Рецепт Potpay (м'ясний пиріг)
Останнім часом пиріг потпай став надзвичайно модним частуванням, хоча він і не належить до кулінарних шедеврів високої кухні - це просте смачне, ситне і красиве блюдо, яке ви, сподіваюся, оціните
опис приготування:
Нарізаємо дрібно-дрібно свіжу петрушку.Cмешіваем борошно, кубики маргарину, чебрець і петрушку. У суху суміш додаємо 2-3 столових ложки холодної води, розминаємо суміш і прибираємо тісто в холодильник на 30 хв,
Курячі грудки заливаємо 300 мл курячого бульйону або простою водою, додаємо 60 мл сухого білого вина
Розрізаємо лимон на чотири частини і кидаємо четвертинки в курку. Не забуваємо також про лавровий лист. Даємо рідини закипіти, зменшуємо вогонь і варимо 20 хвилин.
Коли грудки готові, викладаємо їх на тарілку, охолоджуємо і нарізаємо на дрібні кубики.
Розігріваємо духовку до 180 градусів.
Нагріваємо сковороду з сумішшю вершкового і рослинного масла.
Нарізаємо цибулю на маленькі кубики і страхуємо 3-4 хв в олії до прозорості.
Нарізаємо скибочками гриби і додаємо їх до цибулі в сковороду. Трохи їх підсмажуємо і всипаємо 1 столову ложку борошна, перемішуємо, щоб не було грудочок, і вливаємо курячий бульйон.
Нарізаємо дрібно одну велику моркву, селери, Зелена цибуля, естрада, петрушку, кріп або будь-яку іншу улюблену зелень, додаємо зелений горошок, добре перемішуємо і кладемо все в сковороду до цибулі і з грибами.
Беремо шість формочок для суфле і викладаємо в них курячу начинку, потім овочеву суміш.
Поділяємо тісто на 6 частин і розгортає їх дуже тонко. .Закриваємо тестом формочки так, щоб краю трохи виступали Робимо надрізи на тесті і змащуємо яйцем.
Випікаємо в духовці 50 хв — час.
Подаємо на стіл теплими. Смачного!
- мука— 150 грам
- маргарин— 90 грам
- чебрець— 1 Ст. ложка
- мелко нарезанная петрушка— 1 Ст. ложка
- холодна вода— 3-4 склянок
- куринная грудка целая— 1 штука
- лимон— 1 штука
- лавровий лист— 2 штуки
- курячий бульйон— 300 мілілітрів
- біле сухе вино— 60 мілілітрів
- Зелена цибуля— 2 штуки
- оливкова олія— 2 Ст. ложки
- вершкове масло— 30 грам
- цибулина— 1 штука
- пучок зелені (естрада, петрушка, укроп или др.) — 1 штука
- гриби (можна печериці) — 100 грам
- морква— 1 штука
- зелений горіх— 90 грам
- селера— 1 штука
- яйце— 1 штука
- сіль— — За смаком
Курячі грудки заливаємо 300 мл курячого бульйону або простою водою, додаємо 60 мл сухого білого вина
Розрізаємо лимон на чотири частини і кидаємо четвертинки в курку. Не забуваємо також про лавровий лист. Даємо рідини закипіти, зменшуємо вогонь і варимо 20 хвилин.
Коли грудки готові, викладаємо їх на тарілку, охолоджуємо і нарізаємо на дрібні кубики.
Розігріваємо духовку до 180 градусів.
Нагріваємо сковороду з сумішшю вершкового і рослинного масла.
Нарізаємо цибулю на маленькі кубики і страхуємо 3-4 хв в олії до прозорості.
Нарізаємо скибочками гриби і додаємо їх до цибулі в сковороду. Трохи їх підсмажуємо і всипаємо 1 столову ложку борошна, перемішуємо, щоб не було грудочок, і вливаємо курячий бульйон.
Нарізаємо дрібно одну велику моркву, селери, Зелена цибуля, естрада, петрушку, кріп або будь-яку іншу улюблену зелень, додаємо зелений горошок, добре перемішуємо і кладемо все в сковороду до цибулі і з грибами.
Беремо шість формочок для суфле і викладаємо в них курячу начинку, потім овочеву суміш.
Поділяємо тісто на 6 частин і розгортає їх дуже тонко. .Закриваємо тестом формочки так, щоб краю трохи виступали Робимо надрізи на тесті і змащуємо яйцем.
Випікаємо в духовці 50 хв — час.
Подаємо на стіл теплими. Смачного!
Подібні рецепти
Локшина домашня на курячому бульйоні
Такий рулет можна приготувати на кожен день або на святковий стіл і вам не доведеться витрачатися на магазинну ковбасу — це і набагато смачніше, і витрати будуть менше. опис приготування: Неймовірно смачний рулет з фаршу свинини і курки з великою кількістю спецій. Тут свинячий і курячий фарш н...
Салат м'ясний зі свининою
Тут я покажу як приготувати салат м'ясний зі свининою — ситний і ніжний, який обов'язково сподобається всім м'ясоїдам. Салат виходить ніжним з гармонійним смаком. При цьому він цілком бюджетний. опис приготування: За бажанням в якості заправки можна використовувати тільки сметану або тільки ма...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...