Рецепт Пиріг відкритий з варенням

Рецепт Пиріг відкритий з варенням
Кількість порцій: 7-8 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Щоб приготувати відкритий пиріг з варенням, потрібно дріжджове, пісочне або листкове тісто. Сьогодні я покажу, як приготувати пиріг з дріжджового тіста.

опис приготування:

Пиріг відкритий з варенням готуємо з дріжджового тіста і густого варення або джему. Як варення я буду використовувати домашній сливовий джем.

  • Jam slivovиy— 150 грам(або будь-який густе варення або джем)
  • дріжджі свіжі— 15 грам
  • молоко— 200 мілілітрів
  • Борошно пшеничне— 2,5 склянки
  • сіль— 1 щіпка
  • масло rafinirovannoe— 70 мілілітрів
  • цукор— 80 грам
  • Яєчний жовток— 1 штука(для змазування верху пирога)
Пиріг відкритий з варенням - фото крок 1 1. Приготуємо продукти для пирога.

Пиріг відкритий з варенням - фото крок 2 2. Нагріваємо молоко до 40 градусів, розчиняємо в ньому дріжджі, сіль і цукор.

Пиріг відкритий з варенням - фото крок 3 3. всипаємо борошно, але не всю, 2 склянки, перемішуємо.

Пиріг відкритий з варенням - фото крок 4 4. Вливаємо олію рафіновану, перемішуємо тісто, поки воно не стане однорідним, досипаємо ще половину склянки борошна і замішуємо тісто.

Пиріг відкритий з варенням - фото крок 5 5. Ми залишаємо тісто в теплі на 2 годину, обов'язково накрийте серветкою, щоб не сохло і не утворилася скоринка.

Пиріг відкритий з варенням - фото крок 6 6. через 2 години осадіть тісто руками. Відокремте невеликий шматочок тесту для прикраси.

Пиріг відкритий з варенням - фото крок 7 7. Змастіть форму для випічки маслом рафінованим, розтягніть тісто за формою.

Пиріг відкритий з варенням - фото крок 8 8. Викладіть варення на тісто, близько до бортикам, не кладіть, щоб не стікало і не пригорає.

Пиріг відкритий з варенням - фото крок 9 9. Перейдіть на зручну робочу поверхню, залишену частину тесту тонко розкачати і порізати на смужки. З них сплетіть косички. І зробіть квіточка.

Пиріг відкритий з варенням - фото крок 10 10. Кіски акуратно покладіть по краю пирога, розмістіть квітка. Ми залишаємо пиріг на 20 хвилин в теплі для підйому. Верх змащуємо жовтком. випікаємо при 180 градусів 35 хвилин.

Пиріг відкритий з варенням - фото крок 11 11. пиріг готовий. Остудіть в формі, потім виберіть і розріжте на порційні шматочки. приємного!

Подібні рецепти

Пісний пиріг на чаї з варенням

Відкритий пиріг зі смородиною

Не у всіх є час на те, щоб довго стояти біля плити. Саме в таких випадках мене і виручає рецепт, як приготувати пісний пиріг на чаї з варенням. Найчастіше готую ласощі в мультиварці. опис приготування: Пиріг не дарма називається «пісним», тому як готується без додавання яєць і молочних продукт...

Пиріг з полуничним варенням

Пиріг з полуничним варенням

Полуничне варення відмінно підходить для випічки пирогів і прекрасно поєднується з пісочним тістом. Переконайтеся в цьому, приготувавши пиріг на нашу рецептом. опис приготування: Випічка з полуницею завжди виходить дуже соковитою, смачною і ароматною. В якості альтернативи ви можете використов...

Пісний пиріг з варенням

Пісний пиріг з варенням

Рецепт приготування пісного пирога з варенням без яєць і молочних продуктів стане в нагоді всім, хто дотримується постів, а також стежить за своїм здоров'ям і вагою. опис приготування: Втім, я часто використовую простий рецепт пісного пирога з варенням не тільки в пост — на основі цього коржа,...

Пісна пряник з варенням

Пісна пряник з варенням

Цей рецепт стане в нагоді в пісні дні, пряник готується виключно з простих продуктів, без яєць або кефіру. Як рідкої основи — чай чорний і варення. пробуємо. опис приготування: Приготуйте пісну пряники з варенням. Для цього нам знадобиться міцний чорний чай, улюблене варення, мука, масло росли...

Пиріжки з варенням на сковороді

Пиріжки з варенням на сковороді

А вам бабуся готувала такі пиріжки в дитинстві? думаю, багато хто пам'ятає смак цих ласощів ще зі шкільної лави, а в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати такі пиріжки швидко і смачно. опис приготування: Якщо ви любите з'їсти пиріжок інший з чайком, але у вас немає часу на приготування ц...