Рецепт Пиріг з чорницею і персиками по-селянськи
Пиріг з чорницею і персиками по-селянськи — досить простий у приготуванні пиріг, який прикрасить просте буденне або навіть святкове чаювання. Спробуйте — вам сподобається!
опис приготування:
Пиріг з чорницею і персиками по-селянськи — черговий досить простий у приготуванні, але дуже смачний пиріг, рецепт якого варто взяти собі на замітку. головне — щоб персики були якомога свіжішими та смачними, тоді і пиріг вийде класний. Пиріг з чорницею і персиками по-селянськи добре підходить до чаю і кави, також добре йде з молоком. Спробуйте при нагоді приготувати — вам напевно сподобається!
- борошно— 1,5 склянки
- цукор— 1 Ст. ложка
- сіль— 1 Чайна ложка
- Вершкове масло— 250 грам
- жовток яєчний— 1 штука
- молоко— 3 Ст. ложки
- персиковий джем— 3 Ст. ложки(по бажанню)
- персики— 4-5 штук
- чорниця— 1 Склянка
- цукор темний— 1/4 склянки
- борошно— 2 Ст. ложки
- обкладинка— 1/4 чайних ложки
- горіх мускатний— 1/8 чайних ложки
Гарненько перемішуємо за допомогою міксера.
У невеликій мисці змішуємо жовток з молоком.
Злегка збиваємо вилочкою або віночком.
Вершкове масло, нарізане кубиками, додаємо до борошна.
Подрібнюємо борошно з вершковим маслом в крихту.
Потім вводимо в суміш яєчно-молочну масу.
Ще раз гарненько все перемішуємо.
Тісто скочується в кульку.
Шарик розгортаємо в диск, який загортаємо в целофановий пакет і ставимо в холодильник на півгодинки.
Тим часом приготуємо начинку. Для цього викладемо в мисочку чорницю, часточками нарізані персики, цукор, трішечки борошна і солі, корицю і мускатний горіх.
гарненько перемішати — і, власне, начинка готова.
Тісто дістаємо з холодильника, викладаємо на присипану борошном поверхню і розгортаємо в коло діаметром близько 30 см.
Викладаємо тісто на деко, застелений пергаментом.
У центр тесту викладаємо начинку.
Загортаємо краю догори, формуючи пиріг (як на фото).
Щоб краї тіста були смачніше, їх можна змастити джемом.
Ставимо в духовку, розігріту до 175 градусів, і випікаємо близько 50-55 хвилин до готовності.
Нарізаємо на шматочки і подаємо (можна в гарячому, можна в холодному вигляді). Смачного!
Подібні рецепти
Печиво «каракуль»
Рецепт приготування фруктового пирога. Замість свіжих персиків і груш ви можете використовувати консервовані. опис приготування: Розтерти цукор і вершкове масло. Поступово додати яйця, борошно, розпушувач, молоко, перемішати. Має вийти тісто рідкої консистенції. Додати в тісто нарізані персик...
Пиріг з персиками «Перевертыш»
Випічка з фруктами актуальна і взимку і влітку. Пропоную приготувати смачний пиріг "; Перевертиш" з консервованими персиками. Рецепт дуже простий, спробуйте. опис приготування: Консервовані персики вже мають солодкуватий смак, так як під час консервації був доданий цукор. Якщо готуєте зі свіжи...
Пиріжки з персиками
Рецепт приготування пиріжків з персиками і ванільним ексрактом. опис приготування: Це оптимальний рецепт тесту для випічки, тому що воно завжди вдається, правда доведеться трохи з ним повозитися. солі— 1/2 чайних ложки палички несолоного вершкового масла— 2 штуки сметани— 1/2 склянки лимонн...
Салат з куркою і персиками
погодьтеся, незвичайне поєднання — курка і персики! але, я вам скажу, що нічого смачнішого я не едала, тому вирішила поділитися і з вами рецептом приготування салату з куркою і персиками. опис приготування: салат з куркою і персиками — ніжне, соковите і вишукану страву! Філе копченої курки— ...
Салат з чорницею і динею
Швидкий рецепт приготування легкого і корисного салату з чорниці, зеленого лука, Джікама, дині, болгарського перцю і руколи. опис приготування: Нарізати зелену цибулю. Нарізати джікаму соломкою. Нарізати диню кубиками. Нарізати солодкий перець смужками. Ягоди чорниці добре промити. У невеликій...