Рецепт Пиріжки з персиками

Рецепт Пиріжки з персиками
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 3 г. 30 хв.
Рецепт приготування пиріжків з персиками і ванільним ексрактом.

опис приготування:

Це оптимальний рецепт тесту для випічки, тому що воно завжди вдається, правда доведеться трохи з ним повозитися.

  • солі— 1/2 чайних ложки
  • палички несолоного вершкового масла— 2 штуки
  • сметани— 1/2 склянки
  • лимонного соку— 4 чайних ложки
  • крижаної води— 1/2 склянки
  • Для начинки:персиків— 900 грам
  • борошна— 1/4 склянки
  • цукру— 1/4 склянки
  • солі— 1 щіпка
  • віскі— 1 Чайна ложка
  • ванільного екстракту— 1/2 чайних ложки
  • Для змащення і посипки:яєчний жовток— 1 штука
  • води— 2 Ст. ложки
Пиріжки з персиками - фото крок 1 1. зробити тісто. У великій мисці змішати борошно і сіль. Нарізати вершкове масло кусками і викласти в іншу миску. Поставити обидві миски в морозильник на 1 час. Прибрати миски з холодильника і зробити поглиблення в центрі борошна. Додати вершкове масло і за допомогою гака для тесту перемішати до консистенції крихт. Зробити ще одне поглиблення в центрі. У невеликій мисці збити сметану, лимонний сік і воду, додати половину цієї суміші в борошно. перемішати пальцями, розминаючи великі грудки. Повторити з залишилася сумішшю. Накрити тісто поліетиленовою плівкою і поставити в холодильник на 1 час. Якщо ви готуєте тісто заздалегідь, воно може зберігатися до одного місяця в холодильнику. Розділити тісто навпіл. На злегка посипаною борошном робочій поверхні розкачати одну половину тіста товщиною 3 мм. Різаком для печива або за допомогою форму вирізати 7-12 кіл з розкачане тісто.

Пиріжки з персиками - фото крок 2 2. Викласти кола на пергамент на деко і поставити в холодильник для охолодження приблизно на 30 хвилин. Повторити з половиною тесту. зробити начинку. Очистити і нарізати персики на дрібні шматочки. Змішати їх з борошном, цукром і дрібкою солі, додати віскі і ванільний екстракт.

Пиріжки з персиками - фото крок 3 3. Прибрати охолоджене тісто з холодильника і дати постояти при кімнатній температурі, від 2 до 3 хвилин. викласти 1-2 столові ложки начинки на одну половину кожного кола тесту. Швидко змастити краю холодною водою і скласти коло навпіл, створюючи півколо.

Пиріжки з персиками - фото крок 4 4. Декоративно закріпити краю за допомогою вилки. Повторити процес з рештою тестом. Викласти пиріжки на пергамент на деко і поставити в холодильник для охолодження ще на 30 хвилин.

Пиріжки з персиками - фото крок 5 5. Розігріти духовку до 190 градусів. Збити жовток з 2 столовими ложок і води. Дістати пиріжки з холодильника, вирізати невелику щілину в кожному і злегка змастити яєчної сумішшю.

Пиріжки з персиками - фото крок 6 6. Посипати цукром і випікати в духовці до золотистого кольору і появи тріщин на тесті, близько 20 хвилин. Дати охолонути перед вживанням.

Подібні рецепти

Салат з куркою і персиками

Квас з апельсинів

погодьтеся, незвичайне поєднання — курка і персики! але, я вам скажу, що нічого смачнішого я не едала, тому вирішила поділитися і з вами рецептом приготування салату з куркою і персиками. опис приготування: салат з куркою і персиками — ніжне, соковите і вишукану страву! Філе копченої курки— ...

Пиріг з чорницею і персиками по-селянськи

Пиріг з чорницею і персиками по-селянськи

Пиріг з чорницею і персиками по-селянськи — досить простий у приготуванні пиріг, який прикрасить просте буденне або навіть святкове чаювання. Спробуйте — вам сподобається! опис приготування: Пиріг з чорницею і персиками по-селянськи — черговий досить простий у приготуванні, але дуже смачний пи...

Пиріг з грушами і персиками

Пиріг з грушами і персиками

Рецепт приготування фруктового пирога. Замість свіжих персиків і груш ви можете використовувати консервовані. опис приготування: Розтерти цукор і вершкове масло. Поступово додати яйця, борошно, розпушувач, молоко, перемішати. Має вийти тісто рідкої консистенції. Додати в тісто нарізані персик...

Пиріг з персиками «Перевертыш»

Пиріг з персиками «Перевертыш»

Випічка з фруктами актуальна і взимку і влітку. Пропоную приготувати смачний пиріг "; Перевертиш" з консервованими персиками. Рецепт дуже простий, спробуйте. опис приготування: Консервовані персики вже мають солодкуватий смак, так як під час консервації був доданий цукор. Якщо готуєте зі свіжи...

Пиріжки з дріжджового тіста

Пиріжки з дріжджового тіста

Пиріжки з дріжджового тіста виходять нітрохи не гірше, ніж дріжджові пиріжки. У ролі розпушувача виступає сода. приємно, що з простих продуктів можна зробити щось смачненьке. опис приготування: Пиріжки з дріжджового тіста можна робити, поклавши соду всередину тіста, але цей рецепт хоч і більш...