Рецепт Розсипчасте кокосове печиво на кукурудзяному борошні
Якщо ви любите кокосовий смак, спечіть таке печиво. Воно виходить ніжним, НЕ сухим і дуже ароматним. А ще воно відмінно зберігається, залишаючись свіжим цілий тиждень.
опис приготування:
Домашня випічка завжди до місця, а спекти печиво з кокосовою стружкою зовсім нескладно. Добавка кукурудзяної муки зробить його розсипчастим і продовжить термін зберігання, адже випічка на кукурудзяному борошні довго не черствіє! Порада: скористайтеся при замісі кухонним комбайном - і приготування займе ще менше часу. Спробуйте!
- вершкове масло— 180 грам
- цукор— 150 грам
- згущене молоко— 3 Ст. ложки
- яйце— 1 штука(добірне)
- йогурт— 150 мілілітрів(густий без добавок)
- кокосова стружка— 80 грам(якнайменше)
- заголовок Бондюель— 160 грам
- розпушувач— 10 грам
- ванілін— 1 щіпка
- сіль— 1 щіпка
Перекладіть крихту в простору миску і додайте яйце, згущене молоко і густий йогурт без добавок. Всипте просіяне з розпушувачем борошно і швидко замісити тісто.
Тісто виходить м'яким, але не липким.
Набирайте тісто чайною ложечкою і за допомогою другої ложечки викладайте на килимок для випічки, залишаючи великі проміжки. Зверху тісто придавите виделкою хрест на хрест, формуючи коржики і заодно прикрашаючи майбутні печива рельєфом.
Випікайте в розігрітій до 200 градусів духовці до легкого рум'янцю. Печуться печеньки швидко, 8-10 хвилин. Готові печеньки м'які і ламкі. Акуратно викладіть їх на решітку і повністю остудіть.
Ароматне кокосове печиво на кукурудзяному борошні готове!
З даної кількості продуктів виходить два великих дека печива.
Тепле печиво дуже смачно подавати зі склянкою молока.
Якщо ви хочете зберегти печиво кілька днів свіжим, покладіть його в пластикову коробку, неодмінно проклавши пергаментом.
Подібні рецепти
Домашнє печиво розсипчасте
Просте і нехитре блюдо на обід або вечерю в пісний день. Показую і розповідаю рецепт риби, смаженої в борошні. опис приготування: Смажити рибу дуже просто. Для приготування риби, смаженої в борошні, можна взяти хека, судака, красноперку або плотву. В принципі, що завгодно можна взяти. Рибка ...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...