Рецепт Пиріг яблучний дріжджовий

Рецепт Пиріг яблучний дріжджовий
Кількість порцій: 8-12 Час приготування: 3 г. 0 хв.
Незвичайно смачний і красивий яблучний пиріг готується на основі дріжджового тіста. Завдяки незвичайній формі цей пиріг легко розділяється на невеликі булочки. Блюдо надзвичайно ароматне.

опис приготування:

Щоб дізнатися, як приготувати пиріг яблучний дріжджовий, прочитайте рецепт, запасіться необхідними інгредієнтами і приступайте. Знадобляться зовсім звичайні продукти. Секрет криється в незвичайній подачі кулінарного виробу: виконано у вигляді одиночних булочок, які в процесі приготування утворюють єдине ціле. Верхня частина пирога наповнена гарними апетитними і корисними шматочками яблук. Може бути добрим солодким на кожен день.

  • Борошно пшеничне— 700 грам
  • молоко— 1,5 склянки
  • цукор— 1 Склянка
  • Вершкове масло— 150 грам
  • яйця курячі— 2 штуки
  • ваніль— За смаком
  • яблука— 4-5 штук
  • дріжджі— 20 грам
Пиріг яблучний дріжджовий - фото крок 1 1. Перед тим як приготувати пиріг яблучний дріжджовий, підготуйте продукти, які будуть використані. Трохи нагрійте молоко. Додайте в каструлю трохи цукру і дріжджі. Заважайте до розчинення останніх.

Пиріг яблучний дріжджовий - фото крок 2 2. Візьміть вершкове масло. Розм'якшіть його на водяній бані, остудіть. Розбийте яйця і все перемішайте. Візьміть велику ємність і змішайте всі продукти разом до отримання однорідної суміші. Додайте ванільний цукор.

Пиріг яблучний дріжджовий - фото крок 3 3. В отримане тісто поступово невеликими дозами додавайте попередньо просіяне борошно.

Пиріг яблучний дріжджовий - фото крок 4 4. Вимішуйте тісто на дощечці, предварительно обсыпанной мукою. Тісто має вийти м'яким і не липким.

Пиріг яблучний дріжджовий - фото крок 5 5. Покладіть Тесло в тепле місце на 2 години підходити. Для начинки яблука очистіть від шкірки і наріжте невеликими кубиками. Розділити тісто на частини. Кожну розкачати у формі овалу. Покладіть порізані яблука і посипте щедро цукром. Скачайте рулет і порізати на невеликі частини.

Пиріг яблучний дріжджовий - фото крок 6 6. Викладіть яблучні булочки на деко. Поставте їх на півгодини збільшуватися в об'ємі. Змастіть яєчним жовтком і відправте в духовку пектися до готовності при температурі 180 градусів. Коли пиріг спечеться, дайте йому час трохи охолонути, виймайте і подавайте на стіл.

Подібні рецепти

Пиріг гарбузово-яблучний

Дріжджовий яблучний пиріг

Це дуже сонячний, яскравий і дуже красивий гарбузовий пиріг з яблуками, який виходить неймовірно ніжним і вологим всередині. Кориця надає приємний аромат цього пирога, а яблука з гарбузом - колір. опис приготування: Цей дуже красивий пиріг насправді дуже легкий в приготуванні! Особливо він спо...

Пряний яблучний пиріг з горіхами

Пряний яблучний пиріг з горіхами

Цей пиріг з хрусткою скоринкою, карамеллю і ніжним наповненням порадує всю вашу сім'ю. опис приготування: Рецепт приготування пирога з начинкою з яблук, вершків, імбиру, кориці, гвоздики, карамеллю і цукрово-горіховою посипкою. цукру— 2 Ст. ложки солі— 1/4 чайних ложки палички несолоного ве...

Пряний яблучний сидр

Пряний яблучний сидр

Чудовий зігріваючий напій. Цей сидр послужить відмінною альтернативою провину на святковому столі. опис приготування: Щоб приготувати цей напій, доведіть до кипіння яблучний сік. Додайте в нього тертий мускатний горіх, палички кориці і ром. помішуючи, варіть протягом 10 хвилин. Подавайте в гар...

Самбук яблучний

Самбук яблучний

Самбук — це збитий десерт з фруктів, відрізняється від мусу тим, що він готуватися з додаванням яєчних білків. Зазвичай його роблять з яблук, слив або абрикосів. Перед вами рецепт яблучного самбука. опис приготування: Замочуємо желатин у воді (0,5 L). яблука промиваємо, нарізаємо на дольки, ви...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...