Рецепт Попкейк
Попкейк - це сучасне солодкі ласощі на паличці, яке готується на основі бісквіта і поливається шоколадною глазур'ю. Його можна декорувати горіхами, повітряним рисом і т. d.
опис приготування:
Це смачне ласощі дуже відомо в Америці. Готувати попкейк простіше, ніж здається на перший погляд. Для глазурі нам знадобиться чорний або молочний шоколад, а для пелюсток — цукрова мастика. Мастику можна використовувати домашню або промислову.
дивіться, як приготувати попкейкі!
- готовий бісквіт— 300 грам
- масляний крем— 50 грам
- Чорний або молочний шоколад— 150 грам
- палички— 10 штук
- цукрова мастика— 1 штук(скільки візьме)
2. З неї ми будемо готувати кульки.
3. Додаємо масляний крем і все ретельно перемішуємо.
4. Тепер починаємо формувати кульки будь-якого розміру. Попкейкі повинні бути в діаметрі (за класичним рецептом) не більше 3 сантиметрів.
5. Заздалегідь розтопіть шоколад на водяній бані і, опускаючи в нього паличку для попкейков, вставляйте її в наші заготовки.
6. Вставляйте їх трохи більше, ніж на половину. Шоколад в даному випадку послужить відмінним скріплює матеріалом.
7. Тепер відправте наші заготовки на 20 хвилин в морозилку.
8. Тепер занурюємо кожен попкейк в шоколад і добре провертає трубочку, щоб глазур рівномірно розподілилася по всій поверхні.
9. Попкейкі можна залишити і так, просто на паличці, а можна красиво задекорувати. Для пелюсток я взяла цукрову мастику. З неї ми будемо робити пелюстки. Беремо пласт мастики і за допомогою спеціальної форми вирізаємо пелюстка.
10. Наші пелюстки потрібно прим'яти за допомогою Молда (на них вийдуть прожилки, як на справжніх листках).
11. У пластиковій ложці відправляємо наші пелюстки в морозилку.
12. Коли вони застигнуть покриваємо харчовою фарбою і прикріплюємо до наших попкейкам.
13. В кінці я покрила палички тейп-стрічкою зеленого кольору. Вийшов справжній їстівний квітка. Якщо хочете, кейк попси можна прикрасити подрібненими горіхами, повітряним рисом або бісквітної крихтою, після чого відправити застигати.
Подібні рецепти
Баранина на вугіллі
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...
Салат з бобами і сиром
Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...