Рецепт Риба в човниках з фольги
Без риби не обходиться жодна святкова трапеза, ні простий сімейний раціон. Сьогодні хочу поділитися досить легким, але смачним і корисним рецептом. Беріть на замітку!
опис приготування:
Рибу можна використовувати будь-яку, у мене були стейки з щуки, але можна взяти і готове рибне філе. Блюдо виходить не тільки смачне, але і корисне, підійде для тих, хто стежить за своїм харчуванням або просто хоче урізноманітнити своє повсякденне меню. За бажанням можна додати будь-які сезонні овочі, посипати рибу тертим сиром або залити все вершками. Простір для фантазії тут великий. Подавайте блюдо гарячим, прямо в човниках з фольги.
- риба— 600 грам(будь-яка)
- Картопля— 5-6 штук
- крем— 200 грам
- Цибуля— 1-2 штук
- Лимонний сік— 2 Ст. ложки
- Рослинна олія— 2-3 Ст. ложок
- спеції— За смаком(для риби)
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
Рибу посипте ароматними спеціями, сіллю, меленим перцем і збризніть соком лимона.
додайте 1 ст.л. рослинної олії, 2 ст.л. сметани, перемішайте і залиште маринуватися на 30 хвилин.
Фольгу складіть вдвічі і сформуйте з неї своєрідні човники з високими бортиками. Розмір човників вибирайте виходячи з розміру передбачуваної порції.
Змастіть човники маслом і викладіть рівним шаром картопля, нарізаний тонкими кружечками, посоліть картопля за смаком.
На картопля викладіть цибулю, нарізаний півкільцями. Посоліть шар і поперчіть за смаком.
Зверху змастіть все сметаною. За бажанням сметану можна замінити на майонез або натуральний йогурт.
Розкладіть мариновані шматочки риби. Перекладіть човники на деко або в форму для запікання, накрийте зверху шматком фольги, щоб не пересушити рибу і запікайте при температурі 200 градусів близько 45 хвилин. Орієнтуйтеся на готовність картоплі.
Риба в човниках з фольги готова. Посипте блюдо свіжою зеленню і подавайте відразу до столу. Смачного!
Подібні рецепти
Куряче філе з помідорами і сиром в горщиках з фольги
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...
Салат з бобами і сиром
Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...