Рецепт Пиріг з куркою і солодким перцем

Рецепт Пиріг з куркою і солодким перцем
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Рецепт приготування пирога з куркою.

кількість порцій: 10
  • курячого філе— 500 грам
  • червоних солодких перцю— 2 штуки
  • жовтий солодкий перець— 1 штука
  • оливкового масла— 150 мілілітрів
  • борошна— 350 грам
  • оливок без кісточок— 80 грам
  • тертого пармезана— 1 Ст. ложка
  • яйце— 1 штука
  • листя базиліка— 20 штук
  • сіль, перець— 1 штука(за смаком)
Пиріг з куркою і солодким перцем - фото крок 1 У каструлю влити 150 мл. води і оливкове
олія, довести до кипіння.
Додати борошно, і пармезан 1 ç.l. солі.
Швидко зняти каструлю з вогню і замісити
тісто дерев'яною ложкою. дати трохи
охолонути. Перекласти тісто на робочу
поверхню, присипану борошном.
Ретельно вимісити тісто протягом
3-4 хв. Накрити харчовою плівкою
і відкласти.

Пиріг з куркою і солодким перцем - фото крок 2 грудки вимити, обсушити і нарізати
на тонкі довгі смужки, приправить
сіллю і перцем.

Пиріг з куркою і солодким перцем - фото крок 3 Розігріти духовку до 200 З. перці
розрізати навпіл, вилучити
серцевину, кожну половинку розрізати на 2 частини. Скласти перці в форму, злегка змащену маслом, шкіркою
вгору і запекти в духовці, 6-7 хв. потім
перекласти в пластиковий пакет, дати охолонути і очистити від шкірки. духовку
не вимикати.

Пиріг з куркою і солодким перцем - фото крок 4 На присипаному борошном столі розкачати
2/3 тесту в прямокутник товщиною
6 мм. Форму для випічки змастити
маслом, застелить листом пергамента,
залишивши з двох сторін свешивающиеся
кінці. Розподілити тісто по дну і стінок
форми.

Пиріг з куркою і солодким перцем - фото крок 5 Укласти на дно форми поверх тесту
половину шматочків курки, потім половину
шматочків перцю. посипати оливками
і листям базиліка. потім укласти
що залишилася курку і перець.

Пиріг з куркою і солодким перцем - фото крок 6 Час, що залишився тісто розкачати в прямокутник
трохи більше периметра
форми. Змастити краю прямокутника
водою, накрити пиріг. защипати краї.
Зробити в середині 3 маленьких дірочки. Яйце збити виделкою, з мазати пиріг. Поставити в духовку. через 15 мін.понізіть температуру до 170 З, накрити
пиріг кінцями пергаменту. через
50-55 хв. збільшити температуру
духовки до 200 З. акуратно звільнити
пиріг ВІД форми, повернути в духовку.
Готувати до хрусткої скоринки, близько
10 хв. подати холодним.

Подібні рецепти

Салат з червоним солодким перцем

Салат «шедевр» з куркою і солодким перцем

Салат з червоним солодким перцем легкий корисний, добре для тих, хто розвантажується. Він може бути гарніром до шашликів або курки. салат цілорічний, освойте його і насолоджуйтеся. Ось вам рецепт! опис приготування: Салат з червоним солодким перцем потрібно готувати з стиглого м'ясистого перцю...

Помідори з виноградом і солодким перцем

Помідори з виноградом і солодким перцем

Ще один рецепт заготовок з помідорів в Вашу скарбничку. Мариновані помідори виходять дуже ароматними, а неповторну солодкість їм надає виноград і солодкий перець. опис приготування: Рецепт етик помідорів перевірений роками і, якщо точно дотримуватися рецепт, результат вийде відмінний. Рекоменд...

Рис з баклажанами і солодким перцем

Рис з баклажанами і солодким перцем

розповім, як приготувати коричневий рис з баклажанами і солодким перцем, а також я додала морква, цибуля, часник, зелень. Все вийшло ароматно і дуже смачно, дивіться рецепт! опис приготування: Технологія приготування бурого рису з овочами відрізняється від варіння білого рису, який готується в...

Салат «грецький» з руколою і солодким перцем

Салат «грецький» з руколою і солодким перцем

Влітку так і хочеться внести в меню якомога більше свіжих овочів і зелені, згодні? Саме тому я пропоную невеличкий експеримент з класичним рецептом, Котрий, як мені здається, точно вдався! опис приготування: розповім, як приготувати салат "; Грецький" з руколою і солодким перцем. В даному випа...

Салат з куркою, болгарським перцем і огірком

Салат з куркою, болгарським перцем і огірком

Рецепт швидкого соковитого салату з куркою гриль, болгарським перцем, огірком і японської локшиною. опис приготування: У великій каструлі з киплячою підсоленою водою відварити локшину. Промити холодною водою і відкласти в сторону. У великій мисці збити масло, лимонний сік і оцет, приправити со...