Рецепт Похлебка лукова
Рецепт приготування російської юшки з ріпчастою цибулею, цибулею-пореєм, петрушкою, селерою і чорним перцем.
опис приготування:
Юшка в старовину вважалися перші гарячі страви, переважно овочеві відвари. На відміну від супів на м'ясних бульйонах основу похлебок становили здебільшого вода й овочі. У юшках зазвичай переважає якийсь один овоч, за назвою якого і дається ім'я юшці, наприклад, лукова, картопляна, репяная, бруквяної, сочевична і т.д. Для похлебок зазвичай використовуються ніжні овочі, які швидко варяться і надають юшці насичений аромат і смак. решту овочів, додаються в юшку, повинні лише відтіняти смак головного овоча і вносити свої легені нюанси смаку. Цибулева юшка - це дуже смачне і легке блюдо. Взимку лушпиння юшку подають гарячою, а влітку - холодною.
приготування:
Залити у велику каструлю холодну воду і довести до кипіння. Дрібно нарізати петрушку і селеру. Як тільки вода закипить, додати коріння в каструлю. Подрібнити цибулю і цибулю-порей, викласти в миску і перетерти з сіллю. Додати лушпиння масу в юшку. Додати горошини чорного перцю. Коли бульйон придбає зелений колір, додати сіль за смаком, нарізаний кріп і варити 3 хвилини. Вимкнути вогонь, дати юшці настоятися під кришкою 5 хвилин, після чого розлити по тарілках і відразу подавати.
- води— 1,25 L
- цибулин— 4-6 штук
- цибуля-пористий— 1 штука
- петрушка— 1 штука
- селера— 1 штука
- кропу— 1 Ст. ложка
- горошин чорного перцю— 4-6 штук
- солі— 1 Чайна ложка
приготування:
Залити у велику каструлю холодну воду і довести до кипіння. Дрібно нарізати петрушку і селеру. Як тільки вода закипить, додати коріння в каструлю. Подрібнити цибулю і цибулю-порей, викласти в миску і перетерти з сіллю. Додати лушпиння масу в юшку. Додати горошини чорного перцю. Коли бульйон придбає зелений колір, додати сіль за смаком, нарізаний кріп і варити 3 хвилини. Вимкнути вогонь, дати юшці настоятися під кришкою 5 хвилин, після чого розлити по тарілках і відразу подавати.
Подібні рецепти
Гуакамоле класичний рецепт
рецепт, як приготувати юшку по-суворовських, дуже простий і під силу навіть недосвідченої господині. Така юшка стане відмінним варіантом для обіду, а також хорошою альтернативою звичним супів. опис приготування: Для приготування юшки можна використовувати будь-яку рибку, але краще, якщо це буд...
Рибо-кукурудзяна похлебка
Рецепт рибна юшка — приготування юшки з риби, морква, селери, кукурудзи, болгарського перцю та сиру. опис приготування: подрібнити морква. Нарізати стебло селери і болгарський перець. розморозити рибу, якщо вона була заморожена. Промити рибу і нарізати невеликими шматочками. Відкласти в сторон...
Салат з курки і помідорів
Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...
Сендвіч з овочами
Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...
Пиріжки «Наполеон»
Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...