Рецепт Пиріг з фініками
Пиріг з фініками по даним рецептом — жахливо смачний, красивий і ситний! Найлегше в приготуванні цього пирога — це тісто. Так, так! Саме приготування дріжджового тіста. Отже, знайомтеся!
опис приготування:
Пиріг з фініками дуже красивий і оригінальний пиріг. Якщо вам на перший погляд здається, що не зможете зробити правильний джгут, то ви помиляєтеся!
Якщо не вийде такий, то вийде інший. Тут можна включати фантазію! Можна в кінці кінців сплести класичну кіску, або зробити хаосную плетінку — кожен раз все одно виходити по різному!
Бажаю удачі і приємного чаювання!
- Сухі дріжджі— 14 грам
- цукор— 70 грам
- сіль— 1 Чайна ложка
- борошно— 675 грам
- молоко— 225 мілілітрів
- Вершкове масло— 90 грам
- яйця— 3 штуки
- Грецькі горіхи— 125 грам
- фініки— 150 грам
- Коричневий цукор— 70 грам
- мелена кориця— 2 чайних ложки
- абрикосовий джем— 175 грам
В теплом молоке растворить 60 грам вершкового масла, затем эту смесь добавить к дрожжевой смеси и взбить миксером, пока дрожжи полностью не растворятся. Затем один белок, два яйца и 150 гр муки взбить миксером до жидкой смеси. Вийде густе тісто.
додаємо ще 300 гр муки и начинаем вымешивать. Тесто выкладываем на стол (присипаний борошном) и месим егоо, поки воно не стане еластичним. Затем добавить остатки муки и еще помесим тесто. формуємо куля, возвращаем в миску и оставляем на 30 минут под полотенцем в теплой комнате. За это время тесто должно вырасти в два раза.
Поки тісто росте, приготовим начинку. для этого в глубокой миске смешаем: мелко нарубленные орехи и финики, 30 гр вершкового масла, коричневий цукор і корицю.
Готовое тесто раскатаем в прямоугольник (приблизно 45 з 25).
Равномерно смазываем тесто джемом и обсыпаем начинкой.
Тесто свернуть в рулет с широкой стороны и разрезать вдоль по палам.
Форму для выпекания смазать маслом. Половину рулета сплетаем жгутом и сворачиваем в кольцо и укладываем в форму.
Пирог с финиками отправляем выпекаться в предварительно разогретую до 180 градусів духовку на 25 хвилин. Затем достаем пирог, смазываем желтком и вновь отправляем в духовку на 15-20 хвилин. Готовый пирог охлаждаем 5 минут и смазываем двумя ложками джема. Даем еще остыть и можно подавать к столу.
Подібні рецепти
Малиновий конфітюр
Пшеничні висівки - дієтичний продукт харчування, включає в себе і вуглеводи, і білки, і жири і багато вітамінів і мінеральних речовин. Сьогодні зробимо на сніданок пшеничні висівки з пластівцями і фініками. опис приготування: Пшеничні висівки з пластівцями і фініками - корисний і смачний сніда...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...