавати квасоля з сиром фета або твердим сиром.


Подібні рецепти

Пряна пряник

Пряна маринована яловичина

Сьогодні ви дізнаєтеся, як приготувати пряну пряник. Це чудовий рецепт, який є окрасою будь-якого сімейного свята! Такий випічкою можна сміливо пригощати в Новий рік і Різдво. опис приготування: У випічку я додала багато спецій. Це і гвоздика, і кришки, і кардамон. Також пряник приємно перетво...

Пряна рулька, запечена в духовці

Пряна рулька, запечена в духовці

Рулька - незмінно ефектне і смачна страва. До того ж, досить бюджетне. Хоч у вигляді айсбан, хоч печеного вепрево коліна, рулька завжди радує смак і очей любителів м'яса. опис приготування: Запікати рульку в чавунному посуді з товстими стінками - одне задоволення. клопоту ніяких, поливати і с...

Пряна курка в кокосовому молоці

Пряна курка в кокосовому молоці

Незвичайний рецепт приготування курки з рисом в кокосовому молоці. Курячі стегенця виходять надзвичайно м'якими і соковитими. опис приготування: У великій сковороді нагріти масло на середньому вогні. Натерти курку сіллю і перцем. Готувати курку до коричневого кольору, від 6 до 8 хвилин. Відкла...

Пряна мойва

Пряна мойва

Пряна мойва в домашніх умовах готується легко і просто. Риба виходить у багато разів краще і смачніше покупної. Мойва сама по собі жирна, її спинка м'ясиста — вона відмінно підходить для засолу. опис приготування: Для того, щоб приготувати пряну мойву в домашніх умовах, нам, крім самої риби, п...

Пряна баклажанная ікра

Пряна баклажанная ікра

Часом досить додати нові прянощі, щоб отримати нове блюдо. Замініть звичні часник і лавровий лист на каррі і затарились, і Ваша баклажанная ікра заграє іншими фарбами! опис приготування: Моя сім'я любить баклажани. Тому готую я їх часто. Ікра - одне з улюблених страв. А, щоб вона не приїдалася...