Рецепт Піца «торт»

Рецепт Піца «торт»
Кількість порцій: 8 Час приготування: 50 хв.
Рецепт приготування піци-торта або пирога-піци, яка стане не тільки ситної і яскравою закускою, але і безсумнівним прикрасою столу. Тісто готуйте за рецептом, а начинку підбирайте на свій смак.

опис приготування:

Як приготувати піцу "; Торта ";?

1. Міксером або в кухонному комбайні треба збити інгредієнти для тіста — молоко, яйця, оливкова або інше рослинне масло, сіль. Потім додати тертий сир, ще раз добре перемішати і поступово, продовжуючи збивати, ввести просіяне борошно і розпушувач. Збити до однорідності.

2. Духовку включити на 180 градусів, високу форму для запікання застелити пергаментом або гарненько змастити маслом.

3. Беремося за приготування начинки. Сир "; Моцарелла" натерти на тертці або подрібнити ножем. Шинку і ковбасу нарізати кубиками, оливки (або маслини, якщо більше любите) розрізати навпіл або кружечками. Помідори занурити в окріп і зняти з них шкірку, потім нарізати кубиками, попередньо вирізавши плодоніжку. Цибулину почистити і нарізати маленькими кубиками. Всі інгредієнти начинки, включаючи орегано, перемішати в мисці, залити томатною пастою і ще раз перемішати.

4. У приготовлену форму для запікання викласти половину тіста. йому — всю начинку. Зверху накриваємо другою частиною тіста.

5. Прикрийте форму з майбутньою піцою "; Торта" фольгою або пергаментом і відправляйте в духовку. Випікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин або до золотисто-коричневого кольору. через 20 хвилин після запікання фольгу або пергамент зверху приберіть.

Смачного!

  • яйця— 3 штуки(для тіста)
  • молоко— 1-1,5 склянки(для тіста)
  • Масло оливкове— 0,75 склянки(для тіста)
  • розпушувач— 1 Ст. ложка(для тіста)
  • Сир "; Пармезан" тертий— 50 грам(для тіста)
  • сіль— За смаком(для тіста)
  • борошно— 12 Ст. ложок(для тіста)
  • Сир "; Моцарелла"  — 300 грам(для начинки)
  • шинка— 200 грам(для начинки)
  • сир м'який (плавлений) подрібнений— 0,75 склянки(для начинки)
  • ковбаса— 100 грам(для начинки, підійде "; Пепероні ";)
  • оливки— 100 грам(для начинки)
  • помідори— 2 штуки(для начинки)
  • цибулина синя— 1 штука(в начинку)
  • Томатна паста— 200 мілілітрів(протерті консервовані помідори — в начинку)
  • орегано (душа)  — — За смаком(в начинку)
Як приготувати піцу "; Торта ";?

1. Міксером або в кухонному комбайні треба збити інгредієнти для тіста — молоко, яйця, оливкова або інше рослинне масло, сіль. Потім додати тертий сир, ще раз добре перемішати і поступово, продовжуючи збивати, ввести просіяне борошно і розпушувач. Збити до однорідності.

2. Духовку включити на 180 градусів, високу форму для запікання застелити пергаментом або гарненько змастити маслом.

3. Беремося за приготування начинки. Сир "; Моцарелла" натерти на тертці або подрібнити ножем. Шинку і ковбасу нарізати кубиками, оливки (або маслини, якщо більше любите) розрізати навпіл або кружечками. Помідори занурити в окріп і зняти з них шкірку, потім нарізати кубиками, попередньо вирізавши плодоніжку. Цибулину почистити і нарізати маленькими кубиками. Всі інгредієнти начинки, включаючи орегано, перемішати в мисці, залити томатною пастою і ще раз перемішати.

4. У приготовлену форму для запікання викласти половину тіста. йому — всю начинку. Зверху накриваємо другою частиною тіста.

5. Прикрийте форму з майбутньою піцою "; Торта" фольгою або пергаментом і відправляйте в духовку. Випікати при температурі 180 градусів протягом 30-35 хвилин або до золотисто-коричневого кольору. через 20 хвилин після запікання фольгу або пергамент зверху приберіть.

Смачного!

Подібні рецепти

Піца з моцарелою, болгарським перцем і томатним соусом

Піца класична рецепт

Рецепт приготування піци з моцарелою, болгарським перцем, базиліком і соусом з помідорів, цибулі та часнику. опис приготування: Розігріти духовку до 170 градусів. Зробити томатний соус. Нагріти оливкова олія в середній каструлі на середньому вогні. Додати цибулю і часник і смажити, помішуючи, ...

Піца з моцарелою і грибами

Піца з моцарелою і грибами

Пропоную на замітку любителям італійської кухні простий рецепт піци з моцарелою і грибами на листковому тісті. Весь процес підготовки інгредієнтів не займе і 20 хвилин, а результат здивує. опис приготування: Цей простий рецепт піци з моцарелою і грибами припаде до смаку всім любителям овочевих...

Піца з овочами

Піца з овочами

Піца без сиру з овочами?! Це смачно? що, повірте, пісна піца може бути смачною. Для цього необхідно приготувати яскравий соус і додати пару акцентів у вигляді каперсів і маслин. опис приготування: З помідорів і часнику готуємо соус. Тісто рекомендую взяти готове. Якщо не лінуйтеся, можна приго...

Піца з перцем і помідорами

Піца з перцем і помідорами

Рецепт піци з перцем і помідорами мені повідав професійний піццайоло-італієць. Спробувавши цю піцу одного разу, я зрозумів, що додавати в неї м'ясні вироби не треба — без них смачніше. готуємо! опис приготування: Я люблю м'ясо, і відповідно в піцеріях я практично завжди зупиняв свій вибір на в...

Піца з помідорами та базиліком

Піца з помідорами та базиліком

Рецепт приготування піци з помідорами, свіжим базиліком, сиром Моцарелла і пармезаном. опис приготування: За цим рецептом у вас вийде прямокутна піца розміром приблизно 32Х45 см. сухих дріжджів— 2 1/2 чайних ложки солі— 3/4 чайних ложки цукру— 3/4 чайних ложки води— 1 1/3 склянки оливкова ол...