Рецепт Пиріжки з картоплею і бринзою
Пиріжки з картоплею і бринзою мають пікантний солонуватий смак. Начинка готується дуже просто і швидко, а тісто для пиріжків замішується на основі кефіру. Випікаються такі пиріжки близько півгодини.
опис приготування:
Як приготувати пиріжки з картоплею і бринзою?
1. Борошно просійте в миску, додайте сіль, соду і рослинне масло. Потім влийте кефір, перемішайте і замісіть тісто. Тісто для пиріжків повинно бути еластичним і не липнути. Якщо треба, додайте борошна. Залиште тісто під рушником на півгодини.
2. картоплю очистіть, наріжте і поставте варити, посоливши, до готовності.
3. Відварену картоплю зітреш.
4. Товчений картопля змішайте з бринзою. Повинна вийти однорідна маса.
5. По закінченню 30 хвилин тісто розкачати в трубочку, розділіть його на рівні шматочки і сформуйте кульки.
6. Насипте на стіл трохи борошна і розкачати кульки в коржик.
7. У центр коржі викладіть начинку (ложку або півтори), Кінець робочого столу затиснутою.
8. Деко застеліть пергаментом. Викладіть на нього пиріжки.
9. Збийте яйця і змастіть булочки кондитерської пензликом.
10. Випікайте пиріжки з картоплею і бринзою в розігрітій духовці при температурі 190 градусів протягом 30-40 хвилин до рум'яного кольору.
Смачного!
- бринза— 250 грам
- картопля— 6-8 штук
- кефір— 350 мілілітрів
- борошно— 4 склянки
- сода— 1 Чайна ложка
- Масло рослинне— 3 Ст. ложки
- яйце— 2 штуки
1. Борошно просійте в миску, додайте сіль, соду і рослинне масло. Потім влийте кефір, перемішайте і замісіть тісто. Тісто для пиріжків повинно бути еластичним і не липнути. Якщо треба, додайте борошна. Залиште тісто під рушником на півгодини.
2. картоплю очистіть, наріжте і поставте варити, посоливши, до готовності.
3. Відварену картоплю зітреш.
4. Товчений картопля змішайте з бринзою. Повинна вийти однорідна маса.
5. По закінченню 30 хвилин тісто розкачати в трубочку, розділіть його на рівні шматочки і сформуйте кульки.
6. Насипте на стіл трохи борошна і розкачати кульки в коржик.
7. У центр коржі викладіть начинку (ложку або півтори), Кінець робочого столу затиснутою.
8. Деко застеліть пергаментом. Викладіть на нього пиріжки.
9. Збийте яйця і змастіть булочки кондитерської пензликом.
10. Випікайте пиріжки з картоплею і бринзою в розігрітій духовці при температурі 190 градусів протягом 30-40 хвилин до рум'яного кольору.
Смачного!
Подібні рецепти
Ромштекс з яловичини з чорносливом
Грибний сезон у самому розпалі! А це значить, що пора б уже приготувати щось смачненьке з грибів. Пропоную рецепт чудових пиріжків з грибами і картоплею, запечених в духовці! опис приготування: Перед вами простий рецепт приготування пиріжків з грибами і картоплею в духовці. Для початку потрібн...
Пиріжки з куркою і картоплею
Пиріжки з куркою і картоплею — це бразильські традиційні пиріжки, які по-португальськи називаються "; кохінья ";. Втім, інгредієнти пиріжків абсолютно звичайні — можна приготувати і у нас. опис приготування: Бразилію і Росію розділяють тисячі кілометрів, проте бразильська кухня з якоїсь дивної...
Пісні пиріжки з картоплею
Пісні пиріжки з картоплею — пиріжки, суперечать законам фізики. Їх можна з'їсти більше, ніж фізично влазить в людини. перевірено особисто. Простий рецепт пісних пиріжків з картоплею — для вас! опис приготування: Великий піст для нашої сім'ї — цей час, коли ми дуже часто смажимо пісні пиріжки. ...
Пиріжки з грибами і картоплею
Ніжні і ароматні пиріжки з грибами і картоплею приготувати дуже просто! головне — ваше бажання і трішечки вільного часу! Пиріжки смажаться на сковороді до красивого золотистого кольору! опис приготування: Уявляю класичний рецепт приготування пиріжків з грибами і картоплею. Для приготування пир...
Пиріжки з картоплею і рибою
Пиріжки з картоплею і рибою — це просто смакота! У такі пиріжки підійде філе будь-якої риби. Філе треба буде пропустити через м'ясорубку і обсмажити з цибулею і лимонним соком. А картоплю відварити. опис приготування: Як приготувати пиріжки з картоплею і рибою? 1. Рибне філе пропустите через м...