Рецепт Риба по-купецькому
Якщо вам до душі споконвічні страви російської кухні, якщо холодець і млинці вам більше до душі, ніж суші і піца, то ви обов'язково оціните традиційний рецепт риби по-купецькому.
опис приготування:
При словосполученні "; купецький стіл" відразу представляється щось Ізобільне до надмірності — на льняній скатертини страви з пирогами, горщики з кашами, миски з соліннями, судки з холодцем і холодці, глечики і глечики з квасом, зв'язки бубликів і сушок… дійсно, купецька кухня славилася своїм багатством і різноманітністю, і особливе місце в ній займали різноманітні страви з риби.
Цей рецепт риби по-купецькому, звичайно, адаптований під наші сучасні реалії, але в основі його лежать справжні традиції російського застілля. Рибу для приготування цієї страви можна використовувати найрізноманітнішу — краще, звичайно, річкову, але і морська зійде. Для повсякденного вжитку підійде судак або скумбрія, а для урочистих випадків — червона або осетрина. Незважаючи на своє "; пишне" назва і гарний зовнішній вигляд, риба по-купецькому — блюдо дуже просте і зручне: шматочок такої рибки в тесті стане прекрасною альтернативою набридлі бутербродів і сендвичам, підійде для легкого, але ситного ленчу чи перекусу.
- риба— 800 грам
- Упаковка тесту листкового— 1 штука
- Цибуля ріпчаста— 2 штуки
- морква— 1-2 штук
- яйце— 1 штука
- зелень свіжа— За смаком
- сіль— За смаком
- Перець чорний мелений— За смаком
філе посолити, поперчити.
цибулю почистити, нарізати півкільцями.
Морква нарізати соломкою.
Листкове тісто розкачати в пласт. Наколоти в декількох місцях виделкою.
збити яйце.
Тепер на одну половину пласта потрібно укласти шматок філе. йому — цибулю і моркву. Потім залишився шматок філе. Накрити другою половиною пласта, защипнуть, надати форму. При бажанні прикрасити "; лусочками ";, зробити рибі "; хвіст" і "; плавники ";:). Змастити збитим яйцем і запікати в духовці при 180С до золотистої скоринки.
Смачного!
Подібні рецепти
Салат з буряка для схуднення
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...
Риба в мікрохвильовці
Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...
Салат з бобами і сиром
Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...