Рецепт Пиріг з пісочного тіста з куркою
Рецепт приготування пирога з пісочного тіста з начинкою з курячого філе, курячої печінки, рису і сметани.
опис приготування:
Розсипчастий пиріг з соковитою курячої начинкою - це відмінна смачна закуска протягом дня. Якщо ви не любите курячу печінку, можете відмовитися від неї.
приготування:
Збити вершкове масло кімнатної температури з сіллю та 1,5 склянками борошна до консистенції дрібних жирних крихт. Третина отриманого тесту відкласти в сторону. У час, що залишився тісто додати розпушувач і сметану. Замісити тісто на посипаній борошном поверхні. Додати трохи води, якщо необхідно. Вистелити форму діаметром 22 см або більше фольгою або пергаментним папером для випічки, формуючи навіси по краях. Викласти тісто в підготовлену форму, зробивши бортики з боків. Поставити форму з тестом в холодильник.
Розігріти духовку до 200-220 градусів. приготувати начинку. Відварити рис в підсоленій воді. Рис повинен залишатися злегка твердим, якщо ви хочете почувати його в начинці крупинками, або бути трохи перетравленим, якщо ви хочете відчувати його в пирозі однорідною масою. Розігріти рослинне масло в сковороді і обсмажити подрібнену цибулю до легкого рум'яного кольору, періодично помішуючи. Нарізати куряче філе і печінку на шматочки середнього розміру і викласти в різні миски. Збільшити вогонь до максимуму і додати до цибулі куряче філе. смажити, постійно помішуючи, поки курка не побіліє. Додати сметану, сіль, перець і спеції. Коли сметана закипить, додати рис і вимкнути вогонь. Додати курячу печінку і перемішати. Викласти отриману начинку поверх охолодженого тіста. Зверху висипати відкладене тісто і злегка надавати його. випікати пиріг 20 хвилин, поки верхівка не підрум'яниться. Потім накрити пиріг фольгою і випікати ще 25-35 хвилин, в залежності від діаметра форми. Остудити пиріг у формі, поки він не стане теплим. Потягнути за краї фольги і витягти пиріг з форми. Нарізати на шматочки і відразу подавати.
- вершкового масла кімнатної температури— 150 грам
- борошна— 2 склянки
- сметани 20% — 100 грам
- солі— 2/3 чайних ложки
- розпушувача— 1 Чайна ложка
- невеликі цибулини— 3 штуки(250 г) начинка)
- курячого філе— 450-500 грам(начинка)
- рису— 100 грам(начинка)
- сметани— 150 грам(начинка)
- курячої печінки— 300 грам(начинка)
- солі— 0,5 чайних ложки(начинка)
- перець і спеції— За смаком(начинка)
- рослинного масла для смаження— 3 Ст. ложки
приготування:
Збити вершкове масло кімнатної температури з сіллю та 1,5 склянками борошна до консистенції дрібних жирних крихт. Третина отриманого тесту відкласти в сторону. У час, що залишився тісто додати розпушувач і сметану. Замісити тісто на посипаній борошном поверхні. Додати трохи води, якщо необхідно. Вистелити форму діаметром 22 см або більше фольгою або пергаментним папером для випічки, формуючи навіси по краях. Викласти тісто в підготовлену форму, зробивши бортики з боків. Поставити форму з тестом в холодильник.
Розігріти духовку до 200-220 градусів. приготувати начинку. Відварити рис в підсоленій воді. Рис повинен залишатися злегка твердим, якщо ви хочете почувати його в начинці крупинками, або бути трохи перетравленим, якщо ви хочете відчувати його в пирозі однорідною масою. Розігріти рослинне масло в сковороді і обсмажити подрібнену цибулю до легкого рум'яного кольору, періодично помішуючи. Нарізати куряче філе і печінку на шматочки середнього розміру і викласти в різні миски. Збільшити вогонь до максимуму і додати до цибулі куряче філе. смажити, постійно помішуючи, поки курка не побіліє. Додати сметану, сіль, перець і спеції. Коли сметана закипить, додати рис і вимкнути вогонь. Додати курячу печінку і перемішати. Викласти отриману начинку поверх охолодженого тіста. Зверху висипати відкладене тісто і злегка надавати його. випікати пиріг 20 хвилин, поки верхівка не підрум'яниться. Потім накрити пиріг фольгою і випікати ще 25-35 хвилин, в залежності від діаметра форми. Остудити пиріг у формі, поки він не стане теплим. Потягнути за краї фольги і витягти пиріг з форми. Нарізати на шматочки і відразу подавати.
Подібні рецепти
Салат Циган
Пиріг з пісочного тіста можна приготувати дуже швидко і просто. Пісочне тісто вважається одним з найпростіших, з ним приємно працювати, воно не липне до рук. До того ж, начинка підійде будь-яка. опис приготування: Дуже добре з пісочним тістом поєднується начинка з яблук. Таким чином у вас вийд...
Рецепт коржиків з пісочного тіста
Коли хочеться побалувати себе солодкою випічкою до чаю, я часто готую коржики з пісочного тіста. Вони пахнуть дитинством і затишним вранці, коли мама кликала снідати. Зараз готую їх для своїх дітей. опис приготування: Пропоную вам рецепт дуже простий випічки до чаю, як приготувати коржики з пі...
Рогалики з пісочного тіста
Перед вами простий рецепт приготування пісочного рогаликів з начинкою. В якості начинки можна використовувати варення, джем, шматочок шоколадки. Такі рогалики готуються (і з'їдаються) дуже швидко! опис приготування: Рогалики з пісочного тіста багатьом знайомі з дитинства. Зробити їх просто, а ...
Пиріжки з листкового тіста з грибами і куркою
Найкраще для начинки пиріжків брати м'ясо з курячої ноги. філе — менш соковите і буде занадто сухим в начинці. опис приготування: Тісто візьміть готове, а начинку приготуйте з курки, печериць і цибулі. Запікаються пиріжки протягом 20 хвилин. Цибуля ріпчаста— 2 штуки Куряче м'ясо запечене— 40...
Самса з куркою з листкового тіста
думаю, не залишилося людей, які не пробували самсу. Це дивно смачні пиріжки, які готуються з тіста з різними начинками. розповім, як приготувати самсу з куркою з листкового тіста. опис приготування: Тісто можна зробити самостійно, якщо у вас є час, або купити вже готове, що значно спрощує проц...