Рецепт Салат «черепаха»
Рецепт приготування салату з курячого філе, варених яєць, яблук, лука, сиру, волоських горіхів і майонезу.
опис приготування:
Цей незвичайний салат, безсумнівно, прикрасить будь-яке свято. Якщо ви готуєте салат для дітей, замініть майонез сметаною.
приготування:
Викласти куряче філе в каструлю, залити водою і довести до кипіння. варити близько 20 хвилин до готовності. дати охолонути, після чого дрібно нарізати. подрібнити цибулю, залити окропом і дати постояти протягом 10 хвилин. Злити воду і промити цибулю під холодною водою. Ця процедура позбавить цибуля від гіркоти. Яєчні білки і жовтки окремо натерти на дрібній тертці. Дрібно натерти сир і яблука. Дрібно нарубати волоські горіхи. Кілька горіхів відкласти в сторону для прикраси. На плоске блюдо викласти білки в формі овалу, злегка посолити, змастити майонезом. Поверх білків рівномірно викласти куряче філе, змастити майонезом. На майонез викласти цибулю. Потім викласти яблуко і змастити майонезом. Посипати тертим сиром, залишивши 1 столову ложку сиру. Змастити поверх сиру майонезом. Викласти терті жовтки, змастити майонезом. Посипати волоськими горіхами. З цілих горіхів зробити лапки черепахи, з сиру зліпити голову. Вставити в голову горошини чорного перцю - це будуть очі. Черепаху можна прикрасити нарізаною зеленню і квітами з білка і сиру.
- курячого філе— 200 грам
- варених яйця— 4 штуки
- яблук— 250 грам
- лука— 150 грам
- сиру— 100 грам
- волоських горіхів— 100 грам
- сіль і майонез— За смаком
приготування:
Викласти куряче філе в каструлю, залити водою і довести до кипіння. варити близько 20 хвилин до готовності. дати охолонути, після чого дрібно нарізати. подрібнити цибулю, залити окропом і дати постояти протягом 10 хвилин. Злити воду і промити цибулю під холодною водою. Ця процедура позбавить цибуля від гіркоти. Яєчні білки і жовтки окремо натерти на дрібній тертці. Дрібно натерти сир і яблука. Дрібно нарубати волоські горіхи. Кілька горіхів відкласти в сторону для прикраси. На плоске блюдо викласти білки в формі овалу, злегка посолити, змастити майонезом. Поверх білків рівномірно викласти куряче філе, змастити майонезом. На майонез викласти цибулю. Потім викласти яблуко і змастити майонезом. Посипати тертим сиром, залишивши 1 столову ложку сиру. Змастити поверх сиру майонезом. Викласти терті жовтки, змастити майонезом. Посипати волоськими горіхами. З цілих горіхів зробити лапки черепахи, з сиру зліпити голову. Вставити в голову горошини чорного перцю - це будуть очі. Черепаху можна прикрасити нарізаною зеленню і квітами з білка і сиру.
Подібні рецепти
Клафуті з абрикосами
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...
Салат з бобами і сиром
Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...