Рецепт Різотто з коктейлем з морепродуктів
Різотто з коктейлем з морепродуктои — класичне італійське блюдо, особливо популярне в приморських регіонах. Готується не дуже просто, але воно того варто.
опис приготування:
Одна з цікавих особливостей різотто з коктейлем з морепродуктів полягає в тому, що це блюдо готується абсолютно без пармезану, на відміну від більшості інших різотто. З цієї причини різотто з коктейлем з морепродуктів виходить більш легким стравою. Як на мене, відмінний варіант не тільки для буденного, але і для святкової вечері.
- Цибуля ріпчаста— 100 грам
- Мал— 300 грам
- Оливкова олія— 40 мілілітрів
- Вино біле сухе— 200 мілілітрів
- шафран— 1/4 чайних ложки
- бульйон рибний— 1 літр
- сіль— 1/2 чайних ложки
- Коктейль з морепродуктів— 500 грам
Вливаємо в сковороду біле вино. перемішуючи, тушкуємо все це справа до повного випаровування вина.
коли вино — додаємо шафран, перемішуємо. Тепер по одному ополоник (ок. 200 мл) додаємо в рис рибний бульйон. Коли перший ополоник бульйону практично повністю випарується — додаємо другий, за другим — третій і т.д. поки не скінчиться бульйон.
приблизно через 15 хвилин рис буде практично готовий. Пробуємо на смак, якщо треба — солимо за смаком.
Додаємо до рису коктейль з морепродуктів (якщо коктейль у вас заморожений — спершу потрібно розморозити при кімнатній температурі). Перемішуємо і готуємо на середньому вогні ще близько 5 хвилин. Готово!
Подібні рецепти
Паста з морським коктейлем
традиційні, звичні для багатьох страви, в нових варіантах досить часто не поступаються оригіналу за смаком. Любіть експерименти? Спробуйте обов'язково цей класний рецепт ситного, апетитного плову. опис приготування: Хочу розповісти вам, як приготувати плов з морепродуктів в мультиварці. Найзру...
Салат з морепродуктів і овочів
Якщо у вашій кулінарній скарбничці бракує легких, корисних і швидких в процесі салатиків, тоді запрошую вас на кухню, щоб відтворити цей рецепт. апетитно, смачно і зовсім нескладно! опис приготування: Перед вами цікава ідея, як приготувати салат з морепродуктів і овочів. Відразу хочу сказати, ...
Салат з морепродуктів
В Італії є традиція готувати морепродукти на Різдво замість м'яса. У нас їх можна зробити з будь-якого приводу. А для тих, хто не знає, як приготувати салат з морепродуктів, розповім один рецепт. опис приготування: У кожній родині є свої фірмові рецепти, які обов'язково присутні на святковому ...
Простий суп з морепродуктів в мультиварці
Суп з морепродуктів перенесе вас в атмосферу далеких берегів і морських курортів. Його смак і аромат, без сумніву, справлять на вас найкращі враження. опис приготування: Дивовижний і навіть вишуканий супчик. Якщо приготуєте - вам точно сподобається. Отже, приступимо. Спочатку подрібніть в блен...
Рагу з морепродуктів
Швидкий рецепт приготування рагу з риби, креветок і морських гребінців з помідором і фенхелем. опис приготування: У середній каструлі змішати масло і часник, готувати на середньому вогні до появи аромату, 1 хвилину. Додати фенхель і варити, помішуючи, поки він дещо не пом'якшиться, близько 3 х...