Рецепт Піссаладьер, прованський цибульний пиріг

Рецепт Піссаладьер, прованський цибульний пиріг
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування пирога. Французька кухня.

кількість порцій: 8
  • борошна— 200 грам(для тіста)
  • сіль— 1 щіпка
  • сухих дріжджів— 1 Чайна ложка
  • теплої води— 150 мілілітрів
  • рослинної олії— 1 Ст. ложка
  • рослинної олії— 4 Ст. ложки
  • ріпчастої цибулі— 0,5 кілограма
  • цибуля-пористий— 0,5 кілограма
  • гілочки чебрецю— 2-3 штук
  • помідора— 2 штуки
  • м'якоті слабовяленая риби— 150 грам
  • чорних маслин без кісточок— 18-20 штук
Піссаладьер, прованський цибульний пиріг - фото крок 1 Борошно з сіллю просіяти в миску, додати дріжджі. Воду залити тонким струмком, потім масло. вимішувати тісто 5 хв. Прикрити харчовою плівкою і залишити підніматися 1 немає.

Піссаладьер, прованський цибульний пиріг - фото крок 2 Лук-порей гарненько вимити, ріпчаста цибуля почистити. Порізати білу частину порею і ріпчасту цибулю тонкими півкільцями. У великій сковороді нагріти масло, викласти цибулю і готувати 10 хв., помішуючи. Додати цибулю-порей і готувати ще 3 хв.

Піссаладьер, прованський цибульний пиріг - фото крок 3 Помідори ошпарити окропом. видалити шкірку. М'якоть дрібно порізати. чебрець помити, обсушити й подрібнити.

Піссаладьер, прованський цибульний пиріг - фото крок 4 Додати помідори і чебрець до цибулі, посолити, поперчити за смаком, розмішати. Тушкувати овочі, із закритою кришкою, 45 хв. 3а 10 хв. до закінчення прибрати кришку. Видалити з вогню і остудити до кімнатної температури.

Піссаладьер, прованський цибульний пиріг - фото крок 5 У рибок зрізати голови, хвостики і видалити нутрощі. Поділити кожну рибку на 2 філе, вийняти хребті і великі реберні кісточки.

Піссаладьер, прованський цибульний пиріг - фото крок 6 Нагріти духовку до 200 ° С. Деко змастити маслом. Тісто розкачати в тонкий млинець, укласти на деко, руками зробити бортики. Викласти на тісто суміш з лука рівним шаром. Зверху начинки укласти гратами рибу, нарізану тонкими смужками. У центр кожного ромба викласти маслину. Випікати півгодини.

Подібні рецепти

Салат з курки і помідорів

Свинина зі смородиною в духовці

Пропоную простий рецепт салату з курки і помідорів. Цей салат можна сміливо відносити до маленьких шедеврів кулінарії, але скоріше не за смакові якості, а за цікавий зовнішній вигляд. опис приготування: Салат з курки і помідорів — смачний і дуже оригінальний салат. Я зазвичай готую його на різ...

Сендвіч з овочами

Сендвіч з овочами

Для всіх любителів простих, корисних і смачних сніданків хочу запропонувати класну ідею, як приготувати сендвіч з овочами і ароматними спеціями. Дуже ситний і справді смачний. рекомендую! опис приготування: Це абсолютно вегетаріанський варіант, але, при бажанні, ви звичайно ж, можете додати та...

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки «Наполеон»

Пиріжки "; Наполеон" дуже нагадують всім знайомий торт. Вони приготовлені з листкового тіста, а начинка — знаменитий заварний крем. Приготування пиріжків відніме у вас не більше години часу. опис приготування: Перед вами класичний рецепт приготування пиріжків "; Наполеон ";. У даних пиріжків с...

Риба в мікрохвильовці

Риба в мікрохвильовці

Побутує думка, що в мікрохвильовці можна тільки розігріти страви. Але це помилка. Хочу поділитися рецептом, як приготувати рибу в мікрохвильовці. Відмінне гаряче блюдо на швидку руку. опис приготування: Готувати в мікрохвильовці дуже просто. Хто не хоче возитися з духовкою, не любить підгорілі...

Салат з бобами і сиром

Салат з бобами і сиром

Коли за короткий час треба створити що-небудь смачненьке і швидко, я готую салат з бобами і сиром. Боби беру консервовані, сир натираю на тертці, додаю ще парочку інгредієнтів і готово! опис приготування: У салат з бобами і сиром я додаю болгарський перець. перець — соковитий і свіжий і відмін...