Рецепт Басейн
Ніжний і вершковий підлив з лисичок смаку надасть будь-якому, навіть самому простому страві, вишуканий смак. Готується підлив з лисичок дуже просто, головне — мати в наявності хороші лисички.
опис приготування:
Підлив з лисичок можна подавати як гарячим, так і холодним. Якщо ви хочете, щоб він була густішою, додайте побільше борошна. Якщо ви будете кип'ятити вершки, то вони можуть згорнутися, тому друга фаза приготування підливи з лисичок проходить практично на слабкому вогні, або навіть сковороду зовсім доводиться знімати з плити, щоб не було кипіння. Успіхів і приємного апетиту!
- Gribи Лисички— 400 грам
- вершки— 150 грам
- Цибуля— 1 штука
- крем— 3 Ст. ложки
- Вершкове масло— 50 грам
- борошно— 2 Ст. ложки
- сіль— 1 За смаком
- Чорний перець— 1 За смаком
Цибулю дрібно поріжте і смажте на вершковому маслі.
Цибуля обсмажуйте до золотистого кольору.
додайте гриби.
Смажте гриби до золотистого кольору. Зменшіть вогонь і влийте гарячу воду,щоб вона покрила дно.
Відразу додайте борошно, змішайте з грибами, влийте вершки. Зніміть з вогню і перемішайте.
додайте сметану, спеції, перемішайте, не кип'ятіть.
Готову підливу подрібніть в блендері до однорідного стану. Смачного!
Подібні рецепти
Смажений селера
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...
Салат з бобами і сиром
Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...