Рецепт Пиріг з пісочного тіста з куркою

Рецепт Пиріг з пісочного тіста з куркою
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування пирога з пісочного тіста з начинкою з курячого філе, курячої печінки, рису і сметани.

опис приготування:

Розсипчастий пиріг з соковитою курячої начинкою - це відмінна смачна закуска протягом дня. Якщо ви не любите курячу печінку, можете відмовитися від неї.

приготування:

Збити вершкове масло кімнатної температури з сіллю та 1,5 склянками борошна до консистенції дрібних жирних крихт. Третина отриманого тесту відкласти в сторону. У час, що залишився тісто додати розпушувач і сметану. Замісити тісто на посипаній борошном поверхні. Додати трохи води, якщо необхідно. Вистелити форму діаметром 22 см або більше фольгою або пергаментним папером для випічки, формуючи навіси по краях. Викласти тісто в підготовлену форму, зробивши бортики з боків. Поставити форму з тестом в холодильник.

Розігріти духовку до 200-220 градусів. приготувати начинку. Відварити рис в підсоленій воді. Рис повинен залишатися злегка твердим, якщо ви хочете почувати його в начинці крупинками, або бути трохи перетравленим, якщо ви хочете відчувати його в пирозі однорідною масою. Розігріти рослинне масло в сковороді і обсмажити подрібнену цибулю до легкого рум'яного кольору, періодично помішуючи. Нарізати куряче філе і печінку на шматочки середнього розміру і викласти в різні миски. Збільшити вогонь до максимуму і додати до цибулі куряче філе. смажити, постійно помішуючи, поки курка не побіліє. Додати сметану, сіль, перець і спеції. Коли сметана закипить, додати рис і вимкнути вогонь. Додати курячу печінку і перемішати. Викласти отриману начинку поверх охолодженого тіста. Зверху висипати відкладене тісто і злегка надавати його. випікати пиріг 20 хвилин, поки верхівка не підрум'яниться. Потім накрити пиріг фольгою і випікати ще 25-35 хвилин, в залежності від діаметра форми. Остудити пиріг у формі, поки він не стане теплим. Потягнути за краї фольги і витягти пиріг з форми. Нарізати на шматочки і відразу подавати.


  • вершкового масла кімнатної температури— 150 грам
  • борошна— 2 склянки
  • сметани 20%  — 100 грам
  • солі— 2/3 чайних ложки
  • розпушувача— 1 Чайна ложка
  • невеликі цибулини— 3 штуки(250 г) начинка)
  • курячого філе— 450-500 грам(начинка)
  • рису— 100 грам(начинка)
  • сметани— 150 грам(начинка)
  • курячої печінки— 300 грам(начинка)
  • солі— 0,5 чайних ложки(начинка)
  • перець і спеції— За смаком(начинка)
  • рослинного масла для смаження— 3 Ст. ложки
Розсипчастий пиріг з соковитою курячої начинкою - це відмінна смачна закуска протягом дня. Якщо ви не любите курячу печінку, можете відмовитися від неї.

приготування:

Збити вершкове масло кімнатної температури з сіллю та 1,5 склянками борошна до консистенції дрібних жирних крихт. Третина отриманого тесту відкласти в сторону. У час, що залишився тісто додати розпушувач і сметану. Замісити тісто на посипаній борошном поверхні. Додати трохи води, якщо необхідно. Вистелити форму діаметром 22 см або більше фольгою або пергаментним папером для випічки, формуючи навіси по краях. Викласти тісто в підготовлену форму, зробивши бортики з боків. Поставити форму з тестом в холодильник.

Розігріти духовку до 200-220 градусів. приготувати начинку. Відварити рис в підсоленій воді. Рис повинен залишатися злегка твердим, якщо ви хочете почувати його в начинці крупинками, або бути трохи перетравленим, якщо ви хочете відчувати його в пирозі однорідною масою. Розігріти рослинне масло в сковороді і обсмажити подрібнену цибулю до легкого рум'яного кольору, періодично помішуючи. Нарізати куряче філе і печінку на шматочки середнього розміру і викласти в різні миски. Збільшити вогонь до максимуму і додати до цибулі куряче філе. смажити, постійно помішуючи, поки курка не побіліє. Додати сметану, сіль, перець і спеції. Коли сметана закипить, додати рис і вимкнути вогонь. Додати курячу печінку і перемішати. Викласти отриману начинку поверх охолодженого тіста. Зверху висипати відкладене тісто і злегка надавати його. випікати пиріг 20 хвилин, поки верхівка не підрум'яниться. Потім накрити пиріг фольгою і випікати ще 25-35 хвилин, в залежності від діаметра форми. Остудити пиріг у формі, поки він не стане теплим. Потягнути за краї фольги і витягти пиріг з форми. Нарізати на шматочки і відразу подавати.


Подібні рецепти

Пиріг з пісочного тіста

Салат Циган

Пиріг з пісочного тіста можна приготувати дуже швидко і просто. Пісочне тісто вважається одним з найпростіших, з ним приємно працювати, воно не липне до рук. До того ж, начинка підійде будь-яка. опис приготування: Дуже добре з пісочним тістом поєднується начинка з яблук. Таким чином у вас вийд...

Рецепт коржиків з пісочного тіста

Рецепт коржиків з пісочного тіста

Коли хочеться побалувати себе солодкою випічкою до чаю, я часто готую коржики з пісочного тіста. Вони пахнуть дитинством і затишним вранці, коли мама кликала снідати. Зараз готую їх для своїх дітей. опис приготування: Пропоную вам рецепт дуже простий випічки до чаю, як приготувати коржики з пі...

Рогалики з пісочного тіста

Рогалики з пісочного тіста

Перед вами простий рецепт приготування пісочного рогаликів з начинкою. В якості начинки можна використовувати варення, джем, шматочок шоколадки. Такі рогалики готуються (і з'їдаються) дуже швидко! опис приготування: Рогалики з пісочного тіста багатьом знайомі з дитинства. Зробити їх просто, а ...

Пиріжки з листкового тіста з грибами і куркою

Пиріжки з листкового тіста з грибами і куркою

Найкраще для начинки пиріжків брати м'ясо з курячої ноги. філе — менш соковите і буде занадто сухим в начинці. опис приготування: Тісто візьміть готове, а начинку приготуйте з курки, печериць і цибулі. Запікаються пиріжки протягом 20 хвилин. Цибуля ріпчаста— 2 штуки Куряче м'ясо запечене— 40...

Самса з куркою з листкового тіста

Самса з куркою з листкового тіста

думаю, не залишилося людей, які не пробували самсу. Це дивно смачні пиріжки, які готуються з тіста з різними начинками. розповім, як приготувати самсу з куркою з листкового тіста. опис приготування: Тісто можна зробити самостійно, якщо у вас є час, або купити вже готове, що значно спрощує проц...