Рецепт Салат з копченого стегенця

Рецепт Салат з копченого стегенця
Кількість порцій: 5 Час приготування: 2 г. 30 хв.
Існує величезна безліч салатів: овочевих, м'ясних, фруктових, сирних і інших. Їх подають до святкового та повсякденного столу. Пропоную рецепт, як приготувати салат з копченого стегенця.

опис приготування:

Завдяки копченому окосту салат набуває особливого пікантного смаку. Поєднання консервованої квасолі і кукурудзи дарує солодкуватий присмак. Таке блюдо виходить дуже ситним і поживним. Його можна подавати до будь-якого гарніру (каша, картопля, макарони), а можна і зовсім їсти його як самостійну страву. Подають салат обов'язково з сухариками. На святковому столі воно займе почесне місце серед інших ласощів. Можна з легкістю додати в салат і інші інгредієнти, наприклад: свіжі або мариновані огірочки, а також твердий сир.

  • окіст копчений— 1 штука
  • Кукурудза— 350 грам
  • квасоля консервована— 350 грам
  • Цибуля ріпчаста— 2 штуки
  • сухарики— 100 грам
  • часник— 3-4 зубчиків
  • майонез— За смаком
  • Соняшникова олія— За смаком
Салат з копченого стегенця - фото крок 1 1. Ріпчасту цибулю чистимо від лушпиння і нарізаємо півкільцями. Наливаємо в сковороду трохи соняшникової олії, відправляємо її на вогонь, обсмажуємо цибулю до появи золотистої скоринки, потім перекладаємо його на паперовий рушник, щоб пішов зайвий жир.

Салат з копченого стегенця - фото крок 2 2. Відкриваємо банки з кукурудзою і квасолею, зливаємо з них зайву рідину. Квасоля відкидаємо на сито і трохи промиваємо в теплій воді. окіст очищаємо, нарізаємо дрібно м'ясо. Чистимо часник і подрібнюємо через прес або натираємо на тертці.

Салат з копченого стегенця - фото крок 3 3. всі інгредієнти (крім сухариків) перекладаємо в каструлю і заправляємо майонезом, ретельно перемішуємо.

Салат з копченого стегенця - фото крок 4 4. Відправляємо салат на кілька годин в холодильник, а перед подачею посипаємо сухариками. Смачного!

Подібні рецепти

Пікантні стегенця

Пиріг з картоплі і копченого лосося

Пропоную вам ще один варіант приготування курячих стегон. Виходять стегенця з хрусткою скоринкою у вигляді невеликих рулетів, з пікантною начинкою з корейської моркви. Заходьте і дивіться! опис приготування: Пропоную ще один варіант приготування курячих стегон. Для початку відокремимо стегна в...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...