Рецепт Похлебка лукова

Рецепт Похлебка лукова
Кількість порцій: 4 Час приготування: 30 хв.
Рецепт приготування російської юшки з ріпчастою цибулею, цибулею-пореєм, петрушкою, селерою і чорним перцем.

опис приготування:

Юшка в старовину вважалися перші гарячі страви, переважно овочеві відвари. На відміну від супів на м'ясних бульйонах основу похлебок становили здебільшого вода й овочі. У юшках зазвичай переважає якийсь один овоч, за назвою якого і дається ім'я юшці, наприклад, лукова, картопляна, репяная, бруквяної, сочевична і т.д. Для похлебок зазвичай використовуються ніжні овочі, які швидко варяться і надають юшці насичений аромат і смак. решту овочів, додаються в юшку, повинні лише відтіняти смак головного овоча і вносити свої легені нюанси смаку. Цибулева юшка - це дуже смачне і легке блюдо. Взимку лушпиння юшку подають гарячою, а влітку - холодною.

приготування:

Залити у велику каструлю холодну воду і довести до кипіння. Дрібно нарізати петрушку і селеру. Як тільки вода закипить, додати коріння в каструлю. Подрібнити цибулю і цибулю-порей, викласти в миску і перетерти з сіллю. Додати лушпиння масу в юшку. Додати горошини чорного перцю. Коли бульйон придбає зелений колір, додати сіль за смаком, нарізаний кріп і варити 3 хвилини. Вимкнути вогонь, дати юшці настоятися під кришкою 5 хвилин, після чого розлити по тарілках і відразу подавати.


  • води— 1,25 L
  • цибулин— 4-6 штук
  • цибуля-пористий— 1 штука
  • петрушка— 1 штука
  • селера— 1 штука
  • кропу— 1 Ст. ложка
  • горошин чорного перцю— 4-6 штук
  • солі— 1 Чайна ложка
Юшка в старовину вважалися перші гарячі страви, переважно овочеві відвари. На відміну від супів на м'ясних бульйонах основу похлебок становили здебільшого вода й овочі. У юшках зазвичай переважає якийсь один овоч, за назвою якого і дається ім'я юшці, наприклад, лукова, картопляна, репяная, бруквяної, сочевична і т.д. Для похлебок зазвичай використовуються ніжні овочі, які швидко варяться і надають юшці насичений аромат і смак. решту овочів, додаються в юшку, повинні лише відтіняти смак головного овоча і вносити свої легені нюанси смаку. Цибулева юшка - це дуже смачне і легке блюдо. Взимку лушпиння юшку подають гарячою, а влітку - холодною.

приготування:

Залити у велику каструлю холодну воду і довести до кипіння. Дрібно нарізати петрушку і селеру. Як тільки вода закипить, додати коріння в каструлю. Подрібнити цибулю і цибулю-порей, викласти в миску і перетерти з сіллю. Додати лушпиння масу в юшку. Додати горошини чорного перцю. Коли бульйон придбає зелений колір, додати сіль за смаком, нарізаний кріп і варити 3 хвилини. Вимкнути вогонь, дати юшці настоятися під кришкою 5 хвилин, після чого розлити по тарілках і відразу подавати.


Подібні рецепти

Похлебка по-суворовски

Гуакамоле класичний рецепт

рецепт, як приготувати юшку по-суворовських, дуже простий і під силу навіть недосвідченої господині. Така юшка стане відмінним варіантом для обіду, а також хорошою альтернативою звичним супів. опис приготування: Для приготування юшки можна використовувати будь-яку рибку, але краще, якщо це буд...

Рибо-кукурудзяна похлебка

Рибо-кукурудзяна похлебка

Рецепт рибна юшка — приготування юшки з риби, морква, селери, кукурудзи, болгарського перцю та сиру. опис приготування: подрібнити морква. Нарізати стебло селери і болгарський перець. розморозити рибу, якщо вона була заморожена. Промити рибу і нарізати невеликими шматочками. Відкласти в сторон...

Салат з курки і помідорів

Салат з курки і помідорів

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...