Рецепт Похлебка по-суворовски

Рецепт Похлебка по-суворовски
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
рецепт, як приготувати юшку по-суворовських, дуже простий і під силу навіть недосвідченої господині. Така юшка стане відмінним варіантом для обіду, а також хорошою альтернативою звичним супів.

опис приготування:

Для приготування юшки можна використовувати будь-яку рибку, але краще, якщо це буде жирна і м'ясиста, щоб отримати хороший і наваристий смак. Можна додати більше або менше інгредієнтів, все залежить від бажаної густоти. Крім цього, інгредієнти можна замінювати. Така юшка подається обов'язково гарячої з скибочками лимона і помідорами.

  • рибний бульйон— 0,5 L
  • минтай— 100 грам
  • картопля— 1 штука
  • цибулина— 1 штука
  • морквина— 0,5 штуки
  • помідор— 0,5 штуки
  • часник— 1 зубчик
  • лимон— 6 скибочок
  • Соняшникова олія— 4 Ст. ложки
  • Сіль і перець— За смаком
Похлебка по-суворовски - фото крок 1 1. Каструлю ставимо на вогонь, наливаємо трохи соняшникової олії. Цибулину чистимо і моєму, нарізаємо півкільцями і відправляємо в каструлю. Готуємо до м'якості.

Похлебка по-суворовски - фото крок 2 2. Моркву чистимо і моєму, нарізаємо кубиком і, коли цибуля буде м'яким, додаємо в каструлю. Через кілька хвилин заливаємо каструлю гарячим рибним бульйоном і додаємо очищений і порізаний кубиками картоплю, після закипання зменшуємо вогонь на мінімум і готуємо 20 хвилин під закритою кришкою.

Похлебка по-суворовски - фото крок 3 3. Філе минтая нарізаємо смужками і обсмажуємо на сковороді з додаванням соняшникової олії. Для подачі наливаємо юшку в тарілку, викладаємо туди рибку і подаємо з скибочками лимона і помідора, посипаємо дрібно тертим часником.

Подібні рецепти

Похлебка лукова

Легкий рецепт «шарлотки» з яблуками

Рецепт приготування російської юшки з ріпчастою цибулею, цибулею-пореєм, петрушкою, селерою і чорним перцем. опис приготування: Юшка в старовину вважалися перші гарячі страви, переважно овочеві відвари. На відміну від супів на м'ясних бульйонах основу похлебок становили здебільшого вода й овоч...

Рибо-кукурудзяна похлебка

Рибо-кукурудзяна похлебка

Рецепт рибна юшка — приготування юшки з риби, морква, селери, кукурудзи, болгарського перцю та сиру. опис приготування: подрібнити морква. Нарізати стебло селери і болгарський перець. розморозити рибу, якщо вона була заморожена. Промити рибу і нарізати невеликими шматочками. Відкласти в сторон...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...