Рецепт Пиріг «ЧЕРЕПАШКА»

Рецепт Пиріг «ЧЕРЕПАШКА»
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Цим рецептом поділилася зі мною одна моя подруга з соціальної мережі. Коли я його зробила, моя сім'я була в повному захваті!!!

кількість порцій: 8-10
  • яйце— 1 штука
  • вода— 1 Склянка
  • сухі дріжджі— 1.75 чайних ложки
  • мука— 3 склянки
  • Картопля відварна— 3-4 штук(Картоплю відварити і зробити з нього пюре)
  • гриби (будь-які)  — 500 грам
  • сіль— 1 Чайна ложка
  • цукор— 1 Ст. ложка
  • фарш м'ясний— 500 грам
  • цибуля ріпчаста— 1-2 штук
Пиріг з води, солі, цукру, дріжджів і борошна замісити дріжджове тісто і поставити в тепле місце для вистоювання. картоплю відварити, зробити з нього картопляне пюре. Гриби порізати на шматочки, обсмажити на сковороді до готовності.
М'ясний фарш змішати з дрібно порізаною цибулею і обсмажити до готовності.
Коли тісто збільшиться в об'ємі в 2-3 рази, можна приступати до створення шедевра.
Testo частка на 2 частини. Одну частину розгортаємо в коржик завтовшки приблизно 1 см. На неї викладаємо шар картопляного пюре.

Пиріг Зверху на картоплю викладаємо шарами гриби і фарш.

Пиріг З другої частини тесту вирізаємо панцир черепашки. Для цього тісто розгортаємо в пласт, склянкою або формою вирізаємо кружечки. Ємністю меншого розміру робимо "; насічки" всередині кожного кружечка, але не до кінця, тільки злегка притискаючи форму до тесту, щоб створити видимість лусочок панцира черепашки. Як на фото.

Пиріг На основному пирозі загинаємо краю, злегка піднімаючи їх і защипуючи. Верх пирога укладаємо кружечками, в формі панцира. Укладаємо пиріг на деко, вистелений пекарської папером.

Пиріг Добре змащуємо зверху збитим яйцем і відправляємо в розігріту до 200 ° С духовку.

Пиріг Випікаємо до готовності. Готовність легко визначити візуально — підрум'янився пиріг, значить готовий! Нам потрібно запекти тільки тісто, так як всі інші інгредієнти всередині пирога вже готові.

Подібні рецепти

Салат з курки і помідорів

Підлив до пюре

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...

Салат з бобами і сиром

Салат з бобами і сиром

Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...