Рецепт Помідори «Їжачки»
помідори, нашпиговані тонкими "; голочками" часнику, виглядають оригінально. Вони дуже ароматні і смачні, так що займуть не останнє місце на обідньому столі в будні і свята.
опис приготування:
Приготувати помідори "; Їжачки" дуже просто. звичайно, це займе час, так як тонко нарізати часник і вставити "; голочки" в помідори — процес не швидкий. Але за святковим столом гостей ви точно здивуєте. Крім цього помідори виходять солодкуватими, з насиченим смаком і ароматом часнику. Кількість "; голочок" в кожному помідорі регулюйте самі, але їх повинно бути не менше 10. Із вказаної кількості інгредієнтів виходять 2 літрові банки помідор "; Їжачок ";.
- помідори— 1 кілограм
- часник— 10 зубчиків
- сіль— 1 Ст. ложка
- цукор— 4 Ст. ложки
- кріп зонтичний— 40 грам
- листя вишні— 5-6 штук
- листя хрону— 4-5 штук
- оцет 9% — 2 Ст. ложки
- вода— 1-1,2 L
У стерилізовані банки викладіть попередньо помитий кріп.
Додайте вимиті листя хрону і вишні.
помідори помийте. часник очистіть, помийте і наріжте тонкими "; голочками ";. За допомогою тонкого ножа зробіть проколи в помідорах і вставте часникові "; голки ";.
Ось такі виходять їжачки.
Викладіть помідори з часником в банку. Вміст банки залийте окропом, банку накрийте стерилізованої кришкою і дайте постояти 20 хвилин. Після воду злийте в каструлю і знову доведіть до кипіння. Другий раз залийте окропом помідори і знову дайте постояти 20 хвилин. Другий раз злийте воду в каструлю і доведіть її до кипіння.
Додайте на одну літрову банку: 0,5 столової ложки солі, 2 столові ложки цукру і 1 столову ложку 9% оцту.
Втретє залийте помідори в банці окропом. засукайте кришкою, переверніть догори дном і накрийте ковдрою. Тримайте в теплі, поки банки не охолонуть. Зберігайте в прохолодному приміщенні.
Подібні рецепти
Млинці на молоці і сметані
Зовсім прості в приготуванні, ситні і корисні рибні "; їжачки" з рисом. Спробуйте приготувати для сімейної вечері. Це чудова ідея не тільки для дорослих, але і для дітей. запам'ятовуйте рецепт! опис приготування: Ці "; їжачки" гарні як в теплому вигляді, так і в холодному. Їх можна приготувати...
Помідори без оцту на зиму
Якщо ви не любите смак оцту, то вам сюди. Пропоную рецепт приготування помідорів без оцту на зиму. Нічого складного в приготуванні цієї заготовки немає. А результат перевершить всі очікування! опис приготування: Нижче описаний простий рецепт приготування помідорів без оцту на зиму. головне — п...
Помідори через м'ясорубку на зиму
Помідори через м'ясорубку називають ще томатним морсом. Це відмінна заправка для борщів, супів, щей і приправ. опис приготування: Томатна паста навіть самого гарної якості не замінить свіжих помідорів. Борщ з томатним морсом набагато смачніше, приготованого з томатною пастою. А якщо в цей морс...
Помідори черрі на зиму
На будь-якому застілля заготовки з помідорів завжди займають почесне місце і є найкращою закускою до міцних напоїв. Ну а такі помідори черрі не тільки дуже смачні, але досить симпатичні. опис приготування: Відтоді, як ці симпатичні помідори з'явилися в продажу, вони стали дуже популярні і вико...
Помідори дольками з цибулею і маслом
Смачний салат з помідорів і цибулі на зиму стане паличкою-виручалочкою в холодну пору року, коли так хочеться подати що-небудь соковите до м'яса або до риби, з кашею або макаронами, з картопляним пюре. опис приготування: Розрахунок інгредієнтів вказано на дві ємності об'ємом 0,5 L. Якщо ви хоч...