Рецепт Пиріг відкритий з варенням
Щоб приготувати відкритий пиріг з варенням, потрібно дріжджове, пісочне або листкове тісто. Сьогодні я покажу, як приготувати пиріг з дріжджового тіста.
опис приготування:
Пиріг відкритий з варенням готуємо з дріжджового тіста і густого варення або джему. Як варення я буду використовувати домашній сливовий джем.
- Jam slivovиy— 150 грам(або будь-який густе варення або джем)
- дріжджі свіжі— 15 грам
- молоко— 200 мілілітрів
- Борошно пшеничне— 2,5 склянки
- сіль— 1 щіпка
- масло rafinirovannoe— 70 мілілітрів
- цукор— 80 грам
- Яєчний жовток— 1 штука(для змазування верху пирога)
2. Нагріваємо молоко до 40 градусів, розчиняємо в ньому дріжджі, сіль і цукор.
3. всипаємо борошно, але не всю, 2 склянки, перемішуємо.
4. Вливаємо олію рафіновану, перемішуємо тісто, поки воно не стане однорідним, досипаємо ще половину склянки борошна і замішуємо тісто.
5. Ми залишаємо тісто в теплі на 2 годину, обов'язково накрийте серветкою, щоб не сохло і не утворилася скоринка.
6. через 2 години осадіть тісто руками. Відокремте невеликий шматочок тесту для прикраси.
7. Змастіть форму для випічки маслом рафінованим, розтягніть тісто за формою.
8. Викладіть варення на тісто, близько до бортикам, не кладіть, щоб не стікало і не пригорає.
9. Перейдіть на зручну робочу поверхню, залишену частину тесту тонко розкачати і порізати на смужки. З них сплетіть косички. І зробіть квіточка.
10. Кіски акуратно покладіть по краю пирога, розмістіть квітка. Ми залишаємо пиріг на 20 хвилин в теплі для підйому. Верх змащуємо жовтком. випікаємо при 180 градусів 35 хвилин.
11. пиріг готовий. Остудіть в формі, потім виберіть і розріжте на порційні шматочки. приємного!
Подібні рецепти
Відкритий пиріг зі смородиною
Не у всіх є час на те, щоб довго стояти біля плити. Саме в таких випадках мене і виручає рецепт, як приготувати пісний пиріг на чаї з варенням. Найчастіше готую ласощі в мультиварці. опис приготування: Пиріг не дарма називається «пісним», тому як готується без додавання яєць і молочних продукт...
Пиріг з полуничним варенням
Полуничне варення відмінно підходить для випічки пирогів і прекрасно поєднується з пісочним тістом. Переконайтеся в цьому, приготувавши пиріг на нашу рецептом. опис приготування: Випічка з полуницею завжди виходить дуже соковитою, смачною і ароматною. В якості альтернативи ви можете використов...
Пісний пиріг з варенням
Рецепт приготування пісного пирога з варенням без яєць і молочних продуктів стане в нагоді всім, хто дотримується постів, а також стежить за своїм здоров'ям і вагою. опис приготування: Втім, я часто використовую простий рецепт пісного пирога з варенням не тільки в пост — на основі цього коржа,...
Пісна пряник з варенням
Цей рецепт стане в нагоді в пісні дні, пряник готується виключно з простих продуктів, без яєць або кефіру. Як рідкої основи — чай чорний і варення. пробуємо. опис приготування: Приготуйте пісну пряники з варенням. Для цього нам знадобиться міцний чорний чай, улюблене варення, мука, масло росли...
Пиріжки з варенням на сковороді
А вам бабуся готувала такі пиріжки в дитинстві? думаю, багато хто пам'ятає смак цих ласощів ще зі шкільної лави, а в цьому рецепті ви дізнаєтеся, як приготувати такі пиріжки швидко і смачно. опис приготування: Якщо ви любите з'їсти пиріжок інший з чайком, але у вас немає часу на приготування ц...