Рецепт Риба заливна

Рецепт Риба заливна
Кількість порцій: 10 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування заливного з риби з цибулею, морквою, гвоздикою і запашним перцем.

опис приготування:

Для приготування заливної риби краще використовувати малокостістую рибу: судака, осетра, Налимова, щуку і т.д. Холодець можна приготувати як в одному великому блюді, так і порційно. До заливної риби добре подавати хрін, майонез, солоні огірки, помідори, салат із червонокачанної капусти і болгарський перець.

приготування:

залити желатин 150 мл холодної кип'яченої води і дати набрякнути протягом 1 годину. рибу очистити, випатрати і ретельно промити. Нарізати на шматки. Помістити рибу в каструлю і залити 1 літром води. Додати крупно нарізану моркву і цибулю, лавровий лист, гвоздику, запашний перець і сіль. Довести до кипіння і варити півгодини. Дістати рибу і процідити бульйон через марлю. Розчинити желатин в гарячому рибному бульйоні. Відокремити рибу від кісток. Налити невелику кількість желе в форму і дати йому застигнути в холодильнику. Це займе близько 20 хвилин. Прикрасити застигле желе зверху шматочками яйця, зеленню, журавлиною, зеленим горошком і скибочками лимона. Залити бульйоном так, щоб він покривав всі інгредієнти, і знову поставити в холодильник на 20 хвилин. Потім викласти на желе рибне філе. Залити бульйоном і поставити в холодильник на 3-4 годину, краще на всю ніч. Готове заливне перевернути на блюдо, нарізати на порції (якщо ви робили холодець в одному великому блюді) і подавати.


  • риби— 500 грам
  • лука— 200 грам
  • морква— 150 грам
  • желатину— 15 грам
  • лаврові листки— 3 штуки
  • горошин запашного перцю— 5 штук
  • гвоздики— 5 штук
  • сіль— За смаком
  • яйце— За смаком(для прикраси)
  • зелень— За смаком(для прикраси)
  • журавлина— За смаком(для прикраси)
  • зелений горошок— За смаком(для прикраси)
  • лимон— За смаком(для прикраси)
Для приготування заливної риби краще використовувати малокостістую рибу: судака, осетра, Налимова, щуку і т.д. Холодець можна приготувати як в одному великому блюді, так і порційно. До заливної риби добре подавати хрін, майонез, солоні огірки, помідори, салат із червонокачанної капусти і болгарський перець.

приготування:

залити желатин 150 мл холодної кип'яченої води і дати набрякнути протягом 1 годину. рибу очистити, випатрати і ретельно промити. Нарізати на шматки. Помістити рибу в каструлю і залити 1 літром води. Додати крупно нарізану моркву і цибулю, лавровий лист, гвоздику, запашний перець і сіль. Довести до кипіння і варити півгодини. Дістати рибу і процідити бульйон через марлю. Розчинити желатин в гарячому рибному бульйоні. Відокремити рибу від кісток. Налити невелику кількість желе в форму і дати йому застигнути в холодильнику. Це займе близько 20 хвилин. Прикрасити застигле желе зверху шматочками яйця, зеленню, журавлиною, зеленим горошком і скибочками лимона. Залити бульйоном так, щоб він покривав всі інгредієнти, і знову поставити в холодильник на 20 хвилин. Потім викласти на желе рибне філе. Залити бульйоном і поставити в холодильник на 3-4 годину, краще на всю ніч. Готове заливне перевернути на блюдо, нарізати на порції (якщо ви робили холодець в одному великому блюді) і подавати.


Подібні рецепти

Риба фарширована заливна

Щука заливна

Фарширована риба або гефілте фіш - блюдо єврейської кухні. готують його, як правило з коропа, але товстолобик, синец, білий амур або щука теж підійдуть. Сьогодні у нас фарширована риба заливна. опис приготування: Фаршировану рибу можна приготувати трьома способами. Я пропоную спрощений варіант...

Риба заливна в томаті

Риба заливна в томаті

Риба заливна в томаті — насичене і пікантне блюдо, яке можна приготувати не тільки на кожен день, але і подати до святкового столу з улюбленим гарніром. Подавати можна холодним або гарячим. опис приготування: До вашої уваги — класичний рецепт приготування риби заливної в томаті. В першу чергу ...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...