Рецепт Пікантний суп з бичачих хвостів

Рецепт Пікантний суп з бичачих хвостів
Кількість порцій: 2-4 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Пікантний суп з бичачих хвостів виходить дуже ароматним і наваристим. Цей субпродукт - відмінний варіант для приготування ситного першого страви. Є ще секрет: додавання шкірки апельсина.

опис приготування:

Перед подачею на стіл м'ясо можна відокремити від кістки і порізати порційно. Готується цей суп близько 3-3,5 годин (стежте за приготуванням самі і орієнтуйтеся, коли м'ясо відійде від кістки). Всі інгредієнти дуже вдало підібрані і роблять цей суп дуже пікантним і смачним. Спробуйте приготувати такий незвичайний суп саме за цим рецептом.

  • бичачі хвости— 1-2  штук
  • апельсинова шкірка— 1  штук
  • аніс— 1  штук
  • імбир— 10  грам
  • арахіс— 30 грам
  • Перець чилі— За смаком
  • Спеції та сіль— За смаком
Пікантний суп з бичачих хвостів - фото крок 1 1. Бичачий хвіст - відмінний інгредієнт для наваристого бульйону. Як і будь-який субпродукт, він має специфічний аромат, тому хвіст потрібно попередньо підготувати. Для початку помийте його і наріжте на частини.

Пікантний суп з бичачих хвостів - фото крок 2 2. Варіть хвіст близько 35 хвилин, після чого злийте бульйон, а з хвоста обріжте зайвий жир.

Пікантний суп з бичачих хвостів - фото крок 3 3. Знову залийте водою, після чого доведіть до кипіння. додайте спеції, прянощі і апельсинову кірку (краще, якщо це буде саме кірка, а не свіжа шкірка).

Пікантний суп з бичачих хвостів - фото крок 4 4. Варіть на слабкому вогні близько години. Сіль додайте за смаком. Проварив час, зніміть зайвий жир і додайте обсмажену арахіс. Гасіть до тих пір, поки м'ясо не відокремиться від кістки (приблизно 1,5 годину).

Пікантний суп з бичачих хвостів - фото крок 5 5. В кінці додайте зелень і протушкувати ще 20 хвилин.

Пікантний суп з бичачих хвостів - фото крок 6 6. Перед подачею можна ще посипати свіжою зеленню. Подавайте тільки в гарячому вигляді, оскільки при охолодженні суп швидко буде покриватися жиром.

Подібні рецепти

Рагу з яловичих хвостів

Салат пікантний з куркою і печерицями

Ви їли коли-небудь бичачі хвости? Більшість людей навіть не бачили їх, НЕ, щоб пробувати. Якщо зробити їх правильно, вийде смачно. розповім, як приготувати рагу з яловичих хвостів. опис приготування: Яловичі хвости містять кістковий мозок, а він дуже корисний. Вони жорсткі і мають трохи специф...

Пікантний яловичий суп з локшиною

Пікантний яловичий суп з локшиною

Рецепт приготування тайського супу з яловичини з локшиною. опис приготування: Закип'ятити воду у великій каструлі. Води потрібно досить для того, щоб покрити всі м'ясо. До того як вода закипить, можна приготувати суміш з спецій. Просто змішайте потрібні інгредієнти в невеликій мисці. Потім в і...

Пікантний кукурудзяний суп

Пікантний кукурудзяний суп

Традиційні борщі і супи вже злегка набридли? Час урізноманітнити меню:) Я покажу, як приготувати пікантний кукурудзяний суп, який напевно припаде до смаку і дорослим, і дітям. рекомендую! опис приготування: Основою супчика може бути як свіжа кукурудза, так і консервована. У другому варіанті зд...

Пікантний суп-пюре з консервованої квасолею

Пікантний суп-пюре з консервованої квасолею

Супи-пюре дуже легко готувати. Не потрібно морочитися з акуратною нарізкою овочів. А використання консервованих овочів ще більше полегшить і прискорить приготування. опис приготування: Ніжний пікантний суп з ароматом копченої грудинки, оксамитовий і поживний…його однозначно варто спробувати х...

Пікантний томатний суп

Пікантний томатний суп

Гострий томатний суп додасть пікантності вашому меню, підбадьорить і зігріє в прохолодну погоду. Це англійське блюдо відмінно вписується в пісну і вегетаріанську дієту. опис приготування: Рецепт з розряду швидко і просто! Для томатного пюре помідори попередньо запікаються в духовці. Кокосове м...