Рецепт Пиріг з яблучним оцтом

Рецепт Пиріг з яблучним оцтом
Кількість порцій: 8 Час приготування: 2 г. 0 хв.
Це старий рецепт простого фруктового пирога, який буде зберігатися протягом тижня. І його аромат від цього тільки покращиться. Рецепт не потребує курячих яйцях і ймовірно був спочатку придуманий тоді, коли курки не несли яєць.

опис приготування:

Втирайте масло в борошно, щоб вона стала кришитися. З'єднайте з цукром і фруктами. Помістіть молоко в великий глек і додайте оцет. Додайте соду і молочну суміш в приготовану раніше масу з борошном. добре перемішайте.

Змастіть жиром форму для пирога діаметром 23 см. Випікайте при 180 ° C протягом 30 хвилин. Потім зменшіть високу температуру до 150 ° C і печіть ще протягом ще 1 годину 15 хвилин, злегка прикривши вершину пирога з фольгою, якщо вона починає підгоряти.


  • масла— 225 грам
  • борошна— 450 грам
  • цукру— 225 грам
  • родзинок— 225 грам
  • киш-миша— 225 грам
  • молока— 250 мілілітрів
  • белого вина или яблочного уксуса— 2 Ст. ложки
  • соди— 1 Чайна ложка
Втирайте масло в борошно, щоб вона стала кришитися. З'єднайте з цукром і фруктами. Помістіть молоко в великий глек і додайте оцет. Додайте соду і молочну суміш в приготовану раніше масу з борошном. добре перемішайте.

Змастіть жиром форму для пирога діаметром 23 см. Випікайте при 180 ° C протягом 30 хвилин. Потім зменшіть високу температуру до 150 ° C і печіть ще протягом ще 1 годину 15 хвилин, злегка прикривши вершину пирога з фольгою, якщо вона починає підгоряти.


Подібні рецепти

Помідори на зиму з яблучним оцтом

Мариновані лисички з яблучним оцтом

Колись я прочитала, що маринувати помідори, та й будь-які овочі, можна тільки зі столовим оцтом, з будь-яким іншим заготовки стояти не будуть. але виявилося, все прекрасно стоїть, а смак набагато краще! опис приготування: Спочатку мені було дуже страшно маринувати помідори з яблучним оцтом, я ...

Пиріг з яблучним пюре

Пиріг з яблучним пюре

Пиріг з яблучним пюре дуже легкий і незвичайний. Він схожий на чізкейк, але набагато менш калорійний. Його легко і цікаво готувати, а потім просити гостей вгадати - з чого пиріг. опис приготування: Яблука в цьому рецепті майже не відчуваються, так як попередньо запікаються, а їх аромат затьмар...

Пиріг з яблучним соусом

Пиріг з яблучним соусом

Рецепт приготування пирога з корицею, кардамоном і яблучним пюре. опис приготування: Розігріти духовку до 175 градусів. У великій мисці збити разом борошно, розпушувач, сіль, корицю і кардамон. Відкласти в сторону. В іншій мисці електричним міксером збити масло, коричневий цукор і мед. Додати...

Помідори на зиму з оцтом

Помідори на зиму з оцтом

консервовані помідори — відмінна закуска до обіднього столу в будні і свята. Пропоную свій рецепт, перевірений багатьма роками. Помідори виходять кисло-солодкими і дуже смачними. опис приготування: Є безліч рецептів консервування помідорів. Як консервант використовують лимонну кислоту, аспірин...

Салат з ріпчастої цибулі з оцтом

Салат з ріпчастої цибулі з оцтом

Найпростіший салат до запеченого м'яса або шашлику — салат з ріпчастої цибулі з оцтом і зеленню. Страву можна доповнити ягодами граната або смородини, кропом, селерою і іншою зеленню за смаком. опис приготування: Не поспішайте подавати до столу свіжоприготований салат з лука, дайте йому настоя...