Рецепт Рис для ролів

Рецепт Рис для ролів
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 30 хв.
Рис - чарівна крупа, яка має безліч осіб. Вона може бути солодкою, розсипчастою, склизкой, ситної, дієтичної і багато ще якийсь. І кожен раз її потрібно готувати по-своєму, по особливому.

опис приготування:

наприклад, сьогодні я розповім вам про те, як приготувати рис для ролів. Це особливе дійство, яке вимагає від кулінара уваги і потрібних послідовних дій. Обов'язково купуйте правильний вид головного продукту і не намагайтеся замінювати інгредієнти, якщо хочете спробувати саме японське блюдо.

  • рис круглозерний— 1 Склянка
  • вода— 1,5 склянки
  • оцет рисовий— 50 мілілітрів
  • цукор— 0,5 Ст. ложки
  • сіль— 0,5 чайних ложки
Рис для ролів - фото крок 1 Рис ретельно промийте 6-8 раз в холодній воді.

Рис для ролів - фото крок 2 Потім викладіть рис з водою в каструлю. Доведіть все до кипіння.

Рис для ролів - фото крок 3 Далі варіть рис на повільному вогні під кришкою 10-15 хвилин. Потім залиште його без вогню під кришкою ще на 10 хвилин.

Рис для ролів - фото крок 4 А поки зробіть заправку. На невеликому вогні розчиніть в оцті цукор з сіллю.

Рис для ролів - фото крок 5 У готовий рис додайте заправку. перемішайте. Все готово!

Подібні рецепти

Розсипчастий рис в мультиварці

Рис для ролів з оцтом

Приготувати дивовижний розсипчастий рис в мультиварці легко! Але завжди знайдеться пара секретів здатних додати родзинку в це просте блюдо. Про маленькі таємниці приготування в цьому рецепті. опис приготування: Розсипчастий рис приготований в мультиварці — це не тільки смачний гарнір. Це ще і ...

Рис по-монастирськи

Рис по-монастирськи

Сьогодні я розповім, як приготувати пісне блюдо "; рис по-монастирськи ";. Виходить дуже смачно і ситно. Беріть на замітку мій рецепт! опис приготування: Рис по-монастирськи готується просто і швидко, забезпечує дотримання покроковим рекомендаціям. Набір овочів і приправ може бути найрізномані...

Рис по-турецьки

Рис по-турецьки

Рис є фаворитом багатьох національних кухонь світу і всюди його готують по-своєму, не виняток і Туреччина, де його готують зі своїми особливостями. Рецепт дуже цікавий, рекомендую спробувати. опис приготування: Якщо вам набридли звичні гарніри або хочеться внести різноманітність в звичну кухню...

Рис з ананасом

Рис з ананасом

Рис з ананасом — це традиційний гарнір у багатьох екзотичних і східних кухнях, проте правильно готувати його вміють не всі. Що ж, латаємо дірки в знаннях — розповідаю, як готувати рис з ананасом. опис приготування: За своєю суттю, рис з ананасом — це універсальний гарнір, який у багатьох кухня...

Рис з баклажанами і солодким перцем

Рис з баклажанами і солодким перцем

розповім, як приготувати коричневий рис з баклажанами і солодким перцем, а також я додала морква, цибуля, часник, зелень. Все вийшло ароматно і дуже смачно, дивіться рецепт! опис приготування: Технологія приготування бурого рису з овочами відрізняється від варіння білого рису, який готується в...