Рецепт Пиріг з тонкого лаваша

Рецепт Пиріг з тонкого лаваша
Кількість порцій: 12 Час приготування: 55 хв.
погодьтеся, іноді так хочеться пирога, а з тестом возитися бажання ніякого немає. виявляється, зі звичайного тонкого лаваша цілком реально зробити смачний пиріг.

опис приготування:

Для того, щоб приготувати пиріг з тонкого лаваша, буде потрібно зовсім небагато зусиль. Так як тісто робити не потрібно, економиться досить багато часу. Такий пиріг формується шарами. У нашому випадку, коли ми своєрідно загортаємо начинку в лаваш, він виходить більш цілісним. А ще, замінивши тісто лавашем, ви зменшите навантаження на шлунок. Так як тонкий лаваш сам по собі сухий, не шкодуйте для кефіру яєчну заливку. вдалого приготування!

  • тонкий лаваш— 3 штуки
  • М'ясний фарш— 1 кілограм
  • великі томати— 2 штуки
  • цибулини— 2 штуки
  • Тертий адигейський сир— 300 грам
  • кефір— 500 мілілітрів
  • яйця— 3 штуки
  • часник— За смаком
  • Гострий перець— За смаком
  • зелень— За смаком
Пиріг з тонкого лаваша - фото крок 1 Обсмажте фарш з цибулею. За пару хвилин до готовності додайте нарізані кубиками томати. добре розмішайте.

Пиріг з тонкого лаваша - фото крок 2 Дайте готовому фаршу остыть, змішайте з його з тертим сиром, перцем, часником і зеленню.

Пиріг з тонкого лаваша - фото крок 3 Змішайте кефір з яйцями, сіль за смаком.

Пиріг з тонкого лаваша - фото крок 4 Змастіть маслом велику форму для випікання. Один цілий лаваш викладіть на деко, краю залиште звисати. Щедро змастіть ту частину, яка всередині форми, кефіром з яйцями, краю залиште сухими. Зробіть те ж саме з іншими лавашами. Отже, лавашная основа для пирога готова.

Пиріг з тонкого лаваша - фото крок 5 Третина фаршу викладайте на лаваші, рівномірно розподіляйте по всій формі. Зверху залийте кількома ложками яєчно-кефірної суміші.

Пиріг з тонкого лаваша - фото крок 6 Закрийте краями одного лаваша верхню частину пирога, щедро змастіть кефіром з яйцями, намагайтеся не залишати сухих місць. Половину фаршу викладайте на лаваш. Таку ж процедуру повторіть з наступним лавашем. фінальний шар, який закриває пиріг, полийте залишками кефіру яєчної суміші.

Пиріг з тонкого лаваша - фото крок 7 Надсилайте пиріг в розігріту до 190 градусів духовку на 30-40 хвилин. Пиріг красиво зарум'яниться, зверху утворюється золотава скоринка. Смачного!

Подібні рецепти

Пиріг з лаваша з грибами

Трикутники з повидлом

Хочу розповісти, як приготувати пиріг з лаваша з грибами. Блюдо апетитне і дуже ароматне: гриби додають соковитість, а запах від них просто неймовірно смачний. рекомендую, готується просто! опис приготування: Ділюся простим рецептом пирога з лаваша з грибами. Це хороший варіант для тих, хто не...

Пиріг з лаваша з куркою

Пиріг з лаваша з куркою

Дуже смачний пиріг з м'ясною начинкою. Спробуйте обов'язково! опис приготування: Пиріг буде складатися з шарів. Розкладаємо наступним чином: лаваш, сир, м'ясо. І так по колу. Потім його потрібно запекти в духовці - і все. Простіше не буває! бринза— 400 грам яйце— 3  штуки молоко— 100 міліліт...

Пиріг з вірменського лаваша

Пиріг з вірменського лаваша

виявляється, вірменський лаваш можна використовувати не тільки для шаурми або кебаба. Якщо Ви хочете здивувати рідних, але часу возитися з випічкою немає - пиріг з вірменського лаваша зробить свою справу. Смачний і ситний, він нікого не залишить голодним. Такий пиріг можна і у свята робити, і з с...

Пиріг з лаваша з сиром і зеленню

Пиріг з лаваша з сиром і зеленню

Дуже простий і легкий пиріг, прекрасно підходить для ранкових сніданків. опис приготування: Розігріваємо духовку до 220 градусів. Обрану для запікання форму змащуємо вершковим маслом. Натираємо на тертці сир. Дрібно режим кріп і петрушку. додаємо в 250 мл кефіру з 2 яйця. змішуємо сир, зелень...

Рулеты из лаваша с печенью

Рулеты из лаваша с печенью

Дуже смачне і ситне блюдо. Начинка получается нежной кремовой консистенции, а оболочка с тонкой хрустящей корочкой. Готовить можно в сковороде или же в мультиварке, як вам зручніше. опис приготування: Представляю вам простой рецепт приготовления рулетов из лаваша с печенью. необхідні інгредієн...