Рецепт Пиріжки з вишнею на кефірі
Ягідний сезон в самому розпалі і якщо ви хочете приготувати ароматні пиріжки, наприклад, з соковитою вишнею, я можу запропонувати вам відмінний рецепт з повітряним і м'яким тестом, вийде просто супер.
опис приготування:
мабуть, важко знайти людину, якому не подобалися б апетитні гаряченькі пиріжки, особливо домашнього виробництва, це улюблене частування як у дорослих, так і у дітей. І, напевно, скільки господинь, стільки і різних рецептів їх приготування з різною начинкою і тестом. Ну а оскільки я ласунка і люблю ягідні і фруктові начинки, то хочу поділитися з вами своїм улюбленим рецептом і розповісти, як приготувати пиріжки з вишнею на кефірі. Я перепробувала досить багато різних варіантів тесту і зупинилася на цьому, тому що з ним ці пиріжки виходять особливо смачними і повітряними, просто таять у роті. Так що якщо у вас ще немає свого напрацьованого рецепта на такий випадок, я пропоную вам спробувати зробити пиріжки з вишнею на кефірі в домашніх умовах, можливо, цей рецепт сподобається і вам.
- борошно— 3 склянки
- кефір— 1 Склянка
- дріжджі пресовані— 30-40 грам
- Масло рослинне— 1,5 склянки(0,5 — в тісто, 1 — для обжарки)
- цукор— 2 склянки(2 склянки в начинку, 1 ст.л в тісто)
- сіль— 0,5 чайних ложки
- вода— 2 Ст. ложки
- вишня— 600 грам
додаємо 2 столові ложки води, ложку сахара, половину чайной ложки соли и тщательно все перемешиваем.
Наливаем в маленькую кастрюльку кефир и полстакана растительного масла, нагреваем эту смесь на медленном огне.
Переливаем содержимое кастрюльки в миску с дрожжами.
додаємо борошно.
И замешиваем однородное эластичное тесто. Накрываем миску с тестом полотенцем и оставляем его в тепле на полчаса.
Поки тісто підходить, мы займемся вишней, промываем ее и избавляемся от косточек. У меня в этот раз была замороженная ягода, поэтому я ее просто разморозила и отжала лишний сок.
Коли тісто підніметься, мы выкладываем его на стол и разделяем не две части. Каждую часть раскатываем в колбаску и разрезаем на небольшие кружочки, накриваємо їх рушником і залишаємо на 10 хвилин підходити.
Затем мы каждый кружочек разминаем в лепешку и выкладываем в ее середину несколько вишен, посыпаем их сахаром.
После чего соединяем края теста и формируем пирожок. Готовые пирожки также оставляем минут на 5-10 підходити.
Тепер наливаємо на сковороду олію і нагріваємо його. Выкладываем пирожки на сковороду швом вниз и обжариваем их с каждой стороны до румяной корочки.
Ось тепер пиріжки готові, выкладываем их на тарелку и подаем к столу. Смачного!
Подібні рецепти
Салат з відвареної сьомги
Традиційні пиріжки з вишнею за цим рецептом виходять дуже ніжними, вони просто тануть у роті. Гранично простий рецепт пиріжків з вишнею ставлять собі за мету навіть недосвідченого кулінара. опис приготування: Смачні пиріжки з вишнею — це смак мого дитинства. Такі пиріжки постійно смажила моя б...
Пиріг з грушами і вишнею
Рецепт приготування пирога з грушами, кислої вишнею і ароматними спеціями. опис приготування: Розігріти духовку до 190 градусів. На злегка посипаною борошном поверхні розкачати тісто. Зробити з тіста 2 прямокутника. охолодити тісто. Об'єднати в мисці груші, вишню, цукор, кукурудзяний крохмаль,...
Пиріг «равлик» з вишнею
пухнаста здоба, кислинка в'яленої вишні… Дуже смачно! Від такого ласощі точно ніхто не відмовиться, гості з'їдять його за лічені хвилини. Порадуйте своїх близьких смачною випічкою. опис приготування: Мені дуже подобається випічка на смальці. Здоба виходить ніжною, & Quot; пухнастою" і дуже сма...
Салат з квасолею, мигдалем і вишнею
Рецепт приготування салату з курки, зеленої квасолі, мигдалю і сушеної вишні. опис приготування: У великій сковороді нагріти 1 столову ложку масла. Приправити котлети сіллю і перцем. готувати 1 — 2 хвилини з кожного боку, викласти в тарілку. Коли котлети охолонуть, розрізати на скибочки У сер...
Салат з куркою, вишнею і сиром
Вишня - це не тільки начинка для пирогів. Спробуйте приготувати смачний салат з курки, вишні, волоських горіхів і соусом зі сметани і козячого сиру. опис приготування: У невеликій мисці збити сметану, сир з козячого молока, Зелена цибуля, оцет і 2 столові ложки води, приправити сіллю і перцем....