Рецепт Рікотта з медом і фігами
Рецепт приготування чудового десерту, який порадує вас після будь-якої їжі або ж складе чудовий сніданок.
опис приготування:
Хто сказав, що десерту чекають тільки діти? Спробуйте чудовий кремовий десерт «Рікотта», і ви відчуєте справжній смак дитинства. Готуючи цей десерт, будьте готові до того, що у вас попросять добавки!
- меду— 4 Ст. ложки
- апельсинових цукатів— 4 штуки(довгих)
- фіги або чорносливу— 8 штук
- апельсинової цедри— 1 Ст. ложка
- сиру «Рікотта» або звичайного сиру— 5.5 склянки
- жирних вершків— 2 Ст. ложки
- води— 1/2 склянки
- листочка м'яти— 2-3 штук
2. Отриману суміш залишити на дуже повільному вогні ще 5 хвилин, поки сироп не Уваров і не стане гущі.
3. Прибрати каструльку з вогню, обережно викласти в нього фіги і залити гарячим сиропом.
4. Вершки і сир збити міксером до однорідної маси.
5. Розкласти сирну масу по чотирьом склянках, викласти в кожен по 2 фіги і 2 палички цукатів і залити сиропом. подавати відразу, прикрасивши гілочкою м'яти.
Подібні рецепти
Різотто з помідорами
Цей сир часто зустрічається в італійській кухні. Її використовують для десертів, випічки, для салатів, закусок. І ви, як приготувати рикотту домашню? повірте, це не складніше, ніж зробити сир. опис приготування: Рікотту можна зробити з додаванням лимонного соку або замінити його оцтом. Готову ...
Рікотта з лимоном та базиліком
Влаштуйте у себе вдома день високої італійської кухні — приготуйте рикотту з базиліком. Домашня рикотта з базиліком універсальна — її можна намазувати на хліб, додавати в страви або є просто так. опис приготування: Рікотта з базиліком — це той випадок, коли ми своїми руками з простих підручних...
Рікотта з сироватки
Рікотта - один з вишуканих сирів, який належить до італійської кухні. Він дуже багатий на кальцій, навіть більше, ніж сир або молоко. пропонуємо спробувати, як приготувати рикотту з сироватки. опис приготування: Цей вид сиру дієтичний, тому його рекомендують до вживання тим, хто дотримується о...
Пиріг з медом і ожиною
Рецепт приготування пирога з ягодами ожини, медом, вершками і ваніллю. опис приготування: Тануть у роті шматочки соковитого пирога добре подавати ще теплими з молоком. пшеничного борошна— 1 Склянка коричневого сахара— 4 Ст. ложки розпушувача— 1 Ст. ложка солі— 1/4 чайних ложки вершкового мас...
Праліне з волоських горіхів з медом
Рецепт приготування праліне з волоських горіхів, меду, коричневого цукру і топленого масла. опис приготування: праліне (Францем. праліне) - це традиційний французький десерт у формі цукерок з горіхів, обсмажених в цукрі. Цей десерт названий на честь французького кондитера Плессі-Пралін, який с...