Рецепт Простий жульен з грибами (класичний)
Сьогодні хочеться розповісти вам прекрасний рецепт жульєну. Ви дізнаєтеся, як приготувати простий жкльен з грибами. Готується він швидко і легко! приступимо!
опис приготування:
Ця закуска прекрасно підійде як на повсякденний, так і на святковий стіл. За бажанням можна додати куряче м'ясо і використовувати вершки замість сметани. Пробуйте і діліться своїми враженнями!
- печериці— 500 грам
- Твердий сир— 300 грам
- крем— 200 грам
- Ріпчаста цибуля— 2 штуки
- Рослинна олія, сіль, перець— За смаком
2 На розпеченій з маслом сковороді обсмажте до прозорості подрібнену цибулю. Як тільки цибуля позолотою, додайте в сковороду гриби.
3 До готовим грибам додайте сметану. Якщо маса буде надто рідкою, додайте трохи борошна. Гасіть гриби протягом 5 хвилин, додаючи спеції. Потім викладіть в кокотніци і посипте тертим сиром.
4 Кокотниці з жульєном відправте в духовку, розігріту до 220 градусів на 5 хвилин, щоб сир розплавився і придбав апетитну кірочку.
5 Смачного!
Подібні рецепти
Пиріг з лаваша «А-ля жульен»
В 1924 г. ресторатор Цезар Кардіні потрапив в неприємну ситуацію: в його закладі був великий наплив відвідувачів, тому майже всі продукти швидко були з'їдені. І ось, як він викрутився. опис приготування: У наш час салат «Цезар» готують за різними новим рецептурами, але основою цієї страви є вс...
Салат «грецький» класичний простий
У літні спекотні дні особливо хочеться чогось легкого і освіжаючого. Рекомендую приготувати салат "; Грецький" класичний. Він легкий і в той же час живильний. Дуже добре підходить до шашлику. опис приготування: Немає нічого кращого класики, перевіреної роками. Тому грецький салат я люблю саме ...
Простий салат з маринованими грибами
На замітку любителям різноманітності пропоную рецепт, як приготувати простий салат з маринованими грибами. Салат на швидку руку, готується швидко, виходить смачно, можна включити в святкове меню. опис приготування: Якщо ви готові до експериментів, тоді цей оригінальний, але простий салат з мар...
Розсольник рибний класичний
Урізноманітнити обіднє меню хочу запропонувати дуже простим і ситним рибним розсольником. що, що, він буває не тільки на основі м'ясного бульйону. Приголомшливий смак і непередаваний аромат супу підкорює! опис приготування: Хочу навчити вас, як приготувати розсольник рибний класичний. Використ...
Рататуй класичний в духовці
Я хочу показати як приготувати рататуй класичний в духовці — красиве і ситне овочеве блюдо. Це вегетаріанське гаряче блюдо французької кухні для звичайної вечері або святкового столу. опис приготування: За смаком в соус з оливковою олією і часником можна додати суміш будь-яких трав. Час пригот...