Рецепт Підлива до риби

Рецепт Підлива до риби
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Іноді риба буває сухуватою, тоді становище рятує підлива до риби. Рибку з підливою робити нескладно, а варіантів безліч. Підлива може значно поліпшити смак або підкреслити смак риби.

опис приготування:

Підлива до риби робиться з лука і моркви з томатною пастою. Для загустіння додається борошно. На стадії обсмаження риби не доводьте її до повної готовності, так як риба ще 10 хвилин буде гаситися в підливі. додаючи спеції, будьте дуже обережні, не переборщіть. Підливу до риби можна робити і з сметани або вершків. Просто томатну пасту замініть на молочні продукти. Успіхів і приємного апетиту!

  • риба— 700 грам
  • морква— 2 штуки
  • Цибуля— 1 штука
  • Томатна паста— 1 Ст. ложка
  • борошно— 3 Ст. ложки
  • сіль, спеції— За смаком
Підлива до риби - фото крок 1 підготувати продукти.

Підлива до риби - фото крок 2 Борошно змішайте зі спеціями, наприклад, можна взяти мелену паприка, мускатний горіх, кардамон.

Підлива до риби - фото крок 3 Рибу обсмажте в борошні.

Підлива до риби - фото крок 4 Обсмажте цибулю і моркву на рослинному маслі.

Підлива до риби - фото крок 5 1 ст.л. томатної пасти змішайте з 2 ст.л. муки і розбавте водою.

Підлива до риби - фото крок 6 Змішайте томатну пасту сом цибулю і морквою. перемішайте, додайте рибу і тушкуйте рибу під кришкою на слабкому вогні 10 хвилин.

Підлива до риби - фото крок 7 Смачного!

Подібні рецепти

Підлива для гречки без м'яса

Підлива до гарнірів (простий рецепт)

Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів

Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...

Підлива з яловичини в мультиварці

Підлива з яловичини в мультиварці

не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...

Підлива з грибів до макаронів

Підлива з грибів до макаронів

Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...

Підлива з печериць і вершків

Підлива з печериць і вершків

Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків. опис приготування: гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, по...