Рецепт Рагу з яловичих хвостів

Рецепт Рагу з яловичих хвостів
Кількість порцій: 6 Час приготування: 5 г. 0 хв.
Ви їли коли-небудь бичачі хвости? Більшість людей навіть не бачили їх, НЕ, щоб пробувати. Якщо зробити їх правильно, вийде смачно. розповім, як приготувати рагу з яловичих хвостів.

опис приготування:

Яловичі хвости містять кістковий мозок, а він дуже корисний. Вони жорсткі і мають трохи специфічним запахом, тому їх потрібно правильно приготувати. Краще тушкуйте їх в алкоголі, який пом'якшить волокна. Подавайте рагу з хвостів з овочами гарячим, а також з утворилася підливою.

  • яловичі хвости— 1,3 кілограма
  • сіль, перець— За смаком
  • Рослинна олія— За смаком
  • Цибуля— 1 штука
  • стебло селери— 1 штука
  • морква— 3 штуки
  • бульйон— 2 склянки
  • Червоне вино— 2 склянки
  • часник— 3 зубчики
  • Лавровий лист— 1 штука
  • сушений чебрець— 1 щіпка
  • петрушка— За смаком
  • Пастернак— 2 штуки
  • буряк— 2 штуки
Рагу з яловичих хвостів - фото крок 1 1. Вимийте м'ясо і викладіть його на серветку, витріть. Посоліть і поперчіть хвости.

Рагу з яловичих хвостів - фото крок 2 2. Розігрійте каструлю з 1-2 столовими ложками рослинного масла і викладіть хвости. Обсмажуйте їх з усіх боків до утворення рум'яної скоринки, перекладіть в тарілку.

Рагу з яловичих хвостів - фото крок 3 3. Наріжте дрібними кубиками 1 морква, стебло селери, цибуля. Обсмажте овочі в тій же каструлі, де готували м'ясо.

Рагу з яловичих хвостів - фото крок 4 4. Поверніть в каструлю хвости, додайте цільні зубчики часнику, лавровий лист, чебрець, сіль, бульйон, вино, доведіть суміш до кипіння і тушкуйте на мінімальному вогні під закритою кришкою 3 годину.

Рагу з яловичих хвостів - фото крок 5 5. За годину до закінчення приготування м'яса підготуйте овочі. Очистіть і наріжте великими шматочками залишилася моркву, пастернак і ріпу, викладіть овочі на деко і полийте оливковою олією, сіль і poperčite. Запікайте їх в розігрітій до 175 градусів духовці 1 час.

Рагу з яловичих хвостів - фото крок 6 6. Акуратно видаліть з каструлі хвости, остудіть їх. Процідіть рідину через сито і поверніть її назад в каструлю, доведіть до кипіння і варіть до зменшення маси в 2 рази.

Рагу з яловичих хвостів - фото крок 7 7. Поверніть в киплячий бульйон хвости (можна обрізати їх з кістки або залишити так), додайте запечені овочі, тушкуйте все близько півгодини, за смаком посоліть і поперчіть, наріжте дрібно свіжу петрушку, викладіть її в каструлю.

Подібні рецепти

Пікантний суп з бичачих хвостів

Рецепт яловичих рулетиков

Пікантний суп з бичачих хвостів виходить дуже ароматним і наваристим. Цей субпродукт - відмінний варіант для приготування ситного першого страви. Є ще секрет: додавання шкірки апельсина. опис приготування: Перед подачею на стіл м'ясо можна відокремити від кістки і порізати порційно. Готується ...

Рагу швидко-смачно-красиво

Рагу швидко-смачно-красиво

Ця страва готую в мікрохвильовці. Дуже підходить до нежданому приходу гостей або при нестачі часу. час готування 30-40 хв. Мені подобається експериментувати з різними овочами, приправами. опис приготування: приготування: 1. У форму для мікрохвильовки налити масло, скласти всі овочі шарами. 2....

Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з баклажанів і кабачків

Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...

Рагу з баклажанів в мультиварці

Рагу з баклажанів в мультиварці

Ніжні і смачні шматочки овочів прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, будь то картопля або рисова каша. Корисно і смачно. легко готувати! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати рагу з баклажанів в мультиварці. Це дуже корисне і смачне блюдо, яке можна подати і до м'яса, і ...

Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах

Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах

Рецепт приготування рагу з цукіні, лука і помідорів з яйцями в грибах портобелло, Motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Це ситне італійська страва багате білками і містить мало калорій. оливкового масла— 2 чайних ложки цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчики червоного перцю пластівцями— 1...