Рецепт Рагу з яловичих хвостів
Ви їли коли-небудь бичачі хвости? Більшість людей навіть не бачили їх, НЕ, щоб пробувати. Якщо зробити їх правильно, вийде смачно. розповім, як приготувати рагу з яловичих хвостів.
опис приготування:
Яловичі хвости містять кістковий мозок, а він дуже корисний. Вони жорсткі і мають трохи специфічним запахом, тому їх потрібно правильно приготувати. Краще тушкуйте їх в алкоголі, який пом'якшить волокна. Подавайте рагу з хвостів з овочами гарячим, а також з утворилася підливою.
- яловичі хвости— 1,3 кілограма
- сіль, перець— За смаком
- Рослинна олія— За смаком
- Цибуля— 1 штука
- стебло селери— 1 штука
- морква— 3 штуки
- бульйон— 2 склянки
- Червоне вино— 2 склянки
- часник— 3 зубчики
- Лавровий лист— 1 штука
- сушений чебрець— 1 щіпка
- петрушка— За смаком
- Пастернак— 2 штуки
- буряк— 2 штуки
2. Розігрійте каструлю з 1-2 столовими ложками рослинного масла і викладіть хвости. Обсмажуйте їх з усіх боків до утворення рум'яної скоринки, перекладіть в тарілку.
3. Наріжте дрібними кубиками 1 морква, стебло селери, цибуля. Обсмажте овочі в тій же каструлі, де готували м'ясо.
4. Поверніть в каструлю хвости, додайте цільні зубчики часнику, лавровий лист, чебрець, сіль, бульйон, вино, доведіть суміш до кипіння і тушкуйте на мінімальному вогні під закритою кришкою 3 годину.
5. За годину до закінчення приготування м'яса підготуйте овочі. Очистіть і наріжте великими шматочками залишилася моркву, пастернак і ріпу, викладіть овочі на деко і полийте оливковою олією, сіль і poperčite. Запікайте їх в розігрітій до 175 градусів духовці 1 час.
6. Акуратно видаліть з каструлі хвости, остудіть їх. Процідіть рідину через сито і поверніть її назад в каструлю, доведіть до кипіння і варіть до зменшення маси в 2 рази.
7. Поверніть в киплячий бульйон хвости (можна обрізати їх з кістки або залишити так), додайте запечені овочі, тушкуйте все близько півгодини, за смаком посоліть і поперчіть, наріжте дрібно свіжу петрушку, викладіть її в каструлю.
Подібні рецепти
Рецепт яловичих рулетиков
Пікантний суп з бичачих хвостів виходить дуже ароматним і наваристим. Цей субпродукт - відмінний варіант для приготування ситного першого страви. Є ще секрет: додавання шкірки апельсина. опис приготування: Перед подачею на стіл м'ясо можна відокремити від кістки і порізати порційно. Готується ...
Рагу швидко-смачно-красиво
Ця страва готую в мікрохвильовці. Дуже підходить до нежданому приходу гостей або при нестачі часу. час готування 30-40 хв. Мені подобається експериментувати з різними овочами, приправами. опис приготування: приготування: 1. У форму для мікрохвильовки налити масло, скласти всі овочі шарами. 2....
Рагу з баклажанів і кабачків
Рагу з баклажанів і кабачків — страва смачна і пісне. Для такої страви потрібні тільки рядові овочі, трошки приправ і оливкове масло. вдалого приготування! опис приготування: В рецепт не увійшла морквина. вилетіла. Але вона в такому рагу з баклажанів і кабачків буде виглядати і почуватися доси...
Рагу з баклажанів в мультиварці
Ніжні і смачні шматочки овочів прекрасно поєднуються з будь-яким гарніром, будь то картопля або рисова каша. Корисно і смачно. легко готувати! опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати рагу з баклажанів в мультиварці. Це дуже корисне і смачне блюдо, яке можна подати і до м'яса, і ...
Рагу з цукіні з запеченими яйцями в грибах
Рецепт приготування рагу з цукіні, лука і помідорів з яйцями в грибах портобелло, Motsarelloy і bazilikom. опис приготування: Це ситне італійська страва багате білками і містить мало калорій. оливкового масла— 2 чайних ложки цибулина— 1 штука часнику— 3 зубчики червоного перцю пластівцями— 1...