Рецепт Підлива до риби
Іноді риба буває сухуватою, тоді становище рятує підлива до риби. Рибку з підливою робити нескладно, а варіантів безліч. Підлива може значно поліпшити смак або підкреслити смак риби.
опис приготування:
Підлива до риби робиться з лука і моркви з томатною пастою. Для загустіння додається борошно. На стадії обсмаження риби не доводьте її до повної готовності, так як риба ще 10 хвилин буде гаситися в підливі. додаючи спеції, будьте дуже обережні, не переборщіть. Підливу до риби можна робити і з сметани або вершків. Просто томатну пасту замініть на молочні продукти. Успіхів і приємного апетиту!
- риба— 700 грам
- морква— 2 штуки
- Цибуля— 1 штука
- Томатна паста— 1 Ст. ложка
- борошно— 3 Ст. ложки
- сіль, спеції— За смаком
Борошно змішайте зі спеціями, наприклад, можна взяти мелену паприка, мускатний горіх, кардамон.
Рибу обсмажте в борошні.
Обсмажте цибулю і моркву на рослинному маслі.
1 ст.л. томатної пасти змішайте з 2 ст.л. муки і розбавте водою.
Змішайте томатну пасту сом цибулю і морквою. перемішайте, додайте рибу і тушкуйте рибу під кришкою на слабкому вогні 10 хвилин.
Смачного!
Подібні рецепти
Підлива до гарнірів (простий рецепт)
Підливу для гречки без м'яса можна зробити, наприклад, з грибами. Ця підлива відмінно підійде не тільки до гречки, але може бути компонентом складного гарніру страви з м'ясом або заправкою для пасти. опис приготування: Підлива для гречки без м'яса можна і не подрібнювати в блендері. Можна відк...
Підлива з білих грибів
Підлива з білих грибів відноситься до делікатесних страв, тому, що вона дуже смачна і досить рідкісна гостя на нашому столі. Її можна подати до макаронів, kartofelyu, відбивні м'яса, Greck. опис приготування: Підлива з білих грибів готується у великій кількості вершків і вершкового масла, тому...
Підлива з яловичини в мультиварці
не має значення, який гарнір ви любите найбільше, адже і з макаронами, і з рисом, гречкою або картоплею, ця підлива буде ідеально поєднуватися - з нею ви легко приготуєте відмінний вечерю для всієї родини. опис приготування: Я завжди рекомендую цей простий рецепт підливи з яловичини в мультива...
Підлива з грибів до макаронів
Пропоную приготувати підливу з сушених білих грибів. Найсмачніша підлива виходить саме із сушених білих грибів, що володіють неповторним ароматом і смаком. опис приготування: Таку підливу можна приготувати заздалегідь, а потім лише відварити пасту і присмачити її чудо-соусом. Гриби можна викор...
Підлива з печериць і вершків
Іноді приготування підливи виходить на перший план, тому приготувати соус — означає оволодіти мистецтвом. Давайте прилучимося до нього, прикрасивши звичайне блюдо смачною підливою з грибів і вершків. опис приготування: гриби, цибуля, зелень промийте, подрібніть. Печериці з цибулею обсмажте, по...