Рецепт Пудинг з хурми

Рецепт Пудинг з хурми
Кількість порцій: 6 Час приготування: 40 хв.
Рецепт приготування чудового десерту з хурми, який зачарує вас з першої ж порції.

опис приготування:

Якщо ви любите хурму, то цей пудинг сазу стане частим десертом на вашому столі в сезон дозрівання хурми, якщо ж ви її не любите, це ваш шанс оцінити багатство смаку цього корисного плода.

  • банку солодкого згущеного молока— 1 штука
  • води— 2.5 склянки
  • ванілі або ванільного екстракту— 2 Ст. ложки
  • яйця— 4 штуки
  • кукурудзяного крохмалю— 2 Ст. ложки
  • стиглих хурми— 4 штуки
  • розсипчастого печива— 250 грам
  • цукрової пудри— 5 Ст. ложок
  • солі— 1/2 чайних ложки
Пудинг з хурми - фото крок 1 1. Відокремте жовтки від білків і зберігайте їх у різних ємностях.

Пудинг з хурми - фото крок 2 2. У каструлі з'єднайте згущене молоко і воду, добре розмішайте, додайте крохмаль, ваніль і збиті яєчні жовтки. Доведіть суміш до кипіння, весь час помішуючи. Коли вона почне густіти, зніміть з вогню і дайте охолонути.

Пудинг з хурми - фото крок 3 3. Зробіть з хурми пюре і додайте в нього стакан готового ванільного крему.

Пудинг з хурми - фото крок 4 4. Збийте яєчні білки з сіллю, додайте в них цукрову пудру і збийте до міцного білого бісквіта.

Пудинг з хурми - фото крок 5 5. Печиво поламайте на маленькі шматочки, розкладіть порівну в 6 жароміцних склянок. Зверху розкладіть залишився ванільний крем. Наступним шаром викладіть пюре їх хурми.

Пудинг з хурми - фото крок 6 6. Верхнім шаром десерту викладіть збитий бісквіт, помістіть десерт на пару хвилин в духовку, щоб запекти його і надати верхівках красиву золотисту форму. Дати охолонути і можна подавати до столу. Зберігати в холодильнику.

Подібні рецепти

Пиріг-пудинг з бананом

Джем з хурми

Рецепт приготування повітряного кремового пирога-пудингу з скибочками свіжого банана, який полюбиться всім, хто його спробує. опис приготування: влітку, коли за вікном стоїть нереальна спека, піч щось зовсім не хочеться, проте домашнього пирога від цього хочеться нітрохи не менше ... Вихід є -...

Пряний пудинг з гарбуза і яблук

Пряний пудинг з гарбуза і яблук

Гарбуз з яблуками приправимо імбиром і корицею запікати будемо в духовці. Смак гарбуза ледве вгадується, пудинг виходить ароматним, соковитим і ніжним. Горіхи з родзинками надають насичений смак. приступимо! опис приготування: Смак страви залежить від гарбуза і яблук, які ви використовуєте. ви...

Пудинг з лука і хліба

Пудинг з лука і хліба

Рецепт приготування пудингу з цибулі-порею, хліба, зеленого лука, сиру і жирних вершків. опис приготування: Цей рецепт досить варіативний - ви можете додати в нього додатково сир Пармезан і смажені овочі. цибуля-пористий— 1 Склянка сіль і cвежемолотий чорний перець— — За смаком зеленого лука...

Порційний сливовий пиріг-пудинг

Порційний сливовий пиріг-пудинг

Порційний сливовий пиріг-пудинг — традиційний англійський десерт на Різдво. відмінний пористий, дуже ніжний десерт удосконалювався англійцями довгий час, а результат просто супер! опис приготування: Англійська порційний пиріг-пудинг — дивовижне різдвяне блюдо з багатовіковою історією. Найцікав...

Пудинг Чорна шапочка

Пудинг Чорна шапочка

Цей пудинг отримав таку назву через смородинового варення, що додає йому чорний колір. опис приготування: Змастіть маслом форму для пудингу. змішайте борошно, вершкове масло і цукор. Зробіть поглиблення в центрі і додайте яйце і достатню кількість молока, щоб консистенція вийшла рідкою. Додайт...