Рецепт Пожарський котлети з Торжка

Рецепт Пожарський котлети з Торжка
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 40 хв.
Зовсім не обов'язково їхати в місто Торжок, щоб спробувати знамениті пожарські курячі котлети, пропоную приготувати їх самим, це дуже просто. Беріть на замітку рецепт!

опис приготування:

Назва котлет "; пожарські" пов'язане з Євдокимов Пожарським — власником корчми і готелі в Торжку. існує легенда, пов'язана з їх виникненням. Пропоную приготувати знамениті котлети самим, це просто і швидко, дивіться покроковий рецепт і готуйте із задоволенням і для задоволення.

  • Куряче філе— 500 грам
  • Вершкове масло— 2 Ст. ложки(топлене)
  • вершки— 2 Ст. ложки(жирністю близько 60%)
  • вершки питні— 2-3 Ст. ложок
  • хліб пшеничний— 300 грам
Пожарський котлети з Торжка - фото крок 1 Підготуйте інгредієнти. частина хліба, призначену для панірування покладіть в морозилку.

Пожарський котлети з Торжка - фото крок 2 замочіть 2-3 скибочки білого хліба в питних вершках.

Пожарський котлети з Торжка - фото крок 3 Накрутите фарш з курячого філе і замочений білого хліба, приправити сіллю, додайте 2 ст. ложки жирних сільських вершків, добре розмішайте фарш.

Пожарський котлети з Торжка - фото крок 4 Натріть на тертці білий хліб для панірування, сформуйте котлети, obvalyayte в hlebnoy паніровці.

Пожарський котлети з Торжка - фото крок 5 Посмажте котлети на топленому вершковому маслі.

Пожарський котлети з Торжка - фото крок 6 Подавайте котлети з будь-яким гарніром на ваш смак. Вони вийшли з надзвичайно ніжним вершковим смаком. рекомендую приготувати!

Подібні рецепти

«Пожарський» котлети (правильний і смачний рецепт)

Яловичина, запечена в меду

Пожарський котлети - споконвічно російська страва, що стало популярно в першій половині XIX століття. Ділюся з вами рецептом і розповідаю, як приготувати «Пожарський» котлети (правильний і смачний рецепт). опис приготування: Котлети - це відмінне доповнення до гарніру (картопля, каша, макарони...

Пожарський котлети

Пожарський котлети

Як приготувати пожарські котлети з курячого фаршу. російська кухня. Покроковий рецепт Пожарський котлет з фотографіями — в допомогу кожному, хто затіяв приготування цього смачного страви. опис приготування: Курячі котлети обвалюються в сухарях і підсмажують в розпеченому маслі до готовності. І...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...