Рецепт Пиріжки з шпиком
Пиріжки з шпиком дуже популярні в Латвії, куди вони перекочували з Німеччини, де такі пиріжки називають "; шпеккухен ";. Простий рецепт пиріжків з шпиком — в скарбничку любителів смачної домашньої випічки.
опис приготування:
Я досить часто буваю в Латвії у робочих справах, і моєї улюбленою їжею з розряду "; на ходу" в Ризі є пиріжки з шпиком. Вони там дуже популярні, в кожному супермаркеті продаються, ну і в маленьких пекарнях і булочних, звичайно. Якщо вдається зловити момент, коли виставляють на прилавок тільки-тільки спечені, ще теплі пиріжки з шпиком, то немає для мене перекусу краще, ніж пиріжки і стакан кефіру Дійсно, дуже вже смачні пиріжки виходять, особливо якщо подавати свіжими. Варто спробувати приготувати в домашніх умовах, благо рецепт пиріжків з шпиком дуже простий і зрозумілий.
Удачі в приготуванні!
- борошно— 350 грам
- цукор— 20 грам
- молоко— 160 мілілітрів
- дріжджі— 20 грам
- масло слівочнoe— 50 грам
- крем— 2 Ст. ложки
- бекон— 250 грам
- Цибуля ріпчаста— 50 грам
- Куряче яйце— 1 штука
- сіль, перець— — За смаком
У велику миску просіваємо борошно, добавляем в нее поднявшуюся опару.
Туда же добавляем оставшееся теплое молоко.
Туди ж — розтоплене вершкове масло.
Туди ж — сметану і сіль.
Замешиваем тесто. Оставляем его подниматься — часа в теплом месте будет достаточно.
Тим часом підготуємо начинку: обжарим мелко нарезанный лук и бекон на сковороде без масла до прозрачности лука. Добавляем перец по вкусу, отставляем.
Спустя оговоренный час поднявшееся тесто нужно еще немного обмять руками и оставить еще на 10-15 хвилин.
Выкладываем тесто на присыпанную мукой рабочую поверхность, формуємо з нього кулю.
Раскатываем тесто в пласт толщиной около 3 мм. Стаканом вырезаем из теста круги (диаметр кругов в зависимости от желаемого размера пирожков, чем крупнее хотите пирожки — тем крупнее круги).
На каждый вырезанный кружок выкладываем немного начинки.
Складываем пирожки пополам.
Zashtipиvaem кінець.
Деко застилає пергаментним папером. Викладаємо на деко пиріжки швом вниз.
Змащуємо збитим яйцем.
випікаємо приблизно 35-40 хвилин при 200 градусах.
Готовые пирожки желательно сложить в большую посуду и накрыть полотенцем, чтобы они распарились и стали более мягкими. Подавать пирожки со шпиком можно и теплыми, і остиглими. Смачного!
Подібні рецепти
Пиріжки з чорносливом
Найкраще для начинки пиріжків брати м'ясо з курячої ноги. філе — менш соковите і буде занадто сухим в начинці. опис приготування: Тісто візьміть готове, а начинку приготуйте з курки, печериць і цибулі. Запікаються пиріжки протягом 20 хвилин. Цибуля ріпчаста— 2 штуки Куряче м'ясо запечене— 40...
Пиріжки з заварного тіста з тунцем
Пиріжки з заварного тіста з тунцем. Я пропоную приготувати смачні пиріжки, які на виході виходять з хрусткою скоринкою — тісто схоже на фило. І звичайно — відмінна начинка. опис приготування: Як правило, ми готуємо з консервованого тунця салати або супи. Спробуйте приготувати такі смачні пиріж...
Пиріжки на картопляному відварі
Сьогодні ми будемо пробувати рецепт, як приготувати пиріжки на картопляному відварі. Схоже тісто я робила для млинців. виходило відмінно! Ділюся своєю знахідкою з вами. опис приготування: Пиріжки на картопляному відварі виходять не гірше, ніж на молоці. Ще їх можна робити на кефірі і на сирова...
Пиріжки казахські
У дитинстві я дуже любила пиріжки. пам'ятаю, бабуся насмажить їх цілу купу, а я замість повноцінного обіду і вечері бігала на кухню і крала по одному. Навіть чай і компот, щоб запити, Не лийте. опис приготування: Але той час минуло, а любов до такої випічці залишилася. І мені подобаються абсол...
Пиріжки на сироватці смажені
досить економні, дуже пишні і неймовірно прості пиріжки на сироватці смажені в домашніх умовах — універсальний варіант випічки для всієї родини і прийому гостей. опис приготування: Ці фантастично прості пиріжки на сироватці смажені в домашніх умовах підійдуть для самих різних видів начинки. Пр...