Рецепт Пиріжки картопляні з капустою
Рецепт пиріжки з картоплі — домашні пиріжки з картоплі з капустяної начинкою на кожен день. Гарячі пиріжки припадуть до речі до ситно обіду або перекусу на полуденок.
опис приготування:
картоплю відварити, протріть на тертці, поки він гарячий, а потім змішайте з яйцем, додавши сіль. Свіжа капуста ретельно робиться і шинку, злегка присмажується на маслі, після чого солиться. У неї додається сире яйце, а також цибулю, пасеровану на маслі, перемішується.
Квашена капуста смажиться на олії разом з цибулею, а після заправляється цукром за смаком. Залийте в неї бульйон, або воду, а потім тушкуйте близько 30 хвилин, або до готовності. Картопля ділиться на круглі коржі, в нього загортається капустяний фарш, формуючи пиріжки. Запаніруйте їх в борошні і смажте на олії. Подавати пиріжки з капустою в гарячому вигляді з вершковим маслом.
- картопля— 1,7 кілограма
- яйце— 2 штуки(для пирожков и для фарша )
- борошно пшеничне— 25 грам
- сіль— — За смаком
- капуста— 250 грам
- масло рослинне— 100 грам
- цибуля ріпчаста— 50 грам
- вершкове масло— 90 грам
- цукор— — За смаком
Квашена капуста смажиться на олії разом з цибулею, а після заправляється цукром за смаком. Залийте в неї бульйон, або воду, а потім тушкуйте близько 30 хвилин, або до готовності. Картопля ділиться на круглі коржі, в нього загортається капустяний фарш, формуючи пиріжки. Запаніруйте їх в борошні і смажте на олії. Подавати пиріжки з капустою в гарячому вигляді з вершковим маслом.
Подібні рецепти
Смажені картопляні пиріжки з квашеною капустою
Пісні картопляні пиріжки з грибами - це прекрасне блюдо. Вони виходять дуже ніжними і смачними. Такі пиріжки чудово підійдуть для вживання в пост або при дотриманні дієти. опис приготування: Готові пісні картопляні пиріжки подавайте зі сметаною або грибним соусом і зеленню. Якщо готуєте їх не ...
Пиріжки з капустою і рибою
Випекти пиріжки з капустою і рибою тривалий і клопітка справа, але зате результат перевершує всі очікування! беріть хорошу, Жирненький рибку і готуйте смачний фарш. Тісто можна приготувати самій! опис приготування: Пиріжки з капустою і рибою — це дуже незвичайні пиріжки, які ми готуємо з дріж...
Пизи картопляні
Ви ще не пробували білоруські пизи? Обов'язково спробуйте це диво! Ці незвичайне блюдо поєднує в собі соковиту м'ясну начинку з картопляного оболонкою. пизи, подаються до столу зі сметаною і зеленню. опис приготування: Це класичний рецепт приготування пизи картопляних. з інгредієнтів, Я викори...
Пиріжки з листкового тіста з грибами і куркою
Найкраще для начинки пиріжків брати м'ясо з курячої ноги. філе — менш соковите і буде занадто сухим в начинці. опис приготування: Тісто візьміть готове, а начинку приготуйте з курки, печериць і цибулі. Запікаються пиріжки протягом 20 хвилин. Цибуля ріпчаста— 2 штуки Куряче м'ясо запечене— 40...
Пиріжки з заварного тіста з тунцем
Пиріжки з заварного тіста з тунцем. Я пропоную приготувати смачні пиріжки, які на виході виходять з хрусткою скоринкою — тісто схоже на фило. І звичайно — відмінна начинка. опис приготування: Як правило, ми готуємо з консервованого тунця салати або супи. Спробуйте приготувати такі смачні пиріж...